تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 74

نام تاپيک: لکسس ائی اس 350 بخرم یا بی ام و 530 ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

معلومه که bmw 530
    این لگن حال به هم زن رو با بی ام و مقایسه می کنید !?

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

معلومه که bmw 530
    این لگن حال به هم زن رو با بی ام و مقایسه می کنید !?
    ما ایرانی ها از اونجا که سال ها ممنوعیت واردات خودرو داشتیم از برندهای خوب دنیا فقط بنز و ب ام و رو میشناسیم و قبولشون داریم. همون طور که گفتم رقیب این ماشین 330 هست نه 530. ولی در کل خیلی از ما وقتی بهمون میگن "ب ام و یا فلان ماشین؟" قسمت دوم سوالو نمیشنویم. چون فقط شنیدیم که ب ام و خوبه و طراحیش قشنگه و باکلاسه.

3. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

قطعا bmw 530
    از لحاظ قیافه که لکسوس به گرد پاشم نمیرسه
    از نظر لذت رانندگی و اسپرتی بودن و راحتی و همینطور هندلینگ هم بی ام و فوق العادست
    ولی لکسوس مخصوصا e350 مثل همون تویوتا می مونه منتها کمی لوکس تر و رانندگی باهاشم خیلی خشک هست و سرد و بی روح من چون خودم باهاش رانندگی کردم اینو میگم
    گذشته از این این اسمش بی ام و هست و اون لکسوس و برند بی ام و کجا و لکسوس کجا!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_lover1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بنظرم es350 بهتره
    چون افت قیمت کمتری نسبت به bmw داره , هزینه نگه داری کمتر و خدمات پس از فروش گسترده تری نسبت به bmw تو ایران داره
    رانندگی راحتتری نسبت به bmw داره ولی مطمئنا لذت رانندگی bmw رو نداره
    فکرم نمیکنم با 80تا بتونی 530 گیر بیاری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام

از همه دوستان عزیز واقعا ممنونم که اومدن و نظر دادن

راستش در حال حاضر خودم کمری اس ئی دارم و اون شتاب و لذت رانندگی که میخوام رو نداره برای همین تصمیم گرفتم بفروشم

و پول بذارم روش تا حد همون 80 تومن و یه ماشین بگیرم که از هر نظر خوب باشه لکسس رو رفتم از نزدیک بررسی کردم امکانات

داخلش فوق العاده بود ولی رانندگیش رو هنوز اطلاعی ندارم خود فروشنده که خیلی تعریف میدادو میگفت با 530 برابری میکنه و ازین

حرفا از طرف دیگه همیشه تعریف بی ام و مخصوصا 530 رو شنیدم حالا واقعا نمیدونم چی بگیرم راستی فروشنده گفت ماشین خودمو

35 تا برمیداره مدلش 2007 ست فوله و البته 20 هزارتا کار کرده

بازهم ممنونم

7. این کاربر از shahin531 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

درسته تا حدودی میشه گفت ES نسخه لوکس شده تویوتا کمری هست و ارزونترین ماشین Lexus با قیمت حدود 30 هزار دلار، ولی اینکه این چیز بدیه یا خوب جای سواله خودش، در مورد مقایسه با سری 5 خیلی درست نیست چون ارزونترین مدل سری 5 تقریبا 10 هزار دلار از ES گرونتره و بهتره با سری 3 مقایسه بشه گرچه از خیلی از جهات بهتر از سری 3 هست!
    در مورد هندلینگ و پرفرمنس اصلا با نظرتون موافق نیستم درسته این ماشین ماشین اسپرتی نیست ولی شما باید اینو با ماشینهای هم کلاس خودش مقایسه کنی، مثلا مسخرست حتی مقایسه این این ماشین با 520 چون موتور 520 خیلی ضعیفتر از این چیزهاست که بشه با ES 350 مقایسش کرد شتاب 0 تا 100 این ماشین 6.4 ثانیست و موتورش 272 اسب بخاره که نسبت به موتور 3.5 لیتری کمری کمی قوی تره، 520 موتورش 170 اسبه فقط که اصلا برای ماشینی در این کلاس خوب نیست حتی 530 هم نمیتونی با ES دست و پنجه نرم کنه با موتور 230 اسبیش.
    به نظر من ES واقعا در کلاس خودش از هر نظری یکی از بهترین هاست و با سلیقه ای ایرانی هم خیلی جور در میاد گارانتی فوق العاده ای هم داره.
    اینم یه Review کامل از این ماشین حتی بخونید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بنده هم از این موضوع مطلع هستم که هم کلاس نیستند ولی عنوان تاپیک رو خوندم و این جواب رو دادم!
    درمورد هندلینگ
    با ماشینای هم کلاس خودش هم مقایسه کنیم حرفی برای گفتن نداره..با ماکسیما 2009 و جنسیس و سری 3 تقریبا هم قیمت هست ..تستای اسلالوم و 8 انگلیسی و ..تو یوتیوب موجود هست.
    ..از لحاظ موتوری هم با برنامه ریزی و remapping ecu 272 اسب گرفتند.530 هایی 2009 هم همگی 272 اسبی هستند.
    ضمنا مگه گرفتن و دسته پنجه نرم کردن فقط به دونستن اسب بخار و حجم موتور مربوط میشه؟!!!!!!!!!!!
    الان x3 با موتور 3 هزار سی سی همه پرادو و مورانو و سورنتو که همگی از 3300 سی سی به بالا هستند تو درگ با اختلاف وحشتناک جا میمونن! کما اینکه علیرغم شاسی بلند بودن هندلینگش از خیلی ماشینای کفی بهتره.
    ضمنا به آمار و ارقام اعلام شده در مورد شتاب و مصرف سوخت و ..توسط آسیایی ها زیاد توجه نکنید که خوشبینانه ترین حالت رو در نظر میگیرین و بر عکس اروپایی ها بد بینانه ترین حالت! یعنی شتاب 6.4 نوشته مطمئن باشید بالای 7 ثانیه اس شتابش با توجه به اختلاف ارتفاع تهران از سطح دریا و بنزین بی کیفیت ایران.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اگه میخواین شتاب یه ماشین رو تو تهران به دست بیارین از فرمول زیر استفاده کنید:
    شتاب کارخانه ای + 3 ثانیه = شتاب ماشین در تهران
    من اکثر ماشین هایی که باهاشون شتاب گرفتم وضعیتشون همین بوده. به جز c کلاس که از شتاب کارخونه ایش 2 دهم ثانیه بهتر شد!
    من قبلا هم گفتم ماشین های ب ام و شاید هندلینگ شون خوب باشه ولی من اصلا به نظرم رانندگی باهاشون لذتبخش نیست. طراحی داخلی همشون که شبیه همه. فنر هاشون هم زیادی سفته. اصلا حس نمیکنی تو ماشین 120 تومنی نشستی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بنده هم از این موضوع مطلع هستم که هم کلاس نیستند ولی عنوان تاپیک رو خوندم و این جواب رو دادم!
    درمورد هندلینگ
    با ماشینای هم کلاس خودش هم مقایسه کنیم حرفی برای گفتن نداره..با ماکسیما 2009 و جنسیس و سری 3 تقریبا هم قیمت هست ..تستای اسلالوم و 8 انگلیسی و ..تو یوتیوب موجود هست.
    ..از لحاظ موتوری هم با برنامه ریزی و remapping ecu 272 اسب گرفتند.530 هایی 2009 هم همگی 272 اسبی هستند.
    ضمنا مگه گرفتن و دسته پنجه نرم کردن فقط به دونستن اسب بخار و حجم موتور مربوط میشه؟!!!!!!!!!!!
    الان x3 با موتور 3 هزار سی سی همه پرادو و مورانو و سورنتو که همگی از 3300 سی سی به بالا هستند تو درگ با اختلاف وحشتناک جا میمونن! کما اینکه علیرغم شاسی بلند بودن هندلینگش از خیلی ماشینای کفی بهتره.
    ضمنا به آمار و ارقام اعلام شده در مورد شتاب و مصرف سوخت و ..توسط آسیایی ها زیاد توجه نکنید که خوشبینانه ترین حالت رو در نظر میگیرین و بر عکس اروپایی ها بد بینانه ترین حالت! یعنی شتاب 6.4 نوشته مطمئن باشید بالای 7 ثانیه اس شتابش با توجه به اختلاف ارتفاع تهران از سطح دریا و بنزین بی کیفیت ایران.
    ولی تو Review هایی که من خوندم هیچ کدوم اونجوری که شما می گید از هندلینگ ماشین ننالیدم، در هر صورت نباید انتظار یه ماشین اسپورت رو داشت از این ماشین ولی من به نظر بازم هندلینگ این ماشین با توجه به Review هایی که دیدم اصلا از ماشین های هم کلاس خودش سطح پایینتر نیست. شما اگر لینکی چیزی داری بزار.
    بعد شما اینو در نظر بگیر با 80 تومن شما چه ماشینی میخوای بگیری که انقدر امکانات داشته باشه؟ تازه با این قیمت نمیشه واقعا 530 گرفت مگه دسته دوم فلان قدر کار کرده تازه اونم مدل های قدیمی، ولی با 80-90 تومن الان میشه یه ES صفر خرید به نظر من که ES واقعا در این رنج حرف نداره اصلا فکر کردن به ماشین دیگه هم تو این رنج اشتباه کامله. (البته اینو تو پرانتز میگم که الان جنسیس هم اومده که قیمتش فکر کنم همین حدوداست ولی...)
    این لیست مشخصات ES350 امکانات بسیار زیادی داره سقف پانوراماییش مخصوصا فوق العادست من خیلی دوست دارم.
    کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

bmw 530 البته با این قیمت فکر نکنم بشه خرید ولی خوب bmw یه چیز دیگست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

ولی تو Review هایی که من خوندم هیچ کدوم اونجوری که شما می گید از هندلینگ ماشین ننالیدم، در هر صورت نباید انتظار یه ماشین اسپورت رو داشت از این ماشین ولی من به نظر بازم هندلینگ این ماشین با توجه به Review هایی که دیدم اصلا از ماشین های هم کلاس خودش سطح پایینتر نیست. شما اگر لینکی چیزی داری بزار.
    بعد شما اینو در نظر بگیر با 80 تومن شما چه ماشینی میخوای بگیری که انقدر امکانات داشته باشه؟ تازه با این قیمت نمیشه واقعا 530 گرفت مگه دسته دوم فلان قدر کار کرده تازه اونم مدل های قدیمی، ولی با 80-90 تومن الان میشه یه ES صفر خرید به نظر من که ES واقعا در این رنج حرف نداره اصلا فکر کردن به ماشین دیگه هم تو این رنج اشتباه کامله. (البته اینو تو پرانتز میگم که الان جنسیس هم اومده که قیمتش فکر کنم همین حدوداست ولی...)
    این لیست مشخصات ES350 امکانات بسیار زیادی داره سقف پانوراماییش مخصوصا فوق العادست من خیلی دوست دارم.
    کد:
    ریوویو های چه سایتی؟؟!!!!!!میشه لینکشون رو بدید؟؟

این دو قسمت مربوط به تستهای موتور ترند و کار اند درایور هستش که دوستانی که مطلع هستند این دو موسسه بسیار معتبر هستند و با توجه به ریوویو های این سایت میتونن ماشین مورد علاقشون رو بخرن

اين يكي از موتور ترند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

without an ounce of sporting pretension and no real character to detract from its perfection.

t'll neither excite nor surprise, and except for some vague on-center steering feel, it won't make the spirited driver feel out of sorts.

اين هم از كار اند درايور

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كه هندلينگش رو رسما و محترمانه تعطيل اعلام كرده!

What we did experience was the same softly damped body motions and lots of predictable understeer. When it comes to handling, the ES350 is still as dull as a butter knife rather than as sharp as a scalpel, as our mediocre 0.75-g skidpad result indicates. We did notice a trait that the ES has always shared with the Camry: the annoying habit of feeding road imperfections back through the steering wheel without letting the driver know what's going on with the front tires. Switching from all-season radials to a dedicated summer tire would probably help the situation, but that might also make the ride less buttery smooth.

شتاب جانبي 0.75 جي معلومه كه چيه!

ماشینای هم کلاسش خیلی از این ماشین بهتر هستند از لحاظ قدرت مانور و هندلینگ.

با 80 تومن سی کلاس میشه خرید که سطح آپشناش کم نیست و هر توقعی رو بر اورده میکنه فقط از لحاظ موتوری ضعیفتره ولی بدلیل توربوشارژر شتابگیری خیلی خوبی داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •