دوست عزیز برند با برند فرق میکنه الان صنامم lcd تولید میکنه ببینی فکر میکنی خاموشه این که یه برندی روی یه تکنولوژی خوب کار نمیکنه دلیل نمیشه که کل اون تکنولوژی مشکل داره پلاسماهای سامسونگ به جز یه مدلش بقیشون تو هفتا آسمون یه ستاره هم ندارن.
دوست عزیز برند با برند فرق میکنه الان صنامم lcd تولید میکنه ببینی فکر میکنی خاموشه این که یه برندی روی یه تکنولوژی خوب کار نمیکنه دلیل نمیشه که کل اون تکنولوژی مشکل داره پلاسماهای سامسونگ به جز یه مدلش بقیشون تو هفتا آسمون یه ستاره هم ندارن.
Last edited by *Alucard*; 28-04-2009 at 13:00.
شما مثل اینکه با دقت پست بنده رو نخوندید! من کجا گفتم تکنولوژی پلاسما رو ندارند!؟ من گفتم توانایشو ندارند منظورم هم از توانایی یعنی توانایی رقابت با شرکت های بزرگی مثل پاناسونیک و پایونیر رو ندارند. پایونیر هم به دلایل نامعلومی که هنوز اعلام نشده پلاسما دیگه تولید نمی کنه! ربطی هم به بد بودن تکنولوژی پلاسما نداره! در ضمن من بیشتر صحبتم روی آخرین سری پلاسمای پاناسونیک که اون هم هنوز تو ایران نیومده که من خودم بتونم مقایسه کنم.
شما هم لطفا اینقدر خیال بافی نکنید که در آینده چه اتفاقی می افته نظر چند تا کارشناس رو تو سایت های معتبر بخونیدتا متوجه بشوید.
پایونیر دلیلشو گرون بودن این تکنولوژی اعلام کرده چون هزینه راه اندازی خط تولید پلاسما خیلی گرون هست و متریالی که تو ماژول پلاسما استفاده میشه بر عکس ال سی دی که پلاستیک هست صفحه های شیشه ای فوق العاده با کیفیت هست.پایونیر هم به دلایل نامعلومی که هنوز اعلام نشده پلاسما دیگه تولید نمی کنه
بین lcd مدرن و پلاسمای مدرن:
پلاسما
پس چطور اینقدر هزینه نهایی برای خرید ارزان تر از lcd تموم میشه؟ فکر نمی کنم فقط دلیلش این باشه چون عوضش مشتری های خودش رو داره و بالاخره سودشو می بره
کی میگه پلاسما برای sd است.
یه تلویزیون فول اچ دی چه پلاسما باشه چه ال سی دی تصویر sd رو یه جور نشون میده البته به شرطی که سایزشون مشابه باشه.
وقتی سایز بزرگ میشه کیفیت پایین تصاویر sd تو چشم میزنه.
چیزایی که تو کیفیت تصویر موثرند:
1- کیفیت و تعداد رنگ(در پلاسما بالاتره)
2- کنتراست(در پلاسما بالاتره)
3- زمان پاسخگویی
4- فرکانس تصویر سازی: 100 هرتز بودن(در پلاسما بالاتره)
5- موتور پردازش تصویر(بسته به مدل)
6- 10 بیتی یا 8 بیتی بودن پانل(بسته به مدل)
7- رزولوشن پانل(بسته به مدل)
8- میزان روشنایی پانل (در پلاسماهای مدرن بالاتره)
اتفاقا گرونتر تموم میشه فقط تو سایزای بالای 40 اینچ مقرون به صرفه تر هست.دلیلی که پاناسونیک پلاسما پنلاشو با کیفیت بالا و قیمت ارزون درست میکنه خط تولید تمام روباتیکش هست که پایونیر اون خط تولید رو در اختیار نداشت بعد با پانا قرار داد بست که ماژول پلاسماهاشو از پانا بخره ولی بعداز یه مدت دوباره یه قرار داد همکاری با هم بستن که پایونیر فن آوری Kuro رو به پاناسونیک فروخت چیزی هم از کم و کیف قرار دادشون منتشر نشده احتمالا پیشنهاد سخاوتمندانه ای از طرف پاناسونیک بهش شده که ممکنه بخشی از سود فروش پنلها باشه.
احسنت , خلاصه و مفید.
Last edited by *Alucard*; 28-04-2009 at 21:13.
من یه السیدی سونی w450 خریدم اصلا ازش راضی نیستم بدرد بازی اصلا نمیخوره همش تصویر تار میشه سایه های بازی به هم میخوره نمیدونم مشکل از السیدی منه یا کلا السیدی اینجوریه برنامه های تلویزیون ایران و ماهوارم زیاد جالب نیست نمیدونم چرا اینطوریه اگه کسی مثل من مشکل داره لطفا راهنمایی کنه.
مشكل شما اينه كه ٢ تا قضيه رو متوجه نميشي !
اول فرق تصاوير زيبا با تصاوير واقعي
دوم فرق ابعاد crt با پلاسما و lcd !
اولي سليقهاي هست ولي دومي خيلي خطرناكه![]()
اصلا کیفیت و نحوه نمایش رنگها در پلاسما با ال سی دی قابل مقایسه نیست . اگه اهل فیلم دیدن هستید اولین گزینه پلاسماست . مصرف انرژی هم هر چقدر بالا باشه اما می ارزه . چون واقعا روانی و نرمش تصاویر در پلاسما به همراه رنگهای واقعی ارزشش رو داره . پلاسماها تصاویر SD رو بهتر از lcd پخش میکنند و در تصاویر HD حتی در مدل های HD Ready با Full HD های موجود ال سی دی برابری میکنند FullHD های پلاسما که جای خود دارند .حتما برای مقایسه به این سایتها مراجعه کنید ./کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)