اومنیا گزینه خوبیه .
ولی اگه جای تو بودم دایموند2 میگرفتم.
الان یه هفتس که ریلیز شده، ولی نمیدونم ایران اومده یا نه.
به نظرم ارزش یکی دو هفته صبر کردن رو داشته باشه.
اومنیا گزینه خوبیه .
ولی اگه جای تو بودم دایموند2 میگرفتم.
الان یه هفتس که ریلیز شده، ولی نمیدونم ایران اومده یا نه.
به نظرم ارزش یکی دو هفته صبر کردن رو داشته باشه.
دایموند 2 قیمت شروعش تو آمریکا 590 دلاره اگه با همین قیمت بیاد ایران خیلی خوبه ولی وقتی تاچ پرو 470 دلاریو میدن 700 تومن دیگه این چقدر می خاد قیمتش باشه؟ به نظر من گوشیای htc رو از دوبی بخرید
عزیز قیمت Touch Pro رو از منابع و سایت های رسمی جستجو کن ، قیمت این گوشی الان روی 600دلاره نه 470 دلار...
خیلی جاها زده { وبلاگ ها و بعضی سایت های غیرمعتبر که فروشگاه معتبری هم ندارن } 350 دلار Touch Pro Sprint زده ، اما واقعا این قیمتشه ؟
نمیدونم شاید سایت phonesourcusa از نظر شما معتبر نباشه ولی این یه سایت آمریکایی هست و تمام گوشیهاشم آنلاک شدستو مطعلق به هیچ اپراتوری نیستن و قیمت برندای دیگش به قیمت ایران نزدیکه فقط htc قیمتش با ایران خیلی فرق میکنه
میدونی قیمتش حدودا چنده؟
من منظورم بلندی صدا نیس.کیفیت هندز فری در مقایسه با مثلا n82 یه هرچی مثل این.میگم امنیا بدرد موزیک گوش دادن نیس.به عنوان یه mp3 player خوب نیس.
با هنز فری هم امتحان کردم خوب بوده
قیمت دلاری دایموند 2 حدود 550 دلاره ، که برای شروع خیلی مناسبه و قطعا از این پایینتر میاد. قیمتش تو ایران (اگه وارد بشه .... ) حدود 580-600 باید باشه.
دوست عزيز در مقابل دياموند گزينهاي بهتري مثل اي900 وجود داره و خريد اي900 بهتره ولي اگه تو فکر دياموند2 هستي قطعن اگه صبر داشته باشي دياموند2بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)