به نظر من سی پی یو 5200 بردارید بامین p43 بهتر باشه باز نظر اساتید شرطه
به نظر من سی پی یو 5200 بردارید بامین p43 بهتر باشه باز نظر اساتید شرطه
به نظر من 7300 با p43!ولی کو پولش!!!؟؟
7300 از هر نظر برتر هست نسبت به 5200 اگه اورکلاک منظورته دوست من!
به نظر من برای تقسیم 300 تومن بهترین ترکیب همینه
پول زیادی لازم نیس بابت کارت گرافیک خوبی مثلGIGABYTE - EP31 داد.
ecs g31...........40
E7300.......120
kingeston2*2......42
ati4670.........100
کاملا برای بازی مناسبه
روی کینگستون تاکید دارید!؟کینگ مکس و پاتریوت و ....چطورن!؟!؟kingeston2*2......42
من رو حساب قیمت و زمان تاخیرش هفتهی قبل بهترین انتخوابو با 40 تومن همین دیدم.
اگه با این قیمت cl5 دیگه ای میشناسی خوشحال میشم بدونم.
نه بحث cl5 نیست!خب کینگمکس هم cl5 هست و خیلی برندهای دیگه!قیمتشون هم 5 تومن فرقشه!به گارانتی هم بخوای توجه کنی گارانتی آواژنگ هست!قیمت این مورد کینگستون خوبه ولی کیفیتش همیشه جای بحث داشته!به قول دوستان این مدل ریبرندش فراوونه!
باز انتخاب با خودشه!
![]()
5200 که اورش خیلی عالیه کمتر از 7300 نیست( البته توی اورکلاک )
با تشکر از همه دوستان
منم کیفیت برام مهمه.وگرنه عمده تفاوت قیمت EP31-DS3L با این مین به دلیل امکانات بیشترش هست که من نیازی بهشون ندارم.بخصوص که EP31-DS3L هم حداکثر 4 گیگ ساپورت می کنه.البته شما گفتید 40 رایان صبا زده 50.رایان صبا گرون میده یا شما قیمت دقیق رو نمی دونستید؟ECS همون elitegroup
2- این مادربورد امتحانشو پس داده و کیفیت خیلی خوبی داره
ضمنا از کجا باید بفهمم پاور Real هست یانه؟شاید از قیمتش (20000 تومان) بشه فهمید!؟
دوست گرامی منظورتون از این که "سی پی یو و کارت گرافیک جدا می خواد بندازه" چیه؟ مگه قرار نیست جدا باشه؟و اینکه آیا منظور از p43 همین EP43 - Ds3l هست؟خب اگه سی پی یو e5200 بگیرم می تونم این مین رو بردارم.به نظر بنده چون سیستمو برای گیم میخواد و سی پی یو 7300 و کارت گرافیک جدا میخواد بندازه بهتر نیست مین p43 مثلا بایواستار بگبرند؟
و لطفا بفرمایید که دلیل برتری این مین در بازی ها چیه؟
ببخشید جمله آخرتون خطاب به من بود؟نمی دونم شاید اورکلاک هم کردم!7300 از هر نظر برتر هست نسبت به 5200 اگه اورکلاک منظورته دوست من!
منظورتون مادربورد هست؟شما خودتون از ecs g31 استفاده کردید و راضی هستید؟پول زیادی لازم نیس بابت کارت گرافیک خوبی مثلGIGABYTE - EP31 داد.
در مورد رم یکی از دوستان فرمودند که Patriot برای اورکلاک بهتر از برندهای دیگه هست
ecs g31 مین خوبی من امروز تستش کردم دیروز هم 45 خریدم کف قیمتش تا 50 تومن هم میفروختند ولی برای اورکلاک ضعیفه در مجموع مینه خیلی خوبیه نسبت به قیمتش و ارزش خرید صددرصد داره
Patriot آبی رنگش که 23 2 گیگش قیمت داره دوالش تا 955 با تایمینگ 5-5-5-12 اورمیشه و کاملا پایداره خودم دارم
p43 منظورم بایواستار بود نه گیگا و برتریش چیپست قویتر و پی سی آی 2 و قدرت اورکلاک بالا این مین
Last edited by akbarferdosi; 30-01-2009 at 23:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)