تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: سوال در مورد رجیستری

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام
    من پست آخرت رو خوندم ، آیا می خواهید خودتان این کار رو انجام بدید یا اینکه اگر با یه برنامه دیگه این کار انجام بشه اشکالی داره ؟
    در حقیقت شما می خواهید از یک کلید فرعی پشتیبان بگیرید یا یکی از مقدار های درون یک کلید ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    SRI

پيش فرض

سلام

دوست عزیز اگه اشتباه نکرده باشم شاید این بتونه کمکت کنه !

با عرض معذرت ! اولا یادت نره هر چیز مثل کلید یا پوشه یا اون MY Computer بالا رو در ریجستری انتخاب کرده باشی و بعد Export کنی فقط و فقط از همونی که انتخاب کردی واست یه پشتیبان میگیره .

برای اینکه چند مقدار جدا از هم رو بتونی تو یک فایل داشته باشی می تونی :
    هر مقدار مورد نیازت رو جدا جدا ذخیره کنی که به صورت چند تا فایل جدا با پسوند REG در میاد . حالا همه ی اونا رو یکی یکی با یک ویرایشگر متن باز کن ( مثلا RClick > Open With > Notepad ) . بعدش اون مسیرها و مقدار هایی رو که میخوای داشته باشی توی یکی از همون فایلهای REG با یه نام دلخواه ذخیره کن. حالا اگه اجراش کنی مقدارهای جدیدت جایگزین میشه .

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم . فقط یه خبری به ما بده ( واسه خودم می خوام ) !
    درست بود.. با ادیت کردن توسط notepad تونستم چند تغییر رو در یک فایل ایجاد فقط کنم. فقط یک مورد اگه به مسیرش بری بیشتر متوجه میشی.. به regedit برو و این مسیرHKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop در سمت راست MenuShowDelay رو انتخاب کن و پشتیبان بگیر. فایل پشتیبان رو ادیت کن و متوجه میشی که بر خلاف گفته دوستان فقط مورد انتخاب شده ذخیره نشده و تمام زیر پوشه ها هم اومده.. البته میشه با پاک کردن دستی دیگر مواردی که ذخیره شده فقط به موردی که مد نظر بود رسید مانند زیر:
    Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop]
    "MenuShowDelay"="0"
    البته من مقدارdefault رو به خاسته خودم به 0 تغییر دادم. ولی نتونسم بفهمم که چطور اگه کلیدی رو حذف کنیم بشه پشتیبان گرفت.. در واقع کلیدی وجود نداره. باید دستور del ایجاد کرد که نمیدونم چطوریه....

سلام
    من پست آخرت رو خوندم ، آیا می خواهید خودتان این کار رو انجام بدید یا اینکه اگر با یه برنامه دیگه این کار انجام بشه اشکالی داره ؟
    در حقیقت شما می خواهید از یک کلید فرعی پشتیبان بگیرید یا یکی از مقدار های درون یک کلید ؟

من میخوام موردی که مد نظرخودم هست و قبلا ادیت کردم رو ایجاد کنم.. قطعا این موارد در هیچ برنامه ای وجود نداره.. پس لزوما خودم باید این کارو بکنم.
    در واقع میخوام هم از کلید و گاهی از موارد داخل یک کلید بدون موارد اضافی (فقط اونایی که من میخوام.. نه اونایی که از قبل بوده و یا با نرم افزارهای دیگه تغییرش داده) پشتیبان بگیرم. حرف میلاد تا 90% درست بود به جز یه مورد که توهمین پست گفتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران

11 100% تائید میشه !

بر خلاف گفته دوستان فقط مورد انتخاب شده ذخیره نشده و تمام زیر پوشه ها هم اومده.. البته میشه با پاک کردن دستی دیگر مواردی که ذخیره شده فقط به موردی که مد نظر بود رسید مانند زیر:
    Windows registry editor version 5.00

[hkey_current_user\control panel\desktop]
    "menushowdelay"="0"
    سلام
    100% تائید میشه !
    بله . شما درست می فرمائید . مسلما" همین طوره که شما می گید . ولی خوب معلومه که باید از زیر پوشه های اون نیز پشتیبان بگیره . من منظورم این بود که به صورت کلی پشتیبان نگیرید( معذرت هم که قبلش خواسته بودم!).

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •