تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: Lcd یا پلاسما مسئله این است !

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

یکی از آشَنای ما یه پلاسما سامسونگ خریده به قیمت 1.700 42 اینچ با یه میز اشانتیون . مدلش حضور ذهن ندارم . الان یه هفته ای میشه خریده و اون روز زنگ زدم بش گفتم چطوره تی وی مبارکاس و این حرفا به شدت ناراضی بود می گفت مثل بخاری داغ میکنه و گرما شدیدی میده و از طرفی هم سفید رو بسیار کدر نشون می ده و کیفیتش با ال سی دی باجناقش که سامسونگ هست اونم مدل فکر کنم مدل a 550 هست اگه اشتباه نکنم . از زمین تا آسمون فرق میکنه خلاصه گفت گول ارزونیش رو خوردم و خریدم . الانم به فکر فروختنش هست.

به هر حال تجربه ثابت کرده هیچ ارزونی بی دلیل نیست .

الانم فکر کنم تنها شرکتی پلاسما میزنه به طور حرفه ای پاناسونیکه پایونر هم بود که دیگه نیست ظاهرا . وبرند های دیگه مثل سامسونگ و ال جی و.. نهیتا 3 4 مدل دان پلاسما و تولیدی در این زمینه نمی کنن و درت ولید ال سی دی و ال ای دی جدیدا تمرکز دارند .

تا انجا هم که اطلاع دارم و در سایت های اینترنتی خوندم پایونر هم می خواد پلاسما رو دیگه تولید نکنه می مونه فقط پاناسونیک .
    دوست عزیز برند با برند فرق میکنه الان صنامم lcd تولید میکنه ببینی فکر میکنی خاموشه این که یه برندی روی یه تکنولوژی خوب کار نمیکنه دلیل نمیشه که کل اون تکنولوژی مشکل داره پلاسماهای سامسونگ به جز یه مدلش بقیشون تو هفتا آسمون یه ستاره هم ندارن.
    Last edited by *Alucard*; 28-04-2009 at 13:00.

2. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما هم برو ببين چه چيزهايي در مورد lcd-led backlight هاي سوني گفتن ....
    .سري z سوني تونست به عنوان بهترين ال سي دي سال از طرف مجله what hi-fi انتخاب بشه......

sony bravia zx1 world's thinnest lcd

عجيبه كه شما ميگي شركتهاي ديگه تكنولوژي پلاسما ندارن !!!!

مثلا خود سوني تكنولوژي شو چون نداشت خط توليدشو قطع كرد.....عجب!!!؟؟؟

يا اينكه سامسونگ كه بزرگترين توليد كننده پنل در دنياست حالا نمي تونه پلاسما بزنه .....باز هم عجب !!!

پايونير هم كه فهميده قضيه چيه ...اونم ديگه مي خواد بي خيال پلاسما بشه...

مونده فقط يه شركت اونم پاناسونيك كه توي نسل بعدي ufhd ميفهمه كه سرمايه گذاري روي پلاسما چقدر اشتباه بوده......

شما خودت يه سر برو جمهوري و كيفيت ال سي دي رو با پلاسما مقايسه كن ، اونوقت متوجه ميشي كه چقدر تصاوير پلاسما تو hd پايين تر از ال سي دي هستش....

چون اصولا پلاسما براي sd و دنياي گذشته است نه براي hd و دنياي آينده.
    شما مثل اینکه با دقت پست بنده رو نخوندید! من کجا گفتم تکنولوژی پلاسما رو ندارند!؟ من گفتم توانایشو ندارند منظورم هم از توانایی یعنی توانایی رقابت با شرکت های بزرگی مثل پاناسونیک و پایونیر رو ندارند. پایونیر هم به دلایل نامعلومی که هنوز اعلام نشده پلاسما دیگه تولید نمی کنه! ربطی هم به بد بودن تکنولوژی پلاسما نداره! در ضمن من بیشتر صحبتم روی آخرین سری پلاسمای پاناسونیک که اون هم هنوز تو ایران نیومده که من خودم بتونم مقایسه کنم.
    شما هم لطفا اینقدر خیال بافی نکنید که در آینده چه اتفاقی می افته نظر چند تا کارشناس رو تو سایت های معتبر بخونیدتا متوجه بشوید.

4. این کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

پایونیر هم به دلایل نامعلومی که هنوز اعلام نشده پلاسما دیگه تولید نمی کنه
    پایونیر دلیلشو گرون بودن این تکنولوژی اعلام کرده چون هزینه راه اندازی خط تولید پلاسما خیلی گرون هست و متریالی که تو ماژول پلاسما استفاده میشه بر عکس ال سی دی که پلاستیک هست صفحه های شیشه ای فوق العاده با کیفیت هست.

6. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بین lcd مدرن و پلاسمای مدرن:
    پلاسما

8. 2 کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پایونیر دلیلشو گرون بودن این تکنولوژی اعلام کرده چون هزینه راه اندازی خط تولید پلاسما خیلی گرون هست و متریالی که تو ماژول پلاسما استفاده میشه بر عکس ال سی دی که پلاستیک هست صفحه های شیشه ای فوق العاده با کیفیت هست.
    پس چطور اینقدر هزینه نهایی برای خرید ارزان تر از lcd تموم میشه؟ فکر نمی کنم فقط دلیلش این باشه چون عوضش مشتری های خودش رو داره و بالاخره سودشو می بره

10. این کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کی میگه پلاسما برای sd است.
    یه تلویزیون فول اچ دی چه پلاسما باشه چه ال سی دی تصویر sd رو یه جور نشون میده البته به شرطی که سایزشون مشابه باشه.
    وقتی سایز بزرگ میشه کیفیت پایین تصاویر sd تو چشم میزنه.

چیزایی که تو کیفیت تصویر موثرند:
    1- کیفیت و تعداد رنگ(در پلاسما بالاتره)
    2- کنتراست(در پلاسما بالاتره)
    3- زمان پاسخگویی
    4- فرکانس تصویر سازی: 100 هرتز بودن(در پلاسما بالاتره)
    5- موتور پردازش تصویر(بسته به مدل)
    6- 10 بیتی یا 8 بیتی بودن پانل(بسته به مدل)
    7- رزولوشن پانل(بسته به مدل)
    8- میزان روشنایی پانل (در پلاسماهای مدرن بالاتره)

12. 2 کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

پس چطور اینقدر هزینه نهایی برای خرید ارزان تر از lcd تموم میشه؟ فکر نمی کنم فقط دلیلش این باشه چون عوضش مشتری های خودش رو داره و بالاخره سودشو می بره
    اتفاقا گرونتر تموم میشه فقط تو سایزای بالای 40 اینچ مقرون به صرفه تر هست.دلیلی که پاناسونیک پلاسما پنلاشو با کیفیت بالا و قیمت ارزون درست میکنه خط تولید تمام روباتیکش هست که پایونیر اون خط تولید رو در اختیار نداشت بعد با پانا قرار داد بست که ماژول پلاسماهاشو از پانا بخره ولی بعداز یه مدت دوباره یه قرار داد همکاری با هم بستن که پایونیر فن آوری Kuro رو به پاناسونیک فروخت چیزی هم از کم و کیف قرار دادشون منتشر نشده احتمالا پیشنهاد سخاوتمندانه ای از طرف پاناسونیک بهش شده که ممکنه بخشی از سود فروش پنلها باشه.

کی میگه پلاسما برای sd است.
    یه تلویزیون فول اچ دی چه پلاسما باشه چه ال سی دی تصویر sd رو یه جور نشون میده البته به شرطی که سایزشون مشابه باشه.
    وقتی سایز بزرگ میشه کیفیت پایین تصاویر sd تو چشم میزنه.

چیزایی که تو کیفیت تصویر موثرند:
    1- کیفیت و تعداد رنگ(در پلاسما بالاتره)
    2- کنتراست(در پلاسما بالاتره)
    3- زمان پاسخگویی
    4- فرکانس تصویر سازی: 100 هرتز بودن(در پلاسما بالاتره)
    5- موتور پردازش تصویر(بسته به مدل)
    6- 10 بیتی یا 8 بیتی بودن پانل(بسته به مدل)
    7- رزولوشن پانل(بسته به مدل)
    8- میزان روشنایی پانل (در پلاسماهای مدرن بالاتره)
    احسنت , خلاصه و مفید.
    Last edited by *Alucard*; 28-04-2009 at 21:13.

14. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من یه السیدی سونی w450 خریدم اصلا ازش راضی نیستم بدرد بازی اصلا نمیخوره همش تصویر تار میشه سایه های بازی به هم میخوره نمیدونم مشکل از السیدی منه یا کلا السیدی اینجوریه برنامه های تلویزیون ایران و ماهوارم زیاد جالب نیست نمیدونم چرا اینطوریه اگه کسی مثل من مشکل داره لطفا راهنمایی کنه.

داره خودمونی میشه real man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ما مي خوايم بهترين كيفيت تصوير رو ببينم ...ولي تا بحال توي اينهمه پلاسمايي كه خودمون به چشم ديديم هيچ حرفي براي گفتن در مقابل ال سي دي نداشتن.......يه سر به جمهوري بزن خودت دستت مياد....

در ضمن قرار نيست ما تصاوير واقعي رو ببينم....اگه قرار بود تصاوير واقعي رو ببينم همون فناوري crt براي شما كافي بود.!!!

مردم همه دوست دارن تصاوير رو زيباتر و شفاف تر از واقعيت ببينن نه يه سري تصاوير مرده ! اصلا فلسفه اينهمه تكنولوژي كه توي دوربين هاي فيلمبرداري و عكسبرداي و نمايشگرها اينه كه تصاوير رو شفاف تر و زيباتر نشون بدن......

شما اگه تصاوير مرده پلاسما رو خيلي دوست داري يه crt بزار تو خونت ....هيچ كدوم از مشكلات ال سي دي و پلاسما رو هم نداره ...
    مشكل شما اينه كه ٢ تا قضيه رو متوجه نميشي !

اول فرق تصاوير زيبا با تصاوير واقعي
    دوم فرق ابعاد crt با پلاسما و lcd !

اولي سليقه‌اي هست ولي دومي خيلي خطرناكه

17. این کاربر از real man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اصلا کیفیت و نحوه نمایش رنگها در پلاسما با ال سی دی قابل مقایسه نیست . اگه اهل فیلم دیدن هستید اولین گزینه پلاسماست . مصرف انرژی هم هر چقدر بالا باشه اما می ارزه . چون واقعا روانی و نرمش تصاویر در پلاسما به همراه رنگهای واقعی ارزشش رو داره . پلاسماها تصاویر SD رو بهتر از lcd پخش میکنند و در تصاویر HD حتی در مدل های HD Ready با Full HD های موجود ال سی دی برابری میکنند FullHD های پلاسما که جای خود دارند .حتما برای مقایسه به این سایتها مراجعه کنید .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    /
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

19. 2 کاربر از vchip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •