خب امکانات بیشتر مصرف باطری بیشتر رو هم می طلبه
من طرفدار نوکیام درسته که ان 96 چیپست گرافیکی نداره ولی نمی شه از مصرف زیاد باطری همینطوری گذشت مصرف باطری 8510 خیلی زیادتر از ان 96 من می گم ان 96 بگیری بهتره
خب امکانات بیشتر مصرف باطری بیشتر رو هم می طلبه
من طرفدار نوکیام درسته که ان 96 چیپست گرافیکی نداره ولی نمی شه از مصرف زیاد باطری همینطوری گذشت مصرف باطری 8510 خیلی زیادتر از ان 96 من می گم ان 96 بگیری بهتره
شما اگه ریویو این دوتا رو بخونی در مورد باتری 8510 گفته خوبه اما 96 رو گفته بده.بعدش من چقدر بگم باتری 8510 یکم بگزره درست میشه یعنی گوشی باید حجم باتری رو تشخیص بده.مطمعن باشید باتری 8510 بهتره بعدش چیپست گرافیکیش در حالت عادی کاری انجام نمیده که بخاد شارژ بگیره.8510 باتری خوبی هم داره و اگه دقت کنید توی سایتهای خارجی کسی از بدیش نگفته. فقط یه عده ای با باتریش مشکل داشتن که اونم بعد از یه مدت کوتاه درست میشه.یه سر به تاپیک 8510 بزنید.
حالا این 8510 که تو بازار هستش کره ای یا چینی ؟
با بیشتر حرفهات موافقم. منم از باتری 8510 اصلا راضی نیستم و 10 تا 15 روزی میشه که میخوام بفروشمش و فقط هم به خاطر باتریش. گاهی وقتها که بیرونم از نصف روز به بعد باتری ندارم و مجبورم خاموشش کنم و تا شب فقط جسد گوشی تو جیبمه و نمیتونم ازش استفاده کنم.
من که میگم هر کسی میخواد 8510 رو بگیره اول خوب به مشکل باتریش فکر کنه. من 3/4 ماهی میشهاینو دارم و باتریش حتی با آپدیت هم درست نشد. برنامه خاصی هم روش نصب نکردم اما واقعا مشکل داره چون حتی بعد از آپدیت کردنش تا 1 هفته هیچ برنامه ای نصب نکردم تا ببینم باتریش خوب شده یا نه اما فرق زیادی نکرده بود.دیگه خود دانید.
![]()
با سلام خدمت دوستان.
منم با پست نینجا جان موافقم.
اقا من به مدت 2 هفته با این i8510 کار کردم و میتونم بگم باطریش خیلی مضخرفه و کسانی که میخواهند این گوشی رو بگیرند حتما پیش خودشون یه شارژر هم حمل کنندواقعا که سامسونگ روی این گوشی با این باطریش میشه گفت گند زده .اخه کسی نیست بگه که این چه باطری هست که روی گوشی گذاشته ای.این سامسونگ همیشه تو باطری میلنگه.
به نظر من از بین n96 و i8510 میتونی n96 رو انتخاب کنی.و از هر دو تا بهتر هم به قول دوستان همین n95 8gb هست.
مخلصیم.
گوشی های سامسونگ همشون ماله کره هستن
اگه از چیزی اطلاع ندارید لطفاً دربارش نظر ندید.شما یه زحمت بکشید REVIEW این گوشی رو توی gsmarena بخونید.نوشته باتری این گوشی توان روشن نگه داشتن گوشی رو تا 2.5 روز داره.بعد review ان 96 رو بخونید.اگه بگید سامسونگ باتری این گوشی رو ضعیف انتخاب کرده واقعاً از روی تعصب گفتید آخه این گوشی مشکل دیگه ای نداره شما هم فقط میتونید روی این مشکلش مانور بدید.منم روزای اول با باتریش مشکل داشتم ولی بعد از چند روز درست شد میتونید اینو توی تاپیکش بپرسید.
ava uk جان از پستهای شما معلومه که بدجوری از سامسونگ بدت میاد.همه میدونن که به راحتی میشه اسکین های i900 رو عوض کرد ولی شما یه جا گفتی مداد رنگی بده دست بچه....میشه touch wiz. مشکل باتری بیشتر دوستان حل شده نمیدونم شما چطور هنوز مشکلت با این حل نشده.حالا خدایش اگه این گوشی رو داری یه کاری بکن: بزار شارژش کامل خالی بشه باتریشو یه بار در بیار دوباره بزار و در حالی که خاموشه بزار کامل شارژ بشه. ولی من شک دارم که اصلاً این گوشی را تا حالا تو عمرت دیده باشی.اگه حرفهای منو باور ندارید توی تاپیکش از بقیه دوستان بپرسید
100000%
i8510 بهتره!!!!!!!!!!
اصلا قابل مقایسه نیستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای 250 چینی و بی صاحب کم ندیدم
دوستای گلم بشینین از اول تمام پستها رو بخونید ببینید در مجموع کمکی به من یا کس دیگه ای صورت گرفته؟!
هر کی یه چی میگه چرا
حالا 95 8گیگ چرا به 96 اولویت داره؟ من از ظاهر 96 خوشم اومده آخه
خب شما چرا همون i8510 رو نمیگیری؟
برتریهای n95 8gig نسبت به n96:
باتری بهتر
سرعت بیشتر
چیپست گرافیکی
کیفیت بدنه بالاتر
از همه مهم تر ارزونتره
ولی i8510 یه چیز دیگست. بگیر خیالت راحت باشه
این مسئله باطری منو 2دل کردش.
وقتی یه سری میگن گوشی فلان مشکل رو داره خب لابد داره ولی اینکه چقدر مشکل رو بزرگ کردن مشخص نیست
من اگه گوشیم رو شب به شب شارژ کنم مشکلی ندارم چون گوشی فعلیم هم همینطور هستش البته نه اینکه باهاش خیلی کم ور برم.
در کل از نظرات دوستای گلم تشکر می نمایم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)