با قسمت فنوم 2 كه گفتي موافقم.
اما در مورد بستن core i7، اين دوستمون گفت كه نهايت بودجهاش براي كل كيس 800 تومنه. البته اگه 5-4 ماه صبر كنه شايد بتونه اما الان نميتونه.
با قسمت فنوم 2 كه گفتي موافقم.
اما در مورد بستن core i7، اين دوستمون گفت كه نهايت بودجهاش براي كل كيس 800 تومنه. البته اگه 5-4 ماه صبر كنه شايد بتونه اما الان نميتونه.
چطوری ؟ حالا اگه i7 هم نباشه اشکال نداره . ولی d3 باشه .با بودجه حدود 800-900 راحت میشه مادربرد و رم و پردازنده core i7 رو خرید!!!!!!!!!
جناب iraniran2 می ترسم ببندم این سیستمو و بعد از چند ماه قدیمی بشه و بازیای جدید رو ساپورت نکنه. مثلا بازایی بیان تو بازار که برای اجرا شدن نیاز به ddr3 داشته باشن . از لحاظ سی پی یو که مشکلی نیس ولی d3 و x58 رو نمی شه بیخیال شد.
این فکر بستن یا نبستن سیستم مثل خوره افتاده تو جونم![]()
به نظره من شما این سیستم رو بند مطمئن باش حالا حالا ها بازیها رو جواب میده.
Q6600 195
crucial ballistix 2*2gb 800 75
asus p5q 135
9800gtx+ 250
gp580b 80
nzxt appolo 90
اینا میشه 825تومن فکر کنم تا دوسال دیگه هم جوابگویه بازیها باشن.رم هم تفاوته 800با 1333تویه بازیها تقریبا 2_3فریم هست و4گیگ 800بهتر از 2گیگ 1333هست.
دوست عزیز شما هرچقدر بیشتر صبر کنی قیمت قطعه ها بیشتر میاد پایین. مثلا اگه 2-3 سال دیگه صبر کنی شاید بتونی بهترین سیستم این زمان رو با 400-500 تومن ببندی ولی اون موقع دیگه بدرد نمی خوره چون بازی های اون زمان دیگه با بهترین سیستم های امسال شاید بالا نیان.منظورم اینه که صبر خوبه ولی تا یه حدی.اگه دوست داری همیشه با سیستمت بتونی بازی های به روز رو بازی کنی بهترین کار اینه که هر سال حدود 300-400 تومن واسه سیستمت خرج کنی.هم هزینه خیلی سنگین نیست هم سیستمت همیشه به روزه (به هر حال می تونی بازی ها رو با تنظیمات متوسط یا بالا بازی کنی.).یه حساب سر انگشتی بکنی مثل این می مونه که ماهی 40 تومن واسه سیستمت بذاری کنار.ولی تجریه ی من می گه از اواسط اسفند تا حدود 20 فروردین قیمت ها می ره بالا.(البته نه اینکه از طرف شرکت ها بره بالا ولی خوب تو بازار رو هر قطعه بستگی به قیمتش بین 5 تا 20 هزار تومن میاد.)
در کل اگه میخوای صبر کنی بذار واسه بعد عید.اگه می خوای بخری زودتر دست به کار شو.
موفق باشی
یه ذره گرون قیمت میدی.ضمنن 3-2 هم تفاوت ندارن .![]()
عزیز جان قیمتهای یه اختلاف 5 تومنی دارن دیگه!اینجا که بازار نیست!!!
آره اگه میانگین بین 20 تا 30 نباشه بله 2 و 3 فریم تاثیر نداره!و اصلا محسوس نیست!
خواستم تا اونجا که بشه دقیق باشه
خوب فکر کن 8 تا قطعه هر کدومو 5 تومن گرون بگی میشه 40 تومن .
در ضمن مگه چه اشکالی داره وضعیت شبیه بازار باشه؟
Last edited by mhv_kntu; 31-01-2009 at 15:24.
ببین الان اینجا بگیم این مین 132 تومنه میره بازار مثلا بهش میگن 138 تومن!با تخفیف و چونه 136.5!!!!!دیگه بستگی به فروشنده و مشتری داره!قیمت دقیق وجود خارجی نداره!!!
بعد متولی این بخش !!و قوانین فروم و البته خودم هم کاملا مخالف هستیم با اون جمله!!!در این مورد به قول آرمان فرصت دوباره دادن هم اشتباهه!
باز همیشه میگم جا برای انعطاف هست به شرط اینکه شرایطش باشه!که الان به هیچ وجه نیست!![]()
سلام منم در حال سیستم بستنم میشه یه کمکی هم به من کنید.
البته بودجه در حد 1200 تا 1300
برای کارهای میکس و مونتاژ و طراحی
ممنون
البته من منظورم وضعیت قیمت ها بود که بیشتر شبیه بازار باشه.
متولی بخش !!! درست میگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)