تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: بدترین بلائی هائی که سر لپ تاپ ها اومده؟! ( بررسی میزان تحمل لپ تاپ های نگون بخت در برابر سوتی های ما !! )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بابا دمتون گرم ، ما فکر کردیم فقط خودمون از این کارا بلدیم ایرات رهجو چطوره؟ واسه تعویض قطعات باید کلکل کنی یا خودشون فاز میدن و قطعه رو زود عوض میکنن؟
    باید بلد باشی با گارانتی ها کار کنی .... وگرنه یک مبتدی رو راحت می پیچونند

2. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

بحث جالبیه. زندگی دشوار نت بوکها! شما از لپ تاپهاتون راضی هستید چون هنوز کار میکنن اما یه نفره که لپ تاپش رو از دست داده اما ...

سال 2007 یک لپ تاپ CF-M34 پاناسونیک جان یک سرباز آمریکایی رو در عراق نجات داد

شاید تکراری باشه اما تو این تاپیک جاش خالی بود

این هم ...

Last edited by Pario; 20-02-2009 at 00:36.

4. 8 کاربر از Pario بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

تو تابستون ساعت 11 صبح داشتم تو ایترنت یه چرخی میزدم لپتاپ هم به بزق متصل بود یهو برق رفت بعد سریع اومد 3 بار اینجور شد بعد روشنش کردم دیدم ال سی دی تاریکه بردم گارانتی گفتن لامپ ال سی دی سوخته بازش کردن دیدن لامپ سالمه برد ال سی دی سوخته بود 100 تومان وفتم تو خرج آوردم خونه دیدم نور ال سی دی کمو زیاد نمیشه بردم گارانتی گفتن 300 تومن خرجشه بی خیال شدم اومدم خونه بعد 1 هفته لنز دی وی دی رایتر خراب شد بعد وبکم از کار افتاد
    الانم هر وقت میخوام روشنش کنم یه ایت الکرسی میخونم که جای دیگه ایش خراب نشه
    نتیجه اخلاقی اینکه هچوقت بدون محافظ لپتاپ رو به برق نزنید
    مدل dell inspiron 1520
    بنظرم کارش از آیت الکرسی گذشته! من که میگم برو از یه رمال یه نوشته بگیر بذار توش. از کدوم گارانتی گرفتی؟

باید بلد باشی با گارانتی ها کار کنی .... وگرنه یک مبتدی رو راحت می پیچونند
    گل گفتی. این روزا اگه حقتو نگیری عمرا بهت بدن. من شانس آوردم گارانتی سه ساله زیگورات گرفتم. وگرنه دخلم در اومده بود.
    فکر کنم اگه Dell چهارتا مشتری مثل من داشت باید در شرکت شو تخته میکرد. تا حالا اینها رو واسم تعویض کردن:
    1- 3 هفته بعد از خرید ، هارد.( 70 تومن ) ( بدلیل crash کردن)
    2- بعد یه ماه LCD ( وقتی سیستم بالا میومد عین دوربین فلاش سفید میزد) ( 250 تومن )
    3- مادربرد ( 610 تومن ) ( کلید بلوتوث قاطی کرده بود با کوچکترین لمسی خاموش روشن میشد ، چون Onboard بود کل مادربرد عوض شد. جالب اینکه چون Latitude تا اون زمان خرابی مادربرد نداشته موجودی نداشتن. 2 ماه وایستادم تا از دبی بیآرن )
    4- آداپتور ( 110 تومن )( وقتی مادربرد رو عوض کردن گفتن یکی از چیپست ها هم بخاطر نوسان برق مشکل پیدا کرده بوده )

البته این پول ها رو ازم نگرفتن و فقط زیر فاکتورهاشون رو واسه گارانتی امضا میکردم.
    درکل : یک میلیون و 40 هزار تومن . بنظرم یه لپ تاپ نو بهم میدادن واسشون بهتر بود. آخه تو امور مالیاتی میگن اگه هزینه گارانتی یه محصول به 2/3 قسمت فروشش نزدیک شه واسه شرکت تعویض اون از تعمیرش سودآورتره !! ولی وقعا زیگورات گل کاشته. یک بار هم نگفتن مشکل از خودت بوده. ( غیر از یه مورد کیبورد که تقصیر خودم بود. )
    خودشون میگفتن هیچ LAtitude ای تا حالا اینجوری نبوده. ! واقعا هم همینطوره. پسرخاله و یکی از همکارام همزمان من خریدن . تا حالا یکبار هم مشکل نداشتن !!! بگذریم که بعد ار لپ تاپ خودم تاحالا 9 تا dell دیگه هم از زیگوزات واسه دوستان و فامیل گرفتم.

سال 2007 یک لپ تاپ CF-M34 پاناسونیک جان یک سرباز آمریکایی رو در عراق نجات داد
    ممنون ، باید تجربه جالبی باشه. اگه رو Latitude ام تست کنم ، گارانتی پولشو میده؟
    Last edited by a6l3i; 20-02-2009 at 02:01.

6. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

باید تجربه جالبی باشه. اگه رو Latitude ام تست کنم ، گارانتی پولشو میده؟
    یا یک سوال بهتر : بیمه دیه رو میده؟ بدنه پاناسونیک از منیزیوم ساخته شده که 20 برابر قوی تر از پلاستیکهای abs استفاده شده در بدنه سایر نت بوکهاست.

میشه بیشتر توضیح داد اما تاپیک تبدیل به تبلیغ میشد...

8. 2 کاربر از Pario بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من زمانی که میرفتم اداره مخابرات پیش یکی از فامیل ها ، یه نوت بوک پاناسونیک داشت فکر کنم بدنه اش چدنی بود .... از طبقه دوم پرتش کرد پایین و گفت : بیارش

هیچ مشکلی ایجاد نشده بود ... بدنه بسیار بسیار قوی بود

10. 4 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

لابد سربازای آمریکایی از این ببعد بجای Bullet Proof به خودشون لپتاپ پاناسونیک میبندن!!!!

من زمانی که میرفتم اداره مخابرات پیش یکی از فامیل ها ، یه نوت بوک پاناسونیک داشت فکر کنم بدنه اش چدنی بود .... از طبقه دوم پرتش کرد پایین و گفت : بیارش

هاااااااااا؟؟؟؟؟؟؟ آخه حاجی گیریمم بدنش قوی و ضدضربه و کلن Anti Shock بوده.....LCD و لنز CD ROM و.... که ضد ضربه نیستن! معمولن LCD زود نگاتیو میشه....
    آقا منم با لپتاپای مختلفی کار رکدم ولی چندین سال قبل یکروز صبح که چشام هنوز خوب وااا نبودش اشتباهی دوشاخ مودم لپتاپ توشیبا ره زدم توووی پریز برق که کنار پریز تلفن بودش و........بووووووووم.......جرقه زد و صدا کرد.....گفتم انا لله و.... میخواستم مراسم ختم واسش بگیرم که دیدم نه بابا این فقط سیمهای توووی سوکت مودم آب شده و چیپ کارت مودم سوخته چون خوشبختانه آنبود نبودش هیچ مشکلی واسه سیستم پیش نیومد
    در کل توشیباها هم سیستمای خیلی سخت جووونی هستن و همه جوووره باهاش رفتار کردم و خیلی خیلی ازش خوشم اوووومده

12. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

نگفتم باز شده انداختش ... فکر کنم سری hard book اسمش بود ... در بسته انداختش ... کلا یک چیز خاصه و برای کارای خودشون

از بالای دکل هم بیفته چیزیش نمیشه !

پروفشنال sari-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

میبینم که همه دارن اعتراف می کنن

خوب منم میگم .

یه روزه بارونی با ماشین از دانشگاه داشتم برمیگشتم ، تو اتوبان 80 تا 100 تا سرعت داشتم . این رفیقمم ( xps M1530 ) رو صندلی جلو نشسته بود . ( بیرون کیفش ) داشتم باهاش آهنگ گوش می کردم . یهویی یه ماشین جلوم سبز شد ، منم با تمام قوا ترمز کردم . این بدبختم از رو صندلی پرواز کرد با کمر خورد به این داشبور . ( اگه کمربند ایمنی میبست اینطوری نمیشد ) . خلاصه ، من گفتم هیچی . داغون شد رفت . به خصوص خیلی نگران lcd بودم . جرات نداشتم روشنش کنم . تا برسم خونه نظرو نیاز کردم که سالم باشه و که خوشبختانه چیزیش نشد .... ورزشکاره لپتاپم .

15. 5 کاربر از sari-1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

آره ، کلا پاناسونیک لپ تاپ های صنعتی زیادی زده که بدنشون از فلزه و تمام قطعات و بردها بطور مستقیم با بدنه تماس ندارن و همشون تو یه لایه فومی شکل ( ترکیبی از الیاف و پلاستیک فشرده ) سرجاشون فیکس شدن. ولی وزنشون خیلی خفه. بدرد کارهای portable نمیخورن.

میبینم که همه دارن اعتراف می کنن

خوب منم میگم .
    یه روزه بارونی با ماشین از دانشگاه داشتم برمیگشتم ، تو اتوبان 80 تا 100 تا سرعت داشتم . این رفیقمم ( xps M1530 ) رو صندلی جلو نشسته بود . ( بیرون کیفش ) داشتم باهاش آهنگ گوش می کردم . یهویی یه ماشین جلوم سبز شد ، منم با تمام قوا ترمز کردم . این بدبختم از رو صندلی پرواز کرد با کمر خورد به این داشبور . ( اگه کمربند ایمنی میبست اینطوری نمیشد ) . خلاصه ، من گفتم هیچی . داغون شد رفت . به خصوص خیلی نگران lcd بودم . جرات نداشتم روشنش کنم . تا برسم خونه نظرو نیاز کردم که سالم باشه و که خوشبختانه چیزیش نشد .... ورزشکاره لپتاپم .
    من جات بودم تا خونه دووم نمیآوردم و همونجا On میکردمش.
    راستی من تازگیا یه وسیله اختراع کردم به نام "ضبط ماشین" که باهاش میشه تو ماشین آهنگ گوش داد . خواستی بگو واست یکی بفرستم !! اینجوری XPS ت هم کللللی دعات میکنه .

17. 5 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کلا از نظر محکم بودن پاناسونیک به خاطر بدنه و Shield فوق العاده محکمی که داره ( یه نوع آلیاژ منیزیم و آلومینیوم هست چیزی که من شنیدم ) تو دنیا معروفه و این عکسی هم که دوستان از پاناسونیک گذاشتن کاملا درسته ، اما خوب محکم بودن اینقدر هم خوب نیست که به قطر دستگاه اضافه بشه و محکم بودن در حد Latitude ATG ها خوبه که هم به راحتی قابل حمل باشن و هم محکم که به آسونی خراب نشن ...
    به نظر من مهمترین مشکلی که تو هنگام خطرات دستگاه رو تهدید میکنه مشکلات برای هارد دیسک هست که ممکنه مثل مال من دچار بد سکتور بشه ولی این هم قابل حل شدنه و میشه از SSD ها استفاده کرد و یا تکنولوژی های جدید مثل G Protection سونی و غیره که به محض تشخیص دادن سقوط از ارتفاع هد رو از رو دیسک جدا میکنه و باعث میشه هد با دیسک برخورد نکنه ...
    در کل بعضی ها که مثل من دستگاهشون قدیمی شده مواظب این مورد باشن ...

19. 6 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •