تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: لپ تاپ dell vostro 1310

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من که نگفتم که اسپیکر داره داغ میکنه بعدش همه قطعات داغ میکنن یه ترانزیستور هیتسینک میخاد یه لپ تاپ نمیخاد

همه این ادمای دانا باتری لپ تاپ ساختن همه رو هم فروختن بعد دیدن ایراد داره و حین کار اتش میگیره همه رو جمع کردن
    با این حرفا شاید 1310 ما زیاد داغ میکنه!!!با چه برنامه ای چکش کنم ببنیم از 65 درجه بیشتر نمیشه؟
    اون قضیه لپ تاپ هم اتفاقا افتضاحی بود که یکی از خط تولید های سونی به راه انداخته بود و چون سونی بزرگترین تولید کننده باتری لوازم الکترونیکی هست همه سازنده ها از سونی میخرن به همین دلیل دل و توشیبا و ibm و اپل و ... دچارش شدن که خیلی سریع هم قضیه جمع شد و سونی همه باتری ها رو با ضرر خرید تا اسمش بد در نره ... !!!

دستگاهت مالزی هست یا لهستان یا ایرلند ؟؟ کی خریدی ؟؟ رو باتری داغ میکنه ؟؟ کامل برام بنویس ببینم چی کار میتونی بکنی ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دستگاهت مالزی هست یا لهستان یا ایرلند ؟؟ کی خریدی ؟؟ رو باتری داغ میکنه ؟؟ کامل برام بنویس ببینم چی کار میتونی بکنی ...
    مالزی-4ماه میشه خریدم-کلا حتی با مک افیم می خام هاردمو ویروس کشی کنم یا یه بازی ران کنم روشن میشه و از نیمکره سمت چپش!!!! داغ میشه
    البته اینم بگم دلیل این که اینقدر حساس شدم این که قبلا یه سونی داشتم و این جوری داغ نمی کرد و مهمترین دلیلم بعد از این،اینکه روز پنجم خرید فن دستگاه شرو کرد به صداهای عجیب دادن() مجبور شدم ببرم گارانتی

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مالزی-4ماه میشه خریدم-کلا حتی با مک افیم می خام هاردمو ویروس کشی کنم یا یه بازی ران کنم روشن میشه و از نیمکره سمت چپش!!!! داغ میشه
    البته اینم بگم دلیل این که اینقدر حساس شدم این که قبلا یه سونی داشتم و این جوری داغ نمی کرد و مهمترین دلیلم بعد از این،اینکه روز پنجم خرید فن دستگاه شرو کرد به صداهای عجیب دادن() مجبور شدم ببرم گارانتی
    به نظر من حتما دستگاهت رو اگه خودت میتونی و بلدی باز کن کامل تمیز کن چون یکی از دوستام هم دستگاهش زیاد داغ میکرد براش تمیز کردم تا حدودی مشکل برطرف شد ( البته اون Compaq بود ) ولی کلا باید لپ تاپ رو هر چند ماهی داخلش رو تمیز کنی ، موقع استفاده هم حتما روی سطح صاف قرار بده و روی فرش نزار ...
    بردی گارانتی چی کار کردن برات ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اونم تمیزش کرد

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من هم همین رو میگم ، بیشتر وقتها با یه تمیز کردن ساده میشه مشکل رو حل کرد ولی اونقدرها هم حساس به این موضوع نباش ، من خودم لپ تاپم جدیدا یه سری اشکالات عجیبی توش رخ میده که دیگه برام عادی شده !! مثلا یه نمونه این که خود بخود درایو dvd باز میشه و بلوتوث روشن خاموش میشه !!! بیشتر وقتها هم شبها این اتفاقا میفته فکر میکنم دیگه خسته شده !!! آخه بیچاره رو پوستش رو میکنم از صبح تا شب میشه عین جنازه !!!
    اگه مشکلت حل نشد و احساس میکنی دماش بیش از حد بالاس برای دستگاهت یه فن بگیر ...

6. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •