خب من یک فایل گذاشتم ببین اینطوری می خوای بشه درسته؟
برای این کار من ّFrame rate رو بالا بردم و مشکل حل شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب من یک فایل گذاشتم ببین اینطوری می خوای بشه درسته؟
برای این کار من ّFrame rate رو بالا بردم و مشکل حل شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی.دقیقا همینطوری می خوام.اما مشکلم با فریم ریت حل نمیشه.می دونی چرا؟
چون فرمت استاندارد پال می خوام که 25 Fps هست و اگر 80 فریم کنم،برنامه تدوینم خود بخود 25 تا در ثانیه بیشتر خروجی نمی ده و باز همون آش و همون کاسهو اگر هم برنامه رو دستکاری کنم،در انتها برای پخش برنامه به مشکل می خورم.چون باید تبدیل به بتاکم و فرمت استاندارد پال شه.
به جز فریم ریت چه راه حل دیگه ای به نظرت میرسه؟
چون برای کار های تلویزیونی می خوام،حتما خروجیم باید استاندارد پال باشه
عزیز دل برادر بالای تایم لاین یک سری شکل میبینی
یکی از اونا تصاویر شکله یک فریم فیلم میمونه اونو کلیک کن شاید بهتر بشه
قربانت
متاسفانه نتونستم با افتر کاری بکنم البته با ulead امتحان کن . احتمال زیاد بشه . بعد بیار تو افتر افکت .مرسی.دقیقا همینطوری می خوام.اما مشکلم با فریم ریت حل نمیشه.می دونی چرا؟
چون فرمت استاندارد پال می خوام که 25 Fps هست و اگر 80 فریم کنم،برنامه تدوینم خود بخود 25 تا در ثانیه بیشتر خروجی نمی ده و باز همون آش و همون کاسهو اگر هم برنامه رو دستکاری کنم،در انتها برای پخش برنامه به مشکل می خورم.چون باید تبدیل به بتاکم و فرمت استاندارد پال شه.
به جز فریم ریت چه راه حل دیگه ای به نظرت میرسه؟
چون برای کار های تلویزیونی می خوام،حتما خروجیم باید استاندارد پال باشه
میشه بیشتر توضیح بدید(تاثیری نداشت . هم تو حالت frame mix و هم تو حالت pixel Motion)عزیز دل برادر بالای تایم لاین یک سری شکل میبینی
یکی از اونا تصاویر شکله یک فریم فیلم میمونه اونو کلیک کن شاید بهتر بشه
قربانت
دوست گرامی من برای حل مشکل شما یه راه حل دارم
اونم اینه که بعد از نصب افتر شما برنامه ادیوس را نصب کنید و سپس Canopus Codec را نصب نمایید
حالا تو قسمت Add to Quine به جای اینکه no compression رو انتخاب کنید canopuse HQ که بعد از نصب ادیوس اضافه شده است رو انتخاب می کنیم و فیلد رو هم رو upper first بگذارید حالا بعد از خروجی تو برنامه ادیوس بعد از import کردن فیلم و اوردنش توی تایم لاین alt+inter بزنید و توی اپشن اون فیلد رو رو حالت تاپ فیلد بگزارید تصویر بدون هیچ گونه لرزشی آماده خروجی گرفتن است
امیدوارم که مفید بوده باشد
دروست عزيز فيلمتو ببر توي اديوس توي منوي ويدئو ----- ها يه آنتي فليكر بهش بده لرزش و پر پر شدنشو يا قطع مي كنه يا حداقل خيلي كم مي كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)