سلام به همه
توي نور روز پلاسماها تو اتاق مشكل ندارند؟
يه تاپيك زدم در مورد خريد ال سي دي اگه ميشه اونجا يه راهنمايي بفرماييد
سلام به همه
توي نور روز پلاسماها تو اتاق مشكل ندارند؟
يه تاپيك زدم در مورد خريد ال سي دي اگه ميشه اونجا يه راهنمايي بفرماييد
قیمتاشون تو بازار ایران دقیقا نمیدونم چند هست ولی پاناسونیک مدل 42 اینچی از سری G رو 1299 دلار آمریکا اعلام کرده فکر نمیکنم تو ایران بالای 1500 باشه.
بله این پنلها از ویدئو پروسسور های پیشرفته استفاده میکنن که تو نمایش سیگنالهای SD هم فوق العاده خوب عمل میکنن به خصوص که پلاسما پنلها ذاتا در پخش تصاویر SD بهتر هستن به خاطر نوع تکنولوژیشون هست.
پلاسما پنلها بالای 92ft.lambert میزان شدت روشنائیشون هست که از شدت روشنایی خیلی از پنلهای ال سی دی بالاتره فقط بستگی به برند سازندش داره نکته مهم بعدی هم این هست که بیشتر پلاسما تی وی ها روی خالت Eco Mode تنظیم میشن تا مصرف برق کمتری داشته باشن حالت Eco به طور خودکار شدت روشنایی تصویر رو کم میکنه بنا بر این اگر شما کنترل تلوییزون رو بگیرید و حالت Eco رو خاموش کنید و کنتراست رو 100% قرار بدید اونوقت مطمئن باشید زیر نور مستقیم آفتابم میتونید پلاسما نگاه کنید.
توی این لینکم اطلاعات خوبی هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *Alucard*; 24-04-2009 at 15:09.
اگه واقعا اینجوری که شما می گید و با این قیمت باشه که همین فردا می رم می خرمش. با این اوصاف فکر کنم تنها مشکلش مصرف برق زیادشه! توی مشخصاتش نوشته بود ۵۰۰ وات مصرف داره! جالب اینجاست که حتی طول عمرش از lcd بیشتره! نوشته بود ۱۰۰ هزار ساعت معادل ۳۰ سال عمر می کنه!!
حالا شما مطمئن هستید که تو ایران وارد شده؟ کلا پلاسماهای پاناسونیک رو چه شرکتی تو ایران وارد می کنه و گارانتیش چیه؟
Last edited by amsjavan; 24-04-2009 at 15:30.
دوست عزیز منابع معتبر زیادی این پنل رو ریویو کردن که توی همشون بلا استثنا از این پنل تعریف کردن , من چندتا از نقل و قولاشونو اینجا میزارم.
Cnet:
منبع:With excellent picture quality marred by only a couple of flaws, the Panasonic TC-PG10 series sits at the head of the class of 2009.
AVForums:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:Fantastic contrast and black level performance
Extensive connectivity options (Digital Terrestrial, Digital Satellite, Analogue Terrestrial, HDMI...)
Excellent greyscale accuracy once calibrated
Imperfect, but still very good colour performance
Sublime detail thanks to 1:1 1080p input
24p input is handled correctly, judder-free
Portrays Digital TV broadcasts in an unusually favourable light!
Video gaming is incredibly responsive
Incredible value for money
Trusted Reviews:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:the P46G10 is nonetheless a hugely accomplished and, under the circumstances, great value Freesat TV that really brings Panasonic's new range to life.
HDguru:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:The Panasonic TCP50G10 will meet the needs of anyone seeking very high HDTV performance along with a compact attractive design.
ولی گذشته از همه اینها شما خودت تحقیق کن و با بررسی خودت انتخاب کن چون در نهایت رضایت شما از خریدت شرط اصلی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمایندگی پاناسونیک تو ایران رو دوتا شرکت بر عهده دارن یکیشون کوفرد هست و اون یکی بانیان الکتریک جفتشون هم خوب هستن.
امروز رفته بودم پایتخت از فروشگاه پاناسونیک پرسیدم سری G رو دارین گفت نه هنوز وارد ایران نشده! با این وضع چی کار کنم؟ من الان تقریبا به این نتیجه رسیدم که پلاسما بهتر از ال سی دیه. امروز رفته بودم LCD های سونی رو ببینم. مدل ۳۷ اینچ s400 رو گذاشته بود توش داشت شبکه خبر رو پخش می کرد از کیفیتش خیلی خوشم نیومد فکر کنم پلاسما خیلی بهتر باشه البته هنوز پلاسما رو از نزدبک ندیدم. با این اوصاف چه مدلی از پلاسما رو پیشنهاد می کنید؟
همون panasonic سري g رو اگه بشه پيدا كرد عاليه.
دوستمون alucard كه ميگه هست توي ايران ولي من هم سايت رو چك كردم هم تماس تلفني گرفتم با بانيان و كوفرد هيچكدوم تاييد نكردند.
بايد منتظر باشي جناب alucard اطلاع بدن .
فکر کنم 42pg10 تو ایران نباشه
یه جا خوندم فقط سیستم تلویزیون آنالوگ ntsc رو پشتیبانی میکنه که با کشور ما سازگاری نداره(pal)
ًضمنا مصرف برقش هم 170 وات هست که عالیه
پلاسما میمونه 42py800 پاناسونیک با قیمت 2.5 و پایونیر
دوست عزیز سری G برای بازار آسیا اومده و تیونر پال هم داره چون مدل اروپائیشم ریلیز شده که اونجا هم تیونر پال داره ولی من نمیدونم چرا وارد بازار ایران نشده!! چون تو بازار دوبی هست یکی از دوستای من که تو سر بندر توی تخلیه بار گیری کشتی کار میکنه خریده.
اینم لینک مدل آسیائیش هست:
ممکنه احتمال اینکه به بازار ایرن وارد نشده این باشه که نمایندگیها منتظرن تا جنسای قبلیشونو بفروشن به خصوص که پاناسونیک قیمت سری G رو هم نسبت به py به شدت دراپ کرده به نظر من خریدن مدل py اونم با این قیمتی که تو ایران میدن اشتباهه من سری py رو 1850 تا 1870 برای مدل 42 اینچیش قیمت دارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره سیستمش ntsc هست. اینجا نوشته:
یعنی هیچ جوری نمیشه از طریق آنتن های معمولی شبکه های داخلی رو گرفت؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مصرف برقش هم ۴۹۰ وات هست!
پلاسمای 42py800 هم قیمتش ۱.۹ میلیونه که باز هم با بودجه من جور در نمیاد! پس با این وضع فکر کنم باید از پاناسونیک صرف نظر کنم. حالا لطفا یکی از دوستان بگه پایونیر Full HD زیر ۱.۵ میلیون تومن چی داره؟ امیدوارم مجبور نشم از Full HD بگذرم![]()
دوست عزیز اون لینکی که شما دادی ماله مدل TC-P42G10 هست که اون کد TC اولش ماله آمریکا هست مدل آسیائیش TH-P42G10 هست که همون مدله ولی برای آسیا و خاورمیانه ساخته شده اولش TH داره مدل اروپائیشم اولش با TX شروع میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *Alucard*; 25-04-2009 at 17:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)