پول دور ریختن در مورد خرید iPod تا چند وقت پیش درست بود ولی چنتا مدل که اواخر تولید شده پیشرفت خوبی تو کیفیت پخش داشته منم می خوام iTouch بگیرم فقط بخاطر +سرگرمی ها و بروزرش... وگرنه کاوون میگرفتم.
موفق باشین.
پول دور ریختن در مورد خرید iPod تا چند وقت پیش درست بود ولی چنتا مدل که اواخر تولید شده پیشرفت خوبی تو کیفیت پخش داشته منم می خوام iTouch بگیرم فقط بخاطر +سرگرمی ها و بروزرش... وگرنه کاوون میگرفتم.
موفق باشین.
خوب اگه فقط واسه سرگرمی می خوای PSP یا DS بگیر ..ارزونتر از Touch هم در میاد.
ds?!?!
بیخیــــــال دیگه... بگذریم ولش کن!
البته نمیشه خیلی روش اسم "انحراف بحث" رو گذاشت ، در واقع بهتره بگیم بحث "تکامل" پیدا کرد ! ...![]()
فکر کنم این بتونه به همه کمک کنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا بحث کردن نداره که. کسی که کیفیت صدا واسش مهمه کووان میگیره. اگه برنامه بیشتر واسش مهمه آی پاد میگیره. اگرم اصلا موزیک واسش مهم نیست. میخواد بازی کنه psp.
البته بحث که قطعاً داره و اصلا اگه بحث نداشت که خب همین چند خط رو به همراه یکی دوتا گزینه/پارامتر دیگه می زدیم سر در بخش و تاپیک زدن رو ممنوع می کردیم و خلاص ! ...
فاکتور بسیار مهمی به نام "قیمت" وجود داره که همه این چیزا رو می زنه کنار ؛ آخرش 80 درصد مصرف کننده های ما ، براساس این فاکتور خرید می کنن ؛ شما فوروم خودمون رو نبین که خیلی از دوستان میان و پرسش می کنن واسه D2 و اینا ؛ بسیاری از دوستان که حضوری از من می پرسن (و البته بسیاری از همین دوستانی که آخرش خرید می کنن) میرن سراغ گزینه های زیر 100 تومن ؛ خیلی هاشون اصلا تهران نیستن...
(و البته فاکتور دیگه ای "زمان" : چیزی که باعث میشه مثلا دو سال گرایش بازار دست creative باشه ، یه سال و نیم (از تابستان سال 86 حدودا ) دست cowon ، و خدا عالمه که بعدش چی بشه ... )
البته واسه من فاکتور مارک هم خیلی مهمه .از اونجا که من از مارکای کره ای کلا متنفرم از جمله samsung و ...
هیچ وقت هم سراغ این مارکا نمیرم مگر اینکه اختلاف قابل توجهی توی یه فاکتور مهم دیگه با مارکای مورد علاقم داشته باشه...
البته creative هم یکی از مارکای خویه که مثلا بین همین D2 و X-Fi اگه کسی ظرفیت یه کم بیشتر از کیفیت صدا براش مهم باشه مسلما میره سراغ x-fi...
البته من می خواستم تا بحث به کنسولای بازی و ps3 و wiiو کم کم به انواع بازی ها و ... کشیده نشده .
جلوگیری کنم البته همونطور که آقای seymour گفتن تا اینجاش همون تکامل بحث بود(همونطور که تو خیلی تاپیک ها دیده میشه تاپیک در مورد یه موضوع دیگه بوده بعد ناخودآگاه بحث تکامل پیدا میکنه
بعد یه نفر از همه جا بیخبر میاد همون پستای تکاملی رو میخونه و هزار تا سوال و پست میزنه که هیچ ربطی به موضوع نداره و البته بعضی ها هم تشکر میکنن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)