تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: چرا آینه ها اینطور هستند؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما منظورتون انه که تصویر موج بر میداره ؟؟ یا عیب و ایراد پیدا میکنید ؟

اگر منظورتون عیب و ایراد هاست که من نظرم رو گفتم

اگر منظورتون موج داشتن تصویر هست ، احتمال داره که (( چون تصویری که چشم شما عادت داره از زاویه روبرو ببینه ، از زاویه 70 - 60 یا غیر از 90 میبینه ، چشم و مغز هماهنگی لازم رو ندارن ، احتمال داره مغز نمیتونه پردازش درستی انجام بده و به قول معروف غاط میزنه ))

راهی که به ذهنم میرسه اینه که چند دقیقه در همون زاویه بمونید ، شاید درست تر بشه ، یا اینکه با دوربین از همون زاویه عکس بگیرید ببینید باز هم مشکل هست ، اگر مشکل وجود داشت ، احتمال 99% از آینه است (( آینه نمیتونه پرتو ها رو در زاویه های کنار ، به خوبی برگردونه )) ، اگر در عکس مشکلی نبود ، 99% از چشم های شماست و شاید نارسایی خاصی باشه

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون...ولی من باز هم میگم موجی ایجاد نمی شه...شاید درست بگید که نور از زاویه های مختلف می تابه و ممکنه مال این باشه...ولی من چند دقیقه هم وایسادم ولی بازم خوب نشد...و در مورد نا رسایی بگم که من قبلا هم گفتم حداقل از 10 نفر خواستم بیان جلوی آینه...هم من اونا رو کج می دیدم و هم اونا من...و نمیشه گفت که 10 نفر چشماشون مشکل داره...شاید هم زاویه ی دید مشکل داشته باشه...ولی من فکر نکنم اینطور باشه...اگر مال زاویه هست پس چررا وقتی ما خودمونو از یه زاویه ی کمتر یا بیشتر از 90 تو آینه میبینیم خودمونو اینطوری نمیبینیم
    این اطمینان رو به شما میدم که هر چی هست زیر سر اآینه هست...مشکل چشمها نیستند...اگر هم بگیم خطای دید هست بازم باید بگیم به دلیل زاویه خطای دید پیدا کردیم که بازم به اون دلیلی که گفتم شاید نشه گفت که خطای دیده...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آینه یک تکه شیشه است ، شما دنبال اسرار ماوراء الطبیعه هستی و احتمالا طبق روانشناسی فروید ، بچگی زیاد کارتون سفید برفی دیدین روی شما تاثیر گذاشته ( جدی میگم این احساسات بسیار قدرتمند و ناخودآگاه هستن در افراد )

آخرین احتمال من تلقین هست

آینه یک تکه شیشه و یه کم جیوه و سرب بیشتر نیست

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

نمی دونم چرا فکر میکنید بنده خل شدم...این چیزیه که من دنبال دلیل علمیش هستم...اصلا هم به ماوراء اعتقاد ندارم...فکر کنم کسی دلیل علمیش رو نمیدونه...من خیلی ها رو دیدم که این تجربه رو داشتن...یکی از دوستان هم اینجا گفت که این تجربه رو داشته...من نمیگم چیز جدیدی کشف شده....مطمئن هستم دلیلی داره و من دنبال دلیل هستم...خواهشن اگه کسی دلیل علمیش رو نمیدونه اسپم ندن که نیان اینجا رو ببندن.....بازم بگم این تجربه رو خیلی ها داشتن...پس من نه خلم...نه دنبال سفید برفی بودن نه چشام مشکل داره...
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ayshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستمون درست می گه.من هم این رو تجربه داشتم.و وقتی فکر کردم دلیلش رو چیزی که گفتم دونستم.پس هی نگین که دچار توهم شدین.این امکان وجود داره.
    حتی محل آینه هم می تونه تاثیر بذاره.مثلا اگه کنار بخاری یا شوفاژباشه ممکنه به خاطر اینکه ضریب شکست نور توی محیط های مختلف با هم تفاوت دارن ممکنه روی تصویر تاثیر بذاره.

6. این کاربر از ayshin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

احتمال میدم قضیه مربوط به قرار گرفتن اندود جیوه ، پشت شیشه هاست. نور باید اول ضخامت شیشه رو طی کنه تا با اندود جیوه برخورد کنه . بعد دوباره این ضخامت رو طی کنه تا به چشم ناظر برسه. این یعنی دوبار شکست.
    ناظری که خودش رو نگاه میکنه ( از روبه رو) شکستی نخواهد دید. اما ناظری که به شکل اریب به ایینه نگاه میکنه به وضوح متوجه دهن کجی شخص مقابل میشه.
    احتمالا دوستان متوجه سوال نشدن . من بار ها این پدیده رو به اطرافیان نشون دادم و اون ها هم دیدن. سوژه تفریح ماست

8. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ayshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

احتمال میدم قضیه مربوط به قرار گرفتن اندود جیوه ، پشت شیشه هاست. نور باید اول ضخامت شیشه رو طی کنه تا با اندود جیوه برخورد کنه . بعد دوباره این ضخامت رو طی کنه تا به چشم ناظر برسه. این یعنی دوبار شکست.
    ناظری که خودش رو نگاه میکنه ( از روبه رو) شکستی نخواهد دید. اما ناظری که به شکل اریب به ایینه نگاه میکنه به وضوح متوجه دهن کجی شخص مقابل میشه.
    احتمالا دوستان متوجه سوال نشدن . من بار ها این پدیده رو به اطرافیان نشون دادم و اون ها هم دیدن. سوژه تفریح ماست
    یعنی ضخامت آینه هم می تونه موثر باشه؟می شه یکم دیگه توضیح بدین؟به نظر من زاویه دید همون طور که گفتم می تونه موثر باشه ولی ضخامت رو؟؟؟

10. این کاربر از ayshin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

شکست نور . نه ضخامت

12. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام

من یه جورایی فکر می کنم این عامل درست نباشه. چون ضریب شکست ثابت می ماند. یعنی نور ورودی به آینه از هر جزء شکسته می شه و به خط عمود نزدیک می شه و دوباره در هنگام خروج دور میشه (شایدهم بلعکس - فکر کنم رقیق به غلیظ از خط عمود دور می شد. نکته کنکوری!!!)

بازهم می گم من نمی تونم این کج و معوجی را ببینم.
    برای درک بهتر موضوع راستای کج شدگی را بگویید.
    منظورم اینه که آیا در راستای خط افق است یا عمودی؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

احتمالش 99% است...چون وقتی کسی میاد پشت سر من و از زاویه ی مستقیم نگاه میکنه اثری از دهن کجی نیست
    ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •