واللا اونشو نمی دونم ولی فکر نمی کنم کا300 بیشتر از یه جا برای شارژر و کابل یو اس بی و ... داشته باشه.چه مدل کابلی بهتره
بنا بر این اگه خودم بودم میرفتم میگفتم کابل کا300.
واللا اونشو نمی دونم ولی فکر نمی کنم کا300 بیشتر از یه جا برای شارژر و کابل یو اس بی و ... داشته باشه.چه مدل کابلی بهتره
بنا بر این اگه خودم بودم میرفتم میگفتم کابل کا300.
البته منظورم کابل اتصال بود مرسینوشته شده توسط nishnish
ااگه میشه بیشتر توضیح بدین مخصوصا در مورد فاصله و نحوه قرار گرفتن گوشی و اینفرارد و بنامه آن و نصب سخت افزار ممنونمنوشته شده توسط mshafiee
در ضمن از hawk هم تشکر میکنم
ولی باید بگم همه اون کارا رو چندین بارم انجام دادم ولی به نتیجه ای نرسیدم
بهر جهت ممنون
Last edited by mona2006; 04-02-2006 at 01:25.
Mobile Media Browser
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی سینا جان ولی با اینم کارم نشداصلا اینفرارد گوشی رو نمیشناسهمرسی سینا جان با اینم کارم نشد اصلا اینفرارد گوشی رو نمیشناسهنوشته شده توسط 30naa
شرمنده
ولی به نظر من بهتره بری از یه کابل استفاده کنی که خیلی پر سرعت تر و بهتره
نباید مواظب باشی از جلوی اینفرارد تکون نخوره
به نظر من که ارزشش رو داره.
راستی شما مه رفتی کا300 گرفتی اگه به این امکانات هم نیاز داشتی خوب میرفتی یه کا700 میگرفتی.
قیمتش هم فکر نمی کنم بیش از 30-40 تومن تفاوت داشته باشه
بلوتوث هم داره
اين كابل از جاي هندزفري متصل مي شه؟
ابتدا دقت كن شماره سريال پشت اينفرارد و روي سي دي يكي باشه و گرنه نتيجه اي نمي گيري. پس از نصب هيچ آيكوني روي دسكتاپ نمي آورد.شما بايد چشمي اينفرارد گوشي كه در اين مدل كنار دكمه پاور است را دقيقا مقابل چشمي اينفرارد قرار دهيد.چون با مادون ارتباط برقرار مي كند بايد همديگر را براحتي ببينند.به محض رويت روي دسكتاپ يك آيكون ظاهر مي شود كه با كليك كردن آن مي تواني فايل هاي خود را به گوشي وارد كنيد.البته در اين نوع ارتباط سرعت پايين است.دقت كن تا پايان انتقال فايل گوشي را حركت ندهيد
خيلي باحال توضيح دادي مرسينوشته شده توسط mshafiee
![]()
با تشکر از دوستان
منم میخواستم k700 بگیرم ولی هر چه تو شیراز گشتم گیرم نیومد
مجبور شدم k300 بگیرم
در ضمن سریال سی دی کجاش نوشته شده
بعد اگه خواستم کابل بخرم چه کابلی بخرم
ممنون از دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)