دوست عزيز شما سيستمتون ويروس كظم غيظ داره با همين روشي كه در بالا گفتم ويروسيابي كنيد با برنامه nero6 شما اگر ويروسيابتون هم آپديت شده باشه جواب نميده
دوست عزيز شما سيستمتون ويروس كظم غيظ داره با همين روشي كه در بالا گفتم ويروسيابي كنيد با برنامه nero6 شما اگر ويروسيابتون هم آپديت شده باشه جواب نميده
داخل page 1 توضيح دادم
درسته
چیزی وجود نداره!علاوه بر این نمیخام ویندوز رو عوض کنم. راهی نداره بدون عوض کردن ویندوز؟
اگه برم تو وبلاگش چی میشه؟
Last edited by alex winson; 05-04-2009 at 13:36.
شما يكبار cache مربوط به IE كه از كنترل پانل و قسمت اينترنت آپشن و cache فايرفاكس كه تو قسمت Tools اونه پاك كن ببين جواب ميده .
این کارو کردم تاثیری نداشت
سلام عزیز بیا اینم KGH killer :
فقط یه توضیح بدم بعد از کلیک روی شروع سیستم اتوماتیک ری استارت میشه بعد از اینکه ویندوز بالا اومد یکبار Log off کن و به اکانت پیشفرض که معمولا Administrator هست ، برو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.
همه اين كاره 1ساعت بيشتر طول نميكشه دوست عزيز.من كه برا خودم راهي بجز عوض كردن ويندوز نديدم.هميشه هم وقتي فلش ديسك به سيستم وصل ميكنم درايو اونو باز نميكنم.اول با برنامه نرو6 اونو يه چك ميكنم بعد درايو فلش رو باز ميكنم. خيلي راه ساده اي هست.
اگر ميخواي ببيني ويروسهات پاك ميشه يا نه برو داخل run و regedit روبزن.بعد روي my compute كليك كن و ctrl+fرو بزن و داخل اون بنويس khazm. در منو سمت راستت هر چي برات پيدا ميكنه رو پاك كن.بعد توي option برنامه IE در قسمت home page گزينه use blank رو انتخاب كن و بعد ok. چند بار اينترنت اكسپلورر رو باز كن و بعد stop كن اينترنت رو بعد بر گزينه useblank .تا ديگه با باز شدن IE به سايت كظم غيظ نره.ولي اينرو گفتم شايد برا شماجواب بده.اگر ويندوز رو عوض ميكردي با برنامه nero 6 ويروسيابي ميكردي راه صد در صد تضميني هست.
بابا برین تو سایت کمیاب انلاین قسمت ویروس کش ها میتونینی یه گارد محافظ گیر بیارن تا دیگه نه اتوران بگیرن نه کظم غیظ
خیالتون راحت میشه مطمئن باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)