معلومه که bmw 530
این لگن حال به هم زنرو با بی ام و مقایسه می کنید !?
معلومه که bmw 530
این لگن حال به هم زنرو با بی ام و مقایسه می کنید !?
ما ایرانی ها از اونجا که سال ها ممنوعیت واردات خودرو داشتیم از برندهای خوب دنیا فقط بنز و ب ام و رو میشناسیم و قبولشون داریم. همون طور که گفتم رقیب این ماشین 330 هست نه 530. ولی در کل خیلی از ما وقتی بهمون میگن "ب ام و یا فلان ماشین؟" قسمت دوم سوالو نمیشنویم. چون فقط شنیدیم که ب ام و خوبه و طراحیش قشنگه و باکلاسه.
قطعا bmw 530
از لحاظ قیافه که لکسوس به گرد پاشم نمیرسه
از نظر لذت رانندگی و اسپرتی بودن و راحتی و همینطور هندلینگ هم بی ام و فوق العادست
ولی لکسوس مخصوصا e350 مثل همون تویوتا می مونه منتها کمی لوکس تر و رانندگی باهاشم خیلی خشک هست و سرد و بی روح من چون خودم باهاش رانندگی کردم اینو میگم
گذشته از این این اسمش بی ام و هست و اون لکسوس و برند بی ام و کجا و لکسوس کجا!!
بنظرم es350 بهتره
چون افت قیمت کمتری نسبت به bmw داره , هزینه نگه داری کمتر و خدمات پس از فروش گسترده تری نسبت به bmw تو ایران داره
رانندگی راحتتری نسبت به bmw داره ولی مطمئنا لذت رانندگی bmw رو نداره
فکرم نمیکنم با 80تا بتونی 530 گیر بیاری
سلام
از همه دوستان عزیز واقعا ممنونم که اومدن و نظر دادن
راستش در حال حاضر خودم کمری اس ئی دارم و اون شتاب و لذت رانندگی که میخوام رو نداره برای همین تصمیم گرفتم بفروشم
و پول بذارم روش تا حد همون 80 تومن و یه ماشین بگیرم که از هر نظر خوب باشه لکسس رو رفتم از نزدیک بررسی کردم امکانات
داخلش فوق العاده بود ولی رانندگیش رو هنوز اطلاعی ندارم خود فروشنده که خیلی تعریف میدادو میگفت با 530 برابری میکنه و ازین
حرفا از طرف دیگه همیشه تعریف بی ام و مخصوصا 530 رو شنیدم حالا واقعا نمیدونم چی بگیرم راستی فروشنده گفت ماشین خودمو
35 تا برمیداره مدلش 2007 ست فوله و البته 20 هزارتا کار کرده
بازهم ممنونم
بنده هم از این موضوع مطلع هستم که هم کلاس نیستند ولی عنوان تاپیک رو خوندم و این جواب رو دادم!
درمورد هندلینگ
با ماشینای هم کلاس خودش هم مقایسه کنیم حرفی برای گفتن نداره..با ماکسیما 2009 و جنسیس و سری 3 تقریبا هم قیمت هست ..تستای اسلالوم و 8 انگلیسی و ..تو یوتیوب موجود هست.
..از لحاظ موتوری هم با برنامه ریزی و remapping ecu 272 اسب گرفتند.530 هایی 2009 هم همگی 272 اسبی هستند.
ضمنا مگه گرفتن و دسته پنجه نرم کردن فقط به دونستن اسب بخار و حجم موتور مربوط میشه؟!!!!!!!!!!!
الان x3 با موتور 3 هزار سی سی همه پرادو و مورانو و سورنتو که همگی از 3300 سی سی به بالا هستند تو درگ با اختلاف وحشتناک جا میمونن! کما اینکه علیرغم شاسی بلند بودن هندلینگش از خیلی ماشینای کفی بهتره.
ضمنا به آمار و ارقام اعلام شده در مورد شتاب و مصرف سوخت و ..توسط آسیایی ها زیاد توجه نکنید که خوشبینانه ترین حالت رو در نظر میگیرین و بر عکس اروپایی ها بد بینانه ترین حالت! یعنی شتاب 6.4 نوشته مطمئن باشید بالای 7 ثانیه اس شتابش با توجه به اختلاف ارتفاع تهران از سطح دریا و بنزین بی کیفیت ایران.
اگه میخواین شتاب یه ماشین رو تو تهران به دست بیارین از فرمول زیر استفاده کنید:
شتاب کارخانه ای + 3 ثانیه = شتاب ماشین در تهران
من اکثر ماشین هایی که باهاشون شتاب گرفتم وضعیتشون همین بوده. به جز c کلاس که از شتاب کارخونه ایش 2 دهم ثانیه بهتر شد!
من قبلا هم گفتم ماشین های ب ام و شاید هندلینگ شون خوب باشه ولی من اصلا به نظرم رانندگی باهاشون لذتبخش نیست. طراحی داخلی همشون که شبیه همه. فنر هاشون هم زیادی سفته. اصلا حس نمیکنی تو ماشین 120 تومنی نشستی.
ولی تو Review هایی که من خوندم هیچ کدوم اونجوری که شما می گید از هندلینگ ماشین ننالیدم، در هر صورت نباید انتظار یه ماشین اسپورت رو داشت از این ماشین ولی من به نظر بازم هندلینگ این ماشین با توجه به Review هایی که دیدم اصلا از ماشین های هم کلاس خودش سطح پایینتر نیست. شما اگر لینکی چیزی داری بزار.
بعد شما اینو در نظر بگیر با 80 تومن شما چه ماشینی میخوای بگیری که انقدر امکانات داشته باشه؟ تازه با این قیمت نمیشه واقعا 530 گرفت مگه دسته دوم فلان قدر کار کرده تازه اونم مدل های قدیمی، ولی با 80-90 تومن الان میشه یه ES صفر خرید به نظر من که ES واقعا در این رنج حرف نداره اصلا فکر کردن به ماشین دیگه هم تو این رنج اشتباه کامله. (البته اینو تو پرانتز میگم که الان جنسیس هم اومده که قیمتش فکر کنم همین حدوداست ولی...)
این لیست مشخصات ES350 امکانات بسیار زیادی داره سقف پانوراماییش مخصوصا فوق العادست من خیلی دوست دارم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bmw 530 البته با این قیمت فکر نکنم بشه خرید ولی خوب bmw یه چیز دیگست.
ریوویو های چه سایتی؟؟!!!!!!میشه لینکشون رو بدید؟؟
این دو قسمت مربوط به تستهای موتور ترند و کار اند درایور هستش که دوستانی که مطلع هستند این دو موسسه بسیار معتبر هستند و با توجه به ریوویو های این سایت میتونن ماشین مورد علاقشون رو بخرن
اين يكي از موتور ترند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
without an ounce of sporting pretension and no real character to detract from its perfection.
t'll neither excite nor surprise, and except for some vague on-center steering feel, it won't make the spirited driver feel out of sorts.
اين هم از كار اند درايور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه هندلينگش رو رسما و محترمانه تعطيل اعلام كرده!
What we did experience was the same softly damped body motions and lots of predictable understeer. When it comes to handling, the ES350 is still as dull as a butter knife rather than as sharp as a scalpel, as our mediocre 0.75-g skidpad result indicates. We did notice a trait that the ES has always shared with the Camry: the annoying habit of feeding road imperfections back through the steering wheel without letting the driver know what's going on with the front tires. Switching from all-season radials to a dedicated summer tire would probably help the situation, but that might also make the ride less buttery smooth.
شتاب جانبي 0.75 جي معلومه كه چيه!
ماشینای هم کلاسش خیلی از این ماشین بهتر هستند از لحاظ قدرت مانور و هندلینگ.
با 80 تومن سی کلاس میشه خرید که سطح آپشناش کم نیست و هر توقعی رو بر اورده میکنه فقط از لحاظ موتوری ضعیفتره ولی بدلیل توربوشارژر شتابگیری خیلی خوبی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)