تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: پر شدن بی دلیل فضای درایو ویندوز

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

1

من پیشنهاد نمی کنم system volume information رو پاک کنین .
    اول به Folder options برو ودر قسمت view تیک گزینه ی show hidden files and folders رو بزنید و تیک گزینه ی hide protected operatin system file و همچنین گزینه ی بالاییشو بردارین.
    حال به درایو c (ویندوز) برین و میتونین temp و system volume information و .. رو پیدا کنین.
    پیشنهاد من :
    1. temp را خالی کنین.
    2.virtual memory رو به یک درایو دیگه منتقل کنین .
    3. system restore رو غیر فعال کنین .
    4. hibernate رو غیر فعال کنین .
    اگر مشکل برطرف نشد احتمال کمی هم به ویروسی شدنش و ازدیاد حجمش توسط بعضی worm ها رو میدم.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

1

من پیشنهاد نمی کنم system volume information رو پاک کنین .
    اول به Folder options برو ودر قسمت view تیک گزینه ی show hidden files and folders رو بزنید و تیک گزینه ی hide protected operatin system file و همچنین گزینه ی بالاییشو بردارین.
    حال به درایو c (ویندوز) برین و میتونین temp و system volume information و .. رو پیدا کنین.
    پیشنهاد من :
    1. temp را خالی کنین.
    2.virtual memory رو به یک درایو دیگه منتقل کنین .
    3. system restore رو غیر فعال کنین .
    4. hibernate رو غیر فعال کنین .
    اگر مشکل برطرف نشد احتمال کمی هم به ویروسی شدنش و ازدیاد حجمش توسط بعضی worm ها رو میدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان منم دقيقا يه همچين مشكلي و دارم ولي فضاي من وقتي پر ميشه كه چيزي از اينترنت دانلود ميكنم! من با اينكه فايل رو جاي ديگه غير از c سيو ميكنم ولي بعد اون درايو c از حجم فضاي خاليش كم ميشه و همچنين موقعي كه ميخوام يه فايل زيپ دانلود شده رو از پوشش در بيارم! الان طوري شده كه اينقدر c پر شده نه ميتونم چيزي دانلود كنم و نه فايل زيپي رو ببينم!!!!! اروري هم كه موقع باز كردن فايلاي زيپ ميده اينه كه probably the disk is full ! به نظر شما مشكل از كجاست و كدوم قسمت درايو c داره پر ميشه و چطوري؟!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان منم دقيقا يه همچين مشكلي و دارم ولي فضاي من وقتي پر ميشه كه چيزي از اينترنت دانلود ميكنم! من با اينكه فايل رو جاي ديگه غير از c سيو ميكنم ولي بعد اون درايو c از حجم فضاي خاليش كم ميشه و همچنين موقعي كه ميخوام يه فايل زيپ دانلود شده رو از پوشش در بيارم! الان طوري شده كه اينقدر c پر شده نه ميتونم چيزي دانلود كنم و نه فايل زيپي رو ببينم!!!!! اروري هم كه موقع باز كردن فايلاي زيپ ميده اينه كه probably the disk is full ! به نظر شما مشكل از كجاست و كدوم قسمت درايو c داره پر ميشه و چطوري؟!!!
    شما میتونین با start>All Programs >Accessories>System tols>Disk cleanup فایلهای قدیمی و اضافی درایو هاتونو پاک کنین . بعضی وقتها تا چند گیگ هم هاردتونو خالی میکنه ولی فقط چیزهای اضافی رو.
    همچنین از Error checking که تو properties هر درایو هست استفاده و درایوتون رو اشکال زدایی کنین.

Last edited by black.assassin; 25-05-2009 at 14:42.

5. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزيز ولي با اين كارا نهايتش 100 مگ خالي شد! واقعا نمي دونم مشكل از كجاست! آخه حجم فايلاي داخل c رو ميگيرم 4 گيگه و 5 گيگ ديگش معلوم نيست كه با چي پر شده!!

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

ممنون دوست عزيز ولي با اين كارا نهايتش 100 مگ خالي شد! واقعا نمي دونم مشكل از كجاست! آخه حجم فايلاي داخل c رو ميگيرم 4 گيگه و 5 گيگ ديگش معلوم نيست كه با چي پر شده!!
    اول برو folder optins و تیک گزینه ی show hidden files and folders رو بزن همچنین تیک دو تا گزینه ی پایینی روبردار
    بعد برو داخل درایو ویندوز و فایل یا فولدری رو که حجمش زیاده رو پیدا کن. بعد اگر شک داشتی که باید حذف بشه یا نه اسمشو تو تاپیک بنویس .
    ممکنه یک worm داشته باشی که باعث میشه حجم فایلها زیاد بشه یا اینکه زیاد دیده بشه.
    منم گیج شدم نمیدنم مشکل از کجاست.

8. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •