اینی که قدرت همه برنامه های 3d با هم دیگه برابره 100% مخالفم قدرت برنامه های سه بعدی هم تو مباحث مدل سازی هم رندر هم ویژگی هایی که دارند فرق میکنه حتی میشه گفت کدوم برنامه بدرد بازی سازی میخوره یا کدوم برنامه بیشتر توی انیمیشن ازش استفاده میشه یا اینکه هر دو ویژگی به خوبی میتونه داشته باشه اینیکه ما نمیتونیم درست توی این تایپیک ها در مورد نرم افزارها صحبت کنیم اینه که ضرفیت بحث کردن با هم دیگرو نداریم مثلا من قبلا تو تایپیک سخت افزار زیاد میرفتم همین بحثا توی سخت افزارم بود که یکی میومد میگفت مثلا Ati بهتره اون یکی میگفت نه Nvidia بهتره چرا چون یکیشون Nvidia داشت اون یکی کارتش Ati بود حالا این وسط مهم برند کارت نیست بلکه قدرتیه که اون کارت نسبت به قیمتش داره در کل اینو من میخوام بگم اینیکه مارو نسبت به غربی ها عقب افتاده تر میکنه اینکه ما اگه درخت مو رو میبینم اونا پیچش مو رو میبینن من بیشتر از این دیگه نمیگم کسی اگه میخواد کار سه بعدی رو شروع کنه باید با بهترین و قوی ترین نرم افزاری که میدونه به دردش میخوره کار کنه در ضمن باید از نظر منابع اموزشیشم تو اینترنت سرچ کنه ببینه که از نظر اموزشیم کم نداشته باشه برنامه های سه بعدی هم فقط Maya و 3Dmax نیستش برنامه های قوی دیگه ای هم مثل ,Cinema4D , Poser, XSI , LightWave
که Maya و 3Dmax از همه معروف ترن اموزش هاشم این دوتا بیشتر از برنامه های دیگست
این اخرم بگم که Maya با هسته ای قوی تر و پلاگینهای کمتر کار میکنه با قیمتی بیشتر و 3dmax با هسته ای ضعیف تر و پلاگین های بیشتر با قیمتی کمتر