برای شمایی که از جمله کاربری های اصلیت با گوشی، اینترنت و کتاب و فیلم هست قطعا htc hd بهترین انتخاب هست ، بعد اومنیا بعد ایکس 1.
مشکلات hd نسبت به اومنیا ایناس : قیمت بالا ، دوربین بدون فلاش ، مموری داخلی کم ( در مقایسه با 8/16 گیگ اومنیا !!!)
برای شمایی که از جمله کاربری های اصلیت با گوشی، اینترنت و کتاب و فیلم هست قطعا htc hd بهترین انتخاب هست ، بعد اومنیا بعد ایکس 1.
مشکلات hd نسبت به اومنیا ایناس : قیمت بالا ، دوربین بدون فلاش ، مموری داخلی کم ( در مقایسه با 8/16 گیگ اومنیا !!!)
باتشکر از شما وهمه دوستان میخواستم نظر شما بزرگان رو راجع به inovo 8510 و مقایسه اون با اومنیا بدونم
ممنون
8510 تمام مواردی رو که میخای داره فقط صفحش از امنیا کوچیکتره
سیستم عامل سیمبین داره و پی دی اف رو خیلی خوب اجرا میکنه
از نظر مولتی مدیا بهترینه
صفحش کیفیت خیلی بالایی داره
مموری داخلی 16 گیگ
gps wifi داره
دوربین 8 عالی
اینترنت خوب
موزیک پلیر و صدای عالی
و همه چیزایی که میخای داره در واقع گوشی کاملیه شایدم کاملترین
Last edited by hasanmotori; 13-04-2009 at 15:33.
نمیدونم بودجت چقدره و چقدر میتونی صبر کنی ....... ولی من اگه جای تو بودم دو سه ماه صبر میکردم و I8910 omnia HD رو میگرفتم.
ميگن omnia hd تا 29 همين ماه(نميدونم آپريل يا فروردين) تو ايتاليا عرضه ميشه.اگه ميتوني صبر كن تا يه چنر وقت ديگه از دوبي بگير البته اولش قيمتش خيلي بالاست.اگه هم نميتوني صبر كني ميتوني از دوبي يه htc touch hd بخري چون قيمت ايرانش با قيمت جهانيش خيلي اختلاف داره
با تشکر از لطف شما تصمیم گرفتم ویندوز موبایل رو هم تجربه کنم بنابر این میرم سراغ امنیا فقط ظاهرا" گارانتی مایکروتل گیر نمیاد
چی دستور میفرمایین؟
ممنون
سلام
انتخاب خئبیه پیشاپیش تبریک.ولی یه سوال ببخشید جاش نیست ولی این گارانتی ماکروتل اصلی یا مایکروتل ؟
پارس قائم برای سامسونگ بود؟
لطفا کمک کنید!
اگر کیبرد برات مهمه برو xperia بگیر!
ولی اگر مهم نیست برو hd بگیر!
سلام
تا اونجا که من میدونم پارس قائم و پارس مایکروتل هردو شرکتهای گارانتی گوشیهای سامسونگ در ایران هستند که خدمات مایکروتل بهتره
مگه پارس قائم باز دوباره شروع کرده به کار ؟؟؟
تا جایی که میدونم پارس قائم از دو سه سال پیش گوشیهای سامسونگ رو گذاشت کنار و پارس مایکروتل نمایندگی اصلی سامسونگ رو داره....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)