تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: maya=max=zbrush

داره خودمونی میشه mcsg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینی که قدرت همه برنامه های 3d با هم دیگه برابره 100% مخالفم قدرت برنامه های سه بعدی هم تو مباحث مدل سازی هم رندر هم ویژگی هایی که دارند فرق میکنه حتی میشه گفت کدوم برنامه بدرد بازی سازی میخوره یا کدوم برنامه بیشتر توی انیمیشن ازش استفاده میشه یا اینکه هر دو ویژگی به خوبی میتونه داشته باشه اینیکه ما نمیتونیم درست توی این تایپیک ها در مورد نرم افزارها صحبت کنیم اینه که ضرفیت بحث کردن با هم دیگرو نداریم مثلا من قبلا تو تایپیک سخت افزار زیاد میرفتم همین بحثا توی سخت افزارم بود که یکی میومد میگفت مثلا Ati بهتره اون یکی میگفت نه Nvidia بهتره چرا چون یکیشون Nvidia داشت اون یکی کارتش Ati بود حالا این وسط مهم برند کارت نیست بلکه قدرتیه که اون کارت نسبت به قیمتش داره در کل اینو من میخوام بگم اینیکه مارو نسبت به غربی ها عقب افتاده تر میکنه اینکه ما اگه درخت مو رو میبینم اونا پیچش مو رو میبینن من بیشتر از این دیگه نمیگم کسی اگه میخواد کار سه بعدی رو شروع کنه باید با بهترین و قوی ترین نرم افزاری که میدونه به دردش میخوره کار کنه در ضمن باید از نظر منابع اموزشیشم تو اینترنت سرچ کنه ببینه که از نظر اموزشیم کم نداشته باشه برنامه های سه بعدی هم فقط Maya و 3Dmax نیستش برنامه های قوی دیگه ای هم مثل ,Cinema4D , Poser, XSI , LightWave
    که Maya و 3Dmax از همه معروف ترن اموزش هاشم این دوتا بیشتر از برنامه های دیگست
    این اخرم بگم که Maya با هسته ای قوی تر و پلاگینهای کمتر کار میکنه با قیمتی بیشتر و 3dmax با هسته ای ضعیف تر و پلاگین های بیشتر با قیمتی کمتر

آخر فروم باز G LADIATOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز ______ (^_^) پست ها: 111,111,111,111,111,111

پيش فرض

اول از همه بگم که یه وقت مدیرا نیان تاپیکو قفلش کنن..ما فقط داریم در مورد این برنامه ها بحث میکنیم...کسی اینجا نمیگه کدوم بهتره پس یه وقت فکر بستن تاپیک به سرتون نزنه

و در مورد mcsg
    منظور من از اینکه این برنامه ها قدرت یکسانی دارن همه برنامه های 3d که نیست.
    مثلا برنامه پوزر یا زیبراش درسته که برنامه های قدرتمندی هستن ولی یه سری کمبود هایی دارن...

منظور من برنامه هایی مثل : max-maya-softimage-cinema4d و اینجور چیزاس...

در ضمن قیمت برنامه چه ربطی به خود برنامه داره؟؟؟

هسته مسته قوی تری هم در کار نیست....

مهم کارایی برنامه هست که اگه روی مکس و مایا هیچ پلاگینی نصب نباشه باز هم کارایی هر دو برنامه 100% یکسان هست.
    شما یه کاری یا برتری رو بگید که مایا انجام بده ولی مکس(بدون پلاگین) نتونه انجام بده...

3. 3 کاربر از G LADIATOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mcsg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست من منظوره منو خوب متوجه نشدی من نگفتم کاریو که مایا انجام میده مکس نمیتونه اون کار رو انجام بده منظور من این بود مکس بخاطر هسته ضعیف تری که نسبت به مایا داره قیمتش کمتره تا قدرت خرید مشتری رو نسبت به خرید برنامه افزایش بده و اگرم بعدن کمبودی تو مکس احساس کرد بتونه با نسب پلاگین رفعش کنه یکی از علت های محبوبیت مکس هم تو جهان همینه ولی شرکت الیاس که شرکت قبلی مایا بوده عقیدش رو این بوده که نرم افزار باید با یه هسته قوی کار کنه که نیازی به پلاگین نداشته باشه و هر کمبودی رو توی نسخه های بعدش رفع کنه که همین قیمت مایا رو نسبت به مکس افزایش داده بود در ضمن این شرکت عقیدش این بود که پلاگین ها به خوبی نمیتونه با برنامه به خوبیه کامل سازگار باشه بعد از اینیم که اتودسک مایا رو خرید پلاگین های مایا زیاد شد وگرنه قبل از اون پلاگینی به اون صورت برای مایا نبود
    در مورده کارایی یه برنامه هم مهم این نیست که چیزی رو که با این برنامه میسازی بتونی با برنامه مشابه دیگه ای هم بسازی مهم اینه که قابلیت های کدوم برنامه بیشتر از برنامه های دیگست و کار با اون برنامه بهتر باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه alibitaraf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من اين نوع بحثم اصلا مهم نيست..!!و به جايي نميرسه..!! يعني فقط تا زماني كه كسي اطلاعات رسمي و عيني بياره..!!

6. 3 کاربر از alibitaraf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

دوستان دوست دارم فقط یکی یه دلیل واسم بیاره که این بحث ها نیازه !
    فقط یه دلیل !!!

شما واقعا میخواین که کاره سه بعدی کنید ؟ یا میخواین بگید ما سه بعدی کاریم ؟

اصلا کی گفته یه سه بعدی کار باس خودشو محدود به یه نرم افزار کنه ؟
    حالا گیریم نرم افزار x از y ضعیف تره ، آیا منو شما میتونیم حتی از 50% از توانشون ازشون استفاده کنیم ؟

نه دیگه این شده یه کاره شیوع پیدا کرده

تو با چی کار میکنی ها ؟ نننننه اون خوب نیست من مایا کار میکنم !!!!!

بابا بیخیال ببین تو با هر چی که کار میکنی چه نمونه کارایی داری ارائه میدی
    این مهمه

بیخیال شید دیگه

وقتی گفتیم اینگونه تاپیک ها خلافه قوانین انجمن هست ، یه نتیجه گیریه شخصی نیست
    بکلم نتیجه 3 چهار سال رفتو اومد توی انجمن و دیدن این تاپیک هاست

دوست لطفا هیچ گونه مقایسه ی برتری ، گفتن برتری ، مقایسه ی امکانات ، من بیکارم تاپیک میخوام بزنم !! یا هر گونه تاپیک های این شکلی لطفا ایجاد نکنند

ممنون قفلید !

8. 8 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •