very nice
عاليه...
موفق باشي.
very nice
عاليه...
موفق باشي.
خيلي خوب شده. فقط به نظر مي رسه كه شما فقط با چمفر دوتايي كرديد edge ها رو. بهتر بود بيشتر مثلا حداقل 3 تايي چمفر مي كرديد.
چجوری سه تایی کنم؟
مگه سه تایی هم میشه من تا جایی که انجام دادم دوتایی شده و یک بار دیگه هم چامفر دادم چهار تایی شده!!
راه خواصی داره میگم چرا دور بدنه زیاد تیز نمیشه؟
مجبد جان تعداد سگمنت چمفر رو که بیشتر کنی سه تایی هم میشه...
10000 تایی هم میشه...
خب شما ورژن مكستون چنده؟ من توي مكس 9-2008 ديدم اين امكان رو داره كه يكباره به تعداد دلخواد ميزان چمفر رو تعيين كنيد ولي توي مكس 9-2007 اين امكان وجود نداشت. علت اينك خوب تيز نميشه هم همينه. بهتره دوبار با ميزان خيلي كم چمفر كنيد تا چهارتايي بشه و كه حتما خوب ميشه ولي اگه مي خوايد سه تايي بشه بعد از دوبار چمفر با Loop اونها رو انتخاب و با Ctrl + Backspace كاملا پاكشون كنيد.نوشته شده توسط majid_sd2009
بچه ها بیچاره شدم دیگه تری دی مکس زانتیا رو باز نمی کنه و اخطار میده بعد هم از نرم افزار میاد بیرون و ارور میده نمیدونین مشکل چیه؟
اینم عکس ارور ها
اول این میاد
بعد صفحه بسته میشه و این میاد
h
حالا باشه فردا آپلود میکنم میزارم ببینین شما میتونین اجراش کنین؟!!
من فکر میکنم چون مش اسموت رو زیاد کردم اینجوری شده. شایدم برای اضافه شدنش نباشه ولی صد در صد مطمئنم که از مش اسموت هست چون چند بار دیگه وقتی مش رو بهش میدادم یک دفعه اخطار میداد و بدنه حذف میشد.
کلی کلافم کرده تو تمام چیزایی که ساختم این مشکل رو داشتم.و یکی از عواملی هست که بیشتر مواقع کارهام نصفه میمونه.
چرا کسی جواب نداد مگه هنوز از راهپیمایی نیومدین؟
ما که رفتیم و اومدیم.
اینم لینک دانلود با حجم 70 کیلو بایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by majid_sd2009; 10-02-2009 at 22:07.
فايلتون براي من كه باز شد.
بفرماييد.
فقط توي مدلتون چندتا ورتكس رها شده ديدم كه كار رو خراب مي كنه. با BackSpace پاكشون كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید بازم برای من هیچی نمیاد نمیشه خودتون همون چیزایی که گفتید درست کنید
اگه میشه مش اسموتش رو هم کم کنید میگم شاید مشکل از رم منه؟ چون رمم 512 هست!
چه جوري نمي آد؟! مش اسموس كه كم بود و اصلا فشاري روي دستگاه نمي اره. مكس شما چه ورژني هست؟ اگه مكستون كمتر از 9 -2008 باشه چون من با اون ذخيره كردم شما نمي تونيد بازش كنيد.
]
Last edited by /.,mnb; 10-02-2009 at 19:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)