تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: p1 يا x1 يا e71?

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام،
    با 700 تومن، یه نگاهی هم به iphone بنداز...
    اونم گوشیه خیلی خوبیه (اگه چیزایی که من شنیدم رو بشنوی، همین امروز میری میخری )
    ايفن گوشي خوبيه ولي يه سري ايرادا داره که نميشه باش کنار اومد.
    يکي از دلايل مهمه من براي اينکه ايفن نخرم کيبرد ميباشد.اخه کيبرد براي من خيلي مهمه.

اين چيزهايي را كه شما شنيدي ما خودمون قبلا ميدونستيم
    افون گوشي بسيار خوبي هست
    ولي بعضي ايرادهايي داره كه قبل از خريد بايد اونو در نظر گرفت
    چون تو ايران سليقه ها مختلف هستند
    مثلا نداشتن فيلم برداري
    اين يکيشه.
    بلوتوثش هم مشکل داره که البته قابل حل ميباشد.
    نداشتن کيبرد و دکمه هاي سخت افزاري که باعث ميشه فقط بتونيم با صفحه لمسي کار کنيم که در بعضي مواقع اين مورد يک ايراد مهم ميباشد
    ........

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دوست عزيز کاملن حق با شماست.
    من نيز در مورد ايکس1 خيلي تحقيق کردم.نه يه روز نه دو روز بلکه چند ماه.با کيبردشم کار کردم.به ال سي ديشم دقت کردم........در کل کيبرد بسيار عالي اي داشت و ال سي دي هم که عالي بود باطريشم که حرف نداره سيستم عاملشم که يکي از بهتريناست.به نظره من کيفيت ساختشم بسيار بالا بود و کاري به حرفه اينو اون ندارم چون کساني را که ميشناسم و اين گوشي را دارن تا الان نه مشکلي با کيفيت بدنه داشتن نه جاهاي ديگر گوشي.کلن در خوب بودن ايکس1 شکي نيست و من اين گوشي را خيلي قبول دارم.شما هم فکر نکنم با اين گوشي مشکلي داشته باشين دورسته؟
    حالا چرا در صورت اين اطلاعاتي که دارم اين مقايسه را گذاشتم!!!اخه من قراره بابامو امسال تابستون بد بخت کنم و يه دوربين و يه لپ تاپ هم بگيرم از طرفي خودمم 700 تومان پول دارم حالاميخاستم در اين جا يه نظر سنجي بزارم تا يه انتخابي کنم که گوشيمو عوض کنم يا پولمو نگه دارم که اگه براي خريد لپ تاپ يا دوربين لازم شد بدم.از طرفي ايکس1 چشمو گرفته و از طرفي از پي1 خودم راضي هستم و از يه طرف از يي71 خوشم مياد و تا به حال باش کار نکردم و تو کفم که ببينم اين سري يي نوکيا چه طوره........
    ولي حالابه خاطره اينکه خودم اين همه وقت گذاشتم و در مورد ايکس1 تحقيق کردم دوست دارم بگيرمش و يي71 هم از جاي گير بيارم تا يه مدت باش کار کنم و ارزو به دل نمونم.
    در کل دوست عزيز نظره خودمم هميشه و در همه حال و در تمام تاپيک ها اين بوده که ايکس1 گوشي بسيار خوبيه و مشکلي نداره که بخاد ادمو از خريدش پشيمون کنه.
    ميشه دوستاني هم که يي71 دارن بيان اين جا و در مورد اين گوشي توضيح بدن.
    ممنون.
    اينم در اخر اضاف کنم که تابستون ايکس1 را ميگيرم فقط ميخام هم براي اطلاعات خودم همين که در مورد سري يي نوکيا هم اطلاعاتي داشته باشم از دوستان ميخام هم نظراتشونو بگن هم در مورد سري يي نوکيا به خصوص يي71 توضيح بدن.
    ببين دوربين و لپ تاپ ربطي به گوشي نداره اينو مطمئن باش
    چون گوشي هميشه پيش ادمه واسه همين همه چيزش بيشتر از بقيه بدرد ميخوره
    چه دوربين
    چه موزيك پلير
    چه برا فيلم نگاه كردن
    و چه برا كار با اسنادو ...
    اما e71
    گوشيه خوبيه شكي نيست
    ولي يه چيزي بگم خودموني
    كيبردش كارا نيست
    فاصله دكمه هاش خيلي نزديكه و نميشه خوب تايپ كرد
    همچنين صفحه گوشي هم كوچيكه و هم برعكس تعبيه شده
    فقط خواستم بهت بگم كه در نظر بگيري اينا را
    با سليقه من يكي كه اصلا جور در نمياد
    xperia يه گوشي خوب و تقريبا كاملي هست
    حقيقتش چند تا ايراد داره كه ميشه باهاش كنار اومد و منم قبل از خريد ميدونستم
    يكيش نداشتن صداي قوي و دومي اينكه حقش يه دوربين 5 مگا پيكسلي بود كه 3.2 گذشاتن ...
    بعد دوربين 3.2 اي كه داره خوب هست كيفيتش در كل قابل قبوله بهتره بقيه يه سر به اينجا بزنن و چند تا عكسي را كه گذاشتم ببينند :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولي اينم بگم داشتن يك مزيت ممكنه خيلي مهم باشه مثلا باطري خوب
    ديشب يكي از بچه ها اومده بود خونمون N95 داره
    بعد شب هم موند
    بعد شارژ گوشيش تموم شد
    نوكيا هم كه گوشيهاش با PCشارژ نميشند واسه همين معتل موند
    در حالي كه اگه يه باطري خوب داشت اينطوري نميشد
    تازگيها با gps حال ميكنم
    در فضاي آزاد در عرض 2 ثانيه به ماهواره وصل ميشه خيليها اينو باور شايد نكنند ولي من راستشو ميگم
    2 تا 8 ثانيه وصل ميشه كه اكثرا زير 5 ثانيه وصل ميشه
    در كل x1 مزيتهاي زيادي داره و اينبار محصول سوني اريكسون متفاوت با قبليها بود

ايفن گوشي خوبيه ولي يه سري ايرادا داره که نميشه باش کنار اومد.
    يکي از دلايل مهمه من براي اينکه ايفن نخرم کيبرد ميباشد.اخه کيبرد براي من خيلي مهمه.

اين يکيشه.
    بلوتوثش هم مشکل داره که البته قابل حل ميباشد.
    نداشتن کيبرد و دکمه هاي سخت افزاري که باعث ميشه فقط بتونيم با صفحه لمسي کار کنيم که در بعضي مواقع اين مورد يک ايراد مهم ميباشد
    ........
    نه تنها بعضي موارد بلكه خيلي جاها
    با اكس وان وقتي لازمه با كيبوردش كار ميكنم
    وقتي خونه تنها و راحتم بين منو ها و .. با قلم كار ميكنم
    و بدون قلم هم راحت ميشه كار كرد تقريبا همه كار بدون قلم ميشه كرد به غير از تايپ كردن كه سخت ميشه
    بعد اون جوي پد اپتيكال كه داره خيلي عاليه

3. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

در فضاي آزاد در عرض 2 ثانيه به ماهواره وصل ميشه خيليها اينو باور شايد نكنند ولي من راستشو ميگم
    2 تا 8 ثانيه وصل ميشه كه اكثرا زير 5 ثانيه وصل ميشه
    درسته همه گوشيهارو ميشه كاري كرد كه خيلي سريع به gps وصل بشن مثلاً همين i8510 اگه گارمينو بريزي روش خيلي سريع وصل ميشه ولي ميدوني چيه در واقع gps ش اصلاً قطع نميشه كه بخاد وصل بشه كه اين باعث ميشه خيلي باتري مصرف كنه شما هم يه جا گفتي با استفاده كم 3 روز جواب ميده در حالي كه به نظر من بايد بيشتر جواب بده شايد علتش همينه

5. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

درسته همه گوشيهارو ميشه كاري كرد كه خيلي سريع به gps وصل بشن مثلاً همين i8510 اگه گارمينو بريزي روش خيلي سريع وصل ميشه ولي ميدوني چيه در واقع gps ش اصلاً قطع نميشه كه بخاد وصل بشه كه اين باعث ميشه خيلي باتري مصرف كنه شما هم يه جا گفتي با استفاده كم 3 روز جواب ميده در حالي كه به نظر من بايد بيشتر جواب بده شايد علتش همينه
    عجب گفتي ها
    من خودم به اين موضوع شك داشتم
    و پيگيرش بودم
    ميدوني چطور؟
    وقتي عكس ميگيرم موقعيتش ثبت ميشه درسته؟
    به خودم گفتم چطوري ثبت ميكنه ؟
    وقتي gps خاموشه بعد موقع عكاسي چطور ممكنه تو 1 ثانيه وصل بشه و موقعيتو ثبت كنه
    واسه همين هميشه بايد روشن باشه تا هر وقت كه عكسي گرفته شد موقعيتش ثبت بشه
    در مورد اين موضوع با بقيه بچه ا تو كلوپ x1 صحبت ميكنم

7. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

گل محمدی جان خودمم در مورد یی71 چنین نظری دارم و دنبالش هستم تا یه مدت فقط باش کار کنم.شاید از این کار هم پشیمون شدم.
    در ضمن من تا قبل از امدن ایکس1اصلن تو فکر خرید گوشی نبودم تا این ایکس1 اومد و دلمو برد.......
    الان فقط بین دو گزینه موندم.ایکس1 و اچ تی سی ایکس7500
    البته من ایکس1 را از هر جهت قبول دارم ولی چیزه زیادی در مورد اچ تی سی ایکس 7500 نمیدونم.
    یه تاپیک در مورد ایکس7500 زدم.اگه چیزی در موردش میدونید در او جا بگین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه تاپیک مشاوره ی خرید هم در مورد ایکس1 و ایکس7500 میزنم.البته اول میخام به خوب بودن ایکس7500 مطمعن بشم بعد تاپیک مشاوره ی خریدشونو بزنم.
    Last edited by merikh_merikh; 22-04-2009 at 07:22.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

X7500 یه پاکت پی سی نیست بهتره بگیم یه ‏ultra ppc هست چون خیلی بزرگه و ال سی دیش ‏5‏ اینچه اصلا تو جیب جا نمیشه یکم قدیمی هست و تاچ فلو و از این چیزا نداره قیمتشم بالاست
    اگه حتما کیبرد لازم داری صبر کن تاچ پرو 2 بیاد که صفحشم بزرگه

10. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوستان اشتباه شد.
    من بین ایکس1 و ایکس7510 میخام یکی را انتخاب کنم.
    در واقع میخام به جای پول دادن برای لپ تاپ یه ایکس7510 بگیرم.
    نظرتون چیه؟

حسن جان تاچ پرو 2 خوبه ولی موضوع اصلی پول میباشد.
    ایا میرزه من قید لپ تاپ را بزنم و به جاش یه پاکت پیسی بگیرم؟
    اخه دیگه حالا حالا ها پول برای خرید لپ تاپ گیرم نمیاد
    اخه من الان 500 تومان پول دارم و 200 تومان دیگه هم تا تابستون میتونم بزارم روش که بشه 700 تومان ولی با 700 تومان نمیشه ایکس7510 یا تاچ پرو2 را گرفت.به همین دلیل مجبورم غید لپ تاپ را بزنم و به جاش یه پاکت پیسی بگیرم.
    Last edited by merikh_merikh; 22-04-2009 at 12:09.

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اشتباه شد.
    من بین ایکس1 و ایکس7510 میخام یکی را انتخاب کنم.
    در واقع میخام به جای پول دادن برای لپ تاپ یه ایکس7510 بگیرم.
    نظرتون چیه؟
    .
    کارهایی که با pc میشه کرد هرگز نمیشه با ppc کرد / pc یه عالم جداست / ppc هم یه عالم جداست .
    من نمیدونم با لپ تاپ چی کار میکنی یعنی با نرم افزار خاصی کار میکنی ، برنامه نویسی میکنی و یا غیره اما هرگز یه پی پی سی جای لپ تاپ رو نمیگیره / مگر اینکه از لپ تاپ فقط برای آهنگ و فیلم و اینترنت استفاده بکنی در این صورت چرا یه پی پی سی گزینه مناسب تری هست.

13. این کاربر از kaveh.VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

x7510 قیمتش حدود یه میلیون و 200 هزارتومنه و تاچ پرو 2 اگه بیاد قیمتش دیگه بالاتر از 800 تومن نیست.تنها برتری x7510 ال سی دی بزرگتر و مموری داخلیه. شما میتونی یه تاچ پرو 2 بگیری که امکاناتش از x7510 بیشتره اندازشم مناسبتره و تو جیبتم جا میشه یعنی تاچ پرو 2 کار x7510 رو انجام میده همیشه هم همراهته حتی کار لپ تاپ رو هم انجام میده مثلاً وایرلس داره و اینترنت بروزر خیلی خوب و کلی برنامه و بازی دیگه نیازی به لپ تاپ هم نداری. تاچ پرو 2 صفحه بزرگی هم داره به نظر من دلیلی واسه خریدن x7510 نیست.

15. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

کارهایی که با pc میشه کرد هرگز نمیشه با ppc کرد / pc یه عالم جداست / ppc هم یه عالم جداست .
    من نمیدونم با لپ تاپ چی کار میکنی یعنی با نرم افزار خاصی کار میکنی ، برنامه نویسی میکنی و یا غیره اما هرگز یه پی پی سی جای لپ تاپ رو نمیگیره / مگر اینکه از لپ تاپ فقط برای آهنگ و فیلم و اینترنت استفاده بکنی در این صورت چرا یه پی پی سی گزینه مناسب تری هست.
    دوست عزيز منم اينو قبول دارم وقبلن هم در تاپيکي که مقايسه بين ويندوز موبايل و سيمبين بود اين مطلب را بار ها گفتم که هيچ وقت يه پاکت پيسي نميتونه جاي لپ تاپ را بگيره.اينو کاملن قبول دارم.
    منم نگفتم که اگه ايکس7510 بگيرم ديگه تا اخر عمرم لپ تاپ نميگيرم.من لپ تاپ ميگيرم ولي ميره تا وقتي که پول دستم بياد.
    فقط ميخام بدونم به نظره شما ارزش داره که لپ تاپ را بزارم براي يکي دو سال ديگه و به جاش الان يه عالمه پول براي يه گوشي بدم؟
    راستي قيمت ها در خارج ازکشور(سوعد) چه طوره؟
    اخه من يکي از اشناهامون سالي دوبار از سوعد مياد به ايران.الانم گفته که تابستون داره مياد.حالا بش بگم برام از اون جا گوشي بياره؟منظورم اينه که مشکلي پيش نمياد در ايران؟

17. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •