راستی این دی وی دی رم و رایتر نمیدونم سه کاره چاهار کاره اینا هم هر کدوم که صلاح میدونین ببندیم رو سیستم
راستی این دی وی دی رم و رایتر نمیدونم سه کاره چاهار کاره اینا هم هر کدوم که صلاح میدونین ببندیم رو سیستم
آخر مي خواي سيستم كامل بگيريراستی این دی وی دی رم و رایتر نمیدونم سه کاره چاهار کاره اینا هم هر کدوم که صلاح میدونین ببندیم رو سیستم
دي وي دي رو لايت آن 22x بگير عاليه قيمتش هم حدوده 20-30 تومنه
قربونه دستت دوتا سوال هم تو صفحه یک قسمت آخر داشتم
اگه منظورت 2 تا كارت گرافيك در حالت sli هست، بله ميشه بست.حالا یعنی دوتا از اینو میتونم به این مادربوردی که معرفی کردین ببندم؟بعد اونوقت چه اندازه میشه (منظورم قدرتشه)چند گیگ؟
من اول gtx285 رو پيشنهاد ميدم. بعد هم gtx 295 رو پيشنهاد ميدم.شما از اونایی که فرمودی کدومشو بیشتر از همه انتخاب میکنی؟
من جمله بنديتو نفهميدم چيه. ولي من خودم روي سيستمم يه dvd writer pioneer sfx16d دارم فقط براي رايت dvd و يه دونه كومبو hp 535 هم دارم براي رايت سي دي و خوندن دي وي دي و سي دي ها. (چون سرعت دي وي دي رايتر ها در خوندن و رايت سي دي ها خوب نيست)راستی این دی وی دی رم و رایتر نمیدونم سه کاره چاهار کاره اینا هم هر کدوم که صلاح میدونین ببندیم رو سیستم
در مورد قيمت رم هم بگم من همين الان مدل ocz 6g 1600 cl8 با قيمت حدود 200 تومن سراغ دارم. بنابراين احتمال دادم كه تا يكي دو هفته ديگه بشه توي بازار هم با همين حدود قيمت پيدا كرد.این قیمتها خیلی خوشبینانه هستن . اگه اینا تا 2 هفته دیگه با این قیمت تو بازار باشن خیلی خوبه .
من زیاد از این چیزا بلد نیستماگه منظورت 2 تا كارت گرافيك در حالت sli هست، بله ميشه بست.
میگم حالا اگه دوتا کارت گرافیک بستیم رو مادر بورد اونوخت دیگه هیچ گونه مشکل گرافیکی که نخواهیم داشت؟
مثلا تو بازی Flight Simulator X
همه اين كارتها كه معرفي كردم يه دونهاش براي flight فكر ميكنم كافي باشه. ولي حالا كه سر در نمياري. بهتره يه كارت بيشتر نبندي. بعدا كه بيشتر سر در آوردي يه كارت ديگه (مثلا چند ماه ديگه) ميتوني كنارش ببندي اون موقع احتمالا قيمت هم باز پايين تر اومده. در حال حاضر 295 بهترين كارت گرافيك دنياست. 285 هم اكثر بازيها رو در كيفيت خوب جواب خواهد داد. قيمتش رو هم كه بهت دادم حالا بستگي به خودت داره.
كاملا موافقمهمه اين كارتها كه معرفي كردم يه دونهاش براي flight فكر ميكنم كافي باشه. ولي حالا كه سر در نمياري. بهتره يه كارت بيشتر نبندي. بعدا كه بيشتر سر در آوردي يه كارت ديگه (مثلا چند ماه ديگه) ميتوني كنارش ببندي اون موقع احتمالا قيمت هم باز پايين تر اومده. در حال حاضر 295 بهترين كارت گرافيك دنياست. 285 هم اكثر بازيها رو در كيفيت خوب جواب خواهد داد. قيمتش رو هم كه بهت دادم حالا بستگي به خودت داره.
به هرحال ممنونم
خب دوستان محترم من اگه خدا بخواد امروز میخوام این دم دسگاه هارو سفارش بدم
حالا اگه بخوام رو کاغذ بنویسم همیناس دیگه؟
یعنی مشخصات و شرکتش و مدلش و اینا چی؟
m.b: asus p6t deluxe 320Tcpu: core i7 920
ram: ddr3 3x2GB bus 1600 cl8
Power : cooler master M850
Hdd : western digital caviar black or seagate 500GB 7200.12 2x500gb raid0
Case : cooler master cm690
gtx 295 VGA
سه تا از این
فک کنین میخواین برا خودتون بخرین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)