تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 39

نام تاپيک: رازها در mwc

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بابا بیخیال ...... مگه مریضه اعتبارش رو زیر سوال ببره.......!؟؟!؟! ول کنید.......!!! ;-)

خب حتما مریضه دیگه! شما رویوو هاش رو بخون بعد با روییهای سونی اریکسون مقایسه کن. بعد اگه آدم ساده ای باشی به این نتیجه میرسی که هیچ کدوم از کمپانی ها سیاستها و گوشیهاشون نقصی نداره ولی فقط سونی اریکسون داره!!
    به قول اون دوستمون چند تا از نوشته هاش رو با Gsmarena مقایسه کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa<>khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کی ، کی رو ول کنه؟چه ربطی به اعتبار داره؟مثل اینه که به من بگن درباره طراحی گوشی های سامی بنویسم.تابلو هست دیگه هر چی بزنه میگم افتضاحه(چون این نظرمه ربطی به اعتبارم هم نداره.سلیقم هست دیگه)
    حالا حکایت این اقاست.اس ای اخر گوشی ها رو هم بزنه ایشون باهاش حال نمیکنه و میره روی عیبهاش
    اوکی؟

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

بابا الان mobile-review یکی از سایتهای مطرح بررسی موبایل هست ..... که خیلی ها بش استناد میکنن.....!!

الدار آدمی هست ..... که گوشی نمونه براش میفرستن .... اینا برای اعتبار کم چیزی نیست ........!!!!!

بعدش ، مصطفی تو خودت خوبی.....؟!؟ بابا اینا خوبن.......؟!؟!؟ 

4. این کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بابا , مصطفی چرا میگی ربطی به اعتبار نداره؟ یعنی چون نظر شخصی من این هست و سلیقم این هست همونو باید ملاک قرار بدم و بنویسم؟! یعنی اینطوری مقایسه علمی و عقلی معنی نداره دیگه؟ هر چی سلیقه خودم و دلم گفت بنویسم بقیه هم باید بگن چشم , چون من اعتبار دارم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

الدار آدمی هست ..... که گوشی نمونه براش میفرستن .... اینا برای اعتبار کم چیزی نیست ........!!!!!

خب احتمالا se هم الدر رو آدم حساب نکرده مثل من و گوشی رو براش نفرستاده که اینو نوشته!!

نه که هیچ کس دیگه گوشی رو امتحان نکرده به جز ایشون؟ که میگه یک قاب پلاستکی بود؟! حتما تو خالی هم بوده!! lol
    Last edited by noisymind; 26-02-2009 at 10:55.

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خب احتمالا se هم الدر رو آدم حساب نکرده مثل من و گوشی رو براش نفرستاده که اینو نوشته!!

نه که هیچ کس دیگه گوشی رو امتحان نکرده به جز ایشون؟ که میگه یک قاب پلاستکی بود؟! حتما تو خالی هم بوده!! Lol

من خودم کلهم اجمعین فیلمایی که تو یو تیوب در مورد این گوشی گزاشته بودند رو دیدم همه سریع بودند ولی یه نمونه بود که یه یارویی داشت باهاش کار می کرد که در سر حد مرگ کند بود و 2 تا 3 ثانیه تاخیر داشت تا یه دستور رو بده(شاید همینو دادن باهاش کار کرده

ولی یه چیزه جالب که بود تو هیچ کدوم از ویدیو ها هیچ کس با منوی دوربینش ور نمی رفت منظورم این بود که کسی با دوربینش تو اون همه ویدئو کار نکرده بود در حالی که گوشی با دوربین به این قوی ای یعنی هیچ کس بادوربینش کار نکرده این مورد باعث میشه یه جورایی به دوربینش مشکوک بشم در ضمن تو اینتر فیسش به غیر از همون کانتکت و صفحه ی اول و گالری عکس به همراه موزیک پلیر چیز دیگه ای ازش ندیدیم در حالی که یه گوشی کلی چیزای دیگه هم داره ولی چیز دیگه ای ازش دیده نشده

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

قربونت حمید جان ........ همین چیزاس که آدم رو مشکوک میکنه دیگه.....!!
    بعدم فکر میکنم با این چیزا ..... حرفای الدار نکنه درست باشه ......

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

بابا الان mobile-review یکی از سایتهای مطرح بررسی موبایل هست ..... که خیلی ها بش استناد میکنن.....!!

بعدش ، مصطفی تو خودت خوبی.....؟!؟ بابا اینا خوبن.......؟!؟!؟
    منم موبایل ریویو رو تا حدودی قبول دارم اما چرندهای زیادی گفته مثلا توی ریویو جی810 از بلندی صدای اسپیکر این گوشی خیلی تعریف کرده بود
    به دبلیو960 خیلی پریده بود.
    به صفحه کلید دبلیو910 گیر دادند که به نظرم یکی از بهترینهاست هم نرمه و هم هیچ صدایی نداره
    سی902 که عکساش خداییش خوب بود بدجوری پریده بود .
    حالا گیر داده به آی دو.و
    تازه ریویو کردن که کار سختی نیستش که.
    همون گوشی رو واسه من بفرستن با یه کم امکانات چنان ریویویی میکنم که همه تو کف بمونن.از دوربین گرفته تا سایر امکانات ارتباطاطی و مخصوصا موسیقی که برای ایرانیها مهمهگوشی رو میگیرم از لحاظ بلندی و کیفیت با ده تای دیگه مقایسه میکنم.

10. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان عزیز چرا این موضوع رو ربط دادین به Mobile-Review ؟

Eldar در وبلاگ شخصی خودش اینارو نوشته نه Mobile-Review !!!!!

یه نکته هم بد نیست اشاره کنم

بازدید سایت Mobile-Review در سال 2008 از سایتهای رسمی SonyEricsson.com و SamsungMobile.com و Nokia.com بیشتر بوده .

اعتباری که Eldar در دنیای موبایل داره حتی از نگاه GSMArena و UnWiredview و SamsungCentral هم مورد تائید هستش .

زمانی که Eldar ریویو گوشی مینوشت سایت GAMArena عکسهای گوشیهاش و ریویو ها رو از سایت MobileMania میگرفت !

مخلصیم .
    Last edited by S A M S U N G; 26-02-2009 at 22:16.

12. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ما هم نمیگیم که بی اعتباره. فقط چرت و پرت زیاد مینویسه و مخصوصا روی روییوهای گوشیهای سونی اریکسونش نمیشه حساب باز کرد.

چاکرات ولمخلصات!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •