سلام
من پست آخرت رو خوندم ، آیا می خواهید خودتان این کار رو انجام بدید یا اینکه اگر با یه برنامه دیگه این کار انجام بشه اشکالی داره ؟
در حقیقت شما می خواهید از یک کلید فرعی پشتیبان بگیرید یا یکی از مقدار های درون یک کلید ؟
سلام
من پست آخرت رو خوندم ، آیا می خواهید خودتان این کار رو انجام بدید یا اینکه اگر با یه برنامه دیگه این کار انجام بشه اشکالی داره ؟
در حقیقت شما می خواهید از یک کلید فرعی پشتیبان بگیرید یا یکی از مقدار های درون یک کلید ؟
درست بود.. با ادیت کردن توسط notepad تونستم چند تغییر رو در یک فایل ایجاد فقط کنم. فقط یک مورد اگه به مسیرش بری بیشتر متوجه میشی.. به regedit برو و این مسیرHKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop در سمت راست MenuShowDelay رو انتخاب کن و پشتیبان بگیر. فایل پشتیبان رو ادیت کن و متوجه میشی که بر خلاف گفته دوستان فقط مورد انتخاب شده ذخیره نشده و تمام زیر پوشه ها هم اومده.. البته میشه با پاک کردن دستی دیگر مواردی که ذخیره شده فقط به موردی که مد نظر بود رسید مانند زیر:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop]
"MenuShowDelay"="0"
البته من مقدارdefault رو به خاسته خودم به 0 تغییر دادم. ولی نتونسم بفهمم که چطور اگه کلیدی رو حذف کنیم بشه پشتیبان گرفت.. در واقع کلیدی وجود نداره. باید دستور del ایجاد کرد که نمیدونم چطوریه....
من میخوام موردی که مد نظرخودم هست و قبلا ادیت کردم رو ایجاد کنم.. قطعا این موارد در هیچ برنامه ای وجود نداره.. پس لزوما خودم باید این کارو بکنم.
در واقع میخوام هم از کلید و گاهی از موارد داخل یک کلید بدون موارد اضافی (فقط اونایی که من میخوام.. نه اونایی که از قبل بوده و یا با نرم افزارهای دیگه تغییرش داده) پشتیبان بگیرم. حرف میلاد تا 90% درست بود به جز یه مورد که توهمین پست گفتم.
سلام
100% تائید میشه !
بله . شما درست می فرمائید . مسلما" همین طوره که شما می گید . ولی خوب معلومه که باید از زیر پوشه های اون نیز پشتیبان بگیره . من منظورم این بود که به صورت کلی پشتیبان نگیرید( معذرت هم که قبلش خواسته بودم!).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)