تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: فعال کردن دانلود در Ie

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

گفتم که منوی Run در استارت منو وجود نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Captain Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر خط فقر!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohammad hamed
    گفتم که منوی Run در استارت منو وجود نداره
    خوب پس برو تو درایو ویندوزت توی فولدر system32 بعدش کلمه gpedit.msc رو سرچ کن .

البته اگه میدونی که یه Limited User هستی دنبالشو نگیر .

اگه Limited User بودی من آخرین راهی که به زهنم میرسه اینه که یه برنامهspy رو کامپیوتر نسب کنی تا برات کیبرد رو جاسوسی کنه اون وقت با کمی دقت میتونی پسورد مدیر رو گیر بیاری

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

یوزر لیمیت هستم ولی به ادمین هم میتونم دسترسی داشته باشم ولی با ادمین به هیچ چیزی دسترسی ندارم حتی دسکتاپ چه جوری به System32 دسترسی پیدا کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر خط فقر!

پيش فرض

اگه میتونی یه عکس از دسکتاپ ادمین برام بذار تا ببینم چه امکاناتی در اختیار داری. برای عکس از دکمه پرینت اسکرین و برنامه نقاشی استفاده کن. اگه یه سایت سراغ داری اونجا لودش کن و گرنه برام میلش کن.

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

من فعلا به اون دسترسی ندام . فقط اینو بگم اگه دکمه ی پرینت رو بزنم برنامه ای ندارن تا باهاش اون را paste کنم . فقط یک برنامه وجود داره که اسمشو یادم رفت که هم کنتو هست هم دوگزینه یکی برای باز کردن یاهو مسنجر و یکی هم برای IE از نوار ابزار و دسکتاپ و از این جور چیزها خبری نیست

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohammad hamed
    دانلود کردن در IE برایم غیر فعال شده است چگونه می توانم دوباره آن را فعال کنم.
    لازم به ذکر است که Task Manegerو Regedit و منوی Run در این سیستم غیر فعال است
    باتشکر
    منتظر است
    دوست عزيز رجيستري شما دستكاري شده. احتمالا از طريق ويروس يا به احتمال كم بطور اتفاقي از جانب خودتان. بيشتر امكان ويروسي شدن كامپيوتر شما هست!

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

یه سیستم دیگه ی من هست
    یکی برای اذیت اون رو قفل کرده

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر خط فقر!

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    قبل از اینکه راه حل نهایی که برای مشکل اقا محمد پیدا شده رو بگم از دوستانی که با group policy آشنایی دارند دعوت میکنم تا به من در حل مشکلاتی که میشه با group policy حل کرد کمک کنند.
    اول یه توضیح کلی در مورد مشکل محمد میدم؛
    کامپیوتری که ازش بحث میکنیم این مشکلات رو داره (البته تا اونجایی که من توی سوال جوابهایی که کردم فهمیدم)
    1- ظاهرا فقط از طریق دسکتاپ به اینترنت اکسپلورر و یاهو مسنجر دسترسی هست( البته مطمئنا یه فایلی چیزی هست که باهاش میتونه به اینترنت متصل بشه)
    2- task manager & internet download غیر فعال شده اند.
    3- محتویات درایوها مخفی شده اند. البته فقط محتویات صفحۀ اصلی درایوها. برای مثال دسترسی به
    windows drive\windows\system32 امکان پذیر است.
    راه حل:

از طریق اینترنت اکسپلورر تونستیم به مسیر زیر دسترسی پیدا کنیم:
    D:\windows\system32 وبعد از طریق دکمه سرچ عبارت gpedit.msc رو سرچ کردیم که در واقع تونستیم به برنامه group policy دسترسی پیدا کنیم.
    از اینجا به بعد از دوستانی که اشنایی با group policy دارند درخواست کمک میکنم.

نکته: هرکجا احساس کردی تنضیماتی که کردی به دردت نمی خوره همون مسیر رو تو group policy طی کن و اگه enable کردی disable کن و همین طور برعکس.(اینو بخاطر تنضیمات دانلود گفتم چون خودم تا حالا امتحان نکردم. درضمن اگه یه restor point هم قبل از دست کاری درست کنی ثواب داره.)

برای حل مشکل غیر فعال بودن task manager راه زیر رو در group policy دنبال کنید:
    user configuration\administrative templates\system\ctrl+alt+del options\remove task manager
    وقتی روی remove task manager دابل کلیک کردی از پنجرۀ باز شده disable رو انتخاب کن.
    برای حل مشکل نبودن ایکونها در دسکتاپ مسیر زیر رو دنبال کنید:
    user configuration\administrative templates\desktop\hide and disable all items on the desktop
    وبعد از باز شدن پنجرۀ مورد نظر disable رو انتخاب کن و ok & apply کن.
    توضیح: همونجایی که hide and disable all items on the desktop هست چند ستینگ دیگه هم هست که میتونی به صورت جزئی از اونها استفاده کنی. در واقع ستینگ بالا یه دستور کلی هست که همۀ ایکونها رو فعال میکنه اما اگه مثلا فقط میخواستی My computer فعال بشه میتونی از ستینگ مربوط به خودش استفاده کنی. (با یه کم انگلیسی میتونی خودت قضیه رو درک کنی).
    برای فعال کردن دانلود:
    من یه سری ستینگ این زیر معرفی میکنم اما در مورد اینکه 100% بشه با اونها دانلود رو فعال کرد تضمینی نمیکنم؛
    تمام موارد زیر رو enable کنید:
    computer configuration\administrative templates\windows components\internet explorer\internet control panel\security page\internet zone\alow file downloads
    computer configuration\administrative templates\windows components\internet explorer\internet control panel\security page\interanet zone\alow file downloads
    computer configuration\administrative templates\windows components\internet explorer\internet control panel\security page\trusted seting zone\alow file downloads
    computer configuration\administrative templates\windows components\internet explorer\internet control panel\security page\restricted sites zone\alow file downloads
    computer configuration\administrative templates\windows components\internet explorer\internet control panel\security page\local machine zone\alow file downloads
    computer configuration\administrative templates\windows components\internet explorer\internet control panel\security page\locked-down local machine zone\alow file downloads
    موارد خیلی زیادی هست که میشه با group policy اونها رو فعال یا غیر فعال کرد. برای مثال registry, run, taskbar,...
    اما واقعا گشتن و پیدا کردن setting های مربوط به اونها اون هم یه نفری خیلی سخته. خواهش میکنم دوستان کمک کنند.
    اگه دوستان همکاری کنند انشاالله میتونیم یه تاپیک بزنیم و در اون تمام ویژگی های group policy رو تشریح کنیم. من فکر میکنم که خیلی مفید میشه. اخه من یه بار یه ویروس گرفته بودم که واقعا حال منو گرفته بود. با همین group policy تونستم ناکارش بکنم. هر قسمتی از ویندوز که شما فکرشو بکنید و یا شاید هم اصلا به ذهنتون تا حالا نرسیده میتونید از طریق group policy دستکاریش کنید. در مواردی هم قدرتش نسبت به رجیستری بیشتره. نشون به اون نشون که میشه از توش رجیستری رو غیرفعال کرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

مرسی
    بلاخره درست شد
    خیلی خیلی ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •