با توجه به این توقعاتی که شما داری همون i8510 بهترین انتخابه از بابت باتریش هم خیالت راحت باشه !!من که تا حالا با باتریش مشکلی نداشتم.
با توجه به این توقعاتی که شما داری همون i8510 بهترین انتخابه از بابت باتریش هم خیالت راحت باشه !!من که تا حالا با باتریش مشکلی نداشتم.
این ترفند اینه که بزاری باتری گوشی کامل خالی بشه بعد یه بار درش بیاری دوباره بزاریش کامل شارژ بشه
چند روز پیش من باتریشو در اوردم بعد زدمش تو شارژ فرداش دیدم 2 تا خط کم کرده فهمیدم باید باتری رو بشناسه ترفند رو اجرا کردم دوباره درست شد
منم بهت 8510 رو توصیه می کنم. و هیچ حرفی هم دوستان باقی نداشتن برای گفتن.
ممنون از کمکتون راستی i8510 فقط ساخت کره هست دیگه ها؟
مال من که ساخت کره هست نمی دونم چینیش هم اومده یا نه.ولی فکر میکنم فقط ساخت کره باشه!
ساخت کره بودن رو چطور نشون داده با چه عبارتی؟ به طور مثال:
Made in Korea
Made in korea by samsung
چطوری؟
و اینکه شما که این گوشی رو دارین از باطریش مثل سایرین راضی هستین یا شما هم مثل بعضی ها ازش گلایه دارین؟در کل چطوری شارژ نگه داشتنش؟
خیلی مخلصیم
از نظر من این انتخاب نیاز به تاپیک زدن نبود!
برو 8510 بگیر.
دوربین+حافظه+صدا+صفحه
اگه برای شما fm transmitter مهمه n79 یا n85 بگیرید در غیر این صورت 100% 8510
بدون شك برو سراغ 8510...واقعا باحاله...پست بالام تاييد ميشه...
اگه پول داشتم هر دو رو میخریدم
من خودم میدونم که 8510 خیلی سرتره.دوربین.صفحه نمایش.کیفیت بدنه.تنها چیزی که نگرانشم باطریشه میدونم الان همه میریزین سرم انقدر که گفتم باطری.اما من یه گوشی داشتم که خیلی باطریش اذیتم میکرد واسه همین دلم شور میزنه
فرستنده رادیو هم اصلا بران نهم نیست چون بیشتر یه اسباب بازیه مزیت فوق العاده ای نیست نباشه هیچه نمیشه اما باشه شوخیه با حالیه
یه کلمه اگه به هر نحوی خیالم از باطریش راحت شه یه لحظه هم تو خریدنش شک نمیکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)