کاملا مخالفم.. اگر دلیل علمی دارید بگید چون شما اولین نفری هستید که اینو میگه......... خداییش من از آیمیت بدی ندیدم... قبول دارم که قیمت نسبت به کارایی بالاتره ولی حرف شما اصلا مورد قبول نیست
کاملا مخالفم.. اگر دلیل علمی دارید بگید چون شما اولین نفری هستید که اینو میگه......... خداییش من از آیمیت بدی ندیدم... قبول دارم که قیمت نسبت به کارایی بالاتره ولی حرف شما اصلا مورد قبول نیست
دلیل علمی ندارم.
چه دلیلی بهتر از اینکه خودم jasjam رو داشتم.
محل اتصال کیبورد به صفحه گوشی در عرض 4-5 ماه خراب شد.نه اینکه من بد استفاده کردم.
همین طور که می دونید در طبقه زیر همکف علاءالدین یک مغازه تعمیرات محصولات ایمیت هست.
اون بنده خدا به من گفت این مشکل در مورد اکثر کسایی که این گوشیو دارن اتفاق می افته.
علاوه بر اون از دیگر مشکلات محصولات ایمیت که من و حتی یکی از دوستانم که jama را داشت بر اون اتفاق نظر داریم اینه:
سرعت بسیار پایین گوشی ، هنگ کردن های پی در پی.
این دو مورد اخریو کسایی که ایمیت دارن خوب می فهمن.
کلا از نظر کیفیت ایمیت در برابر محصولات htc هیچ حرفی نداره.
با پول زیادی که برای خرید یک ایمیت میدی می تونی یک محصول با کیفیت htc بگیری.
همین موضوع باعث شده که محصولات ایمیت تو مغازه ها برای فروش کمیاب شدن و بجاش پر شده از محصولات htc
مشکل اینجاست که من تهران نیستم
جالبه این اتفاق برای جاس جم منم افلاد و همینو پای تلفن شنیدم ! (البته پارسال)
در مورد کیفیت ساخت بد آیمیت موافقم . اون زمان که i-mate kjam 635 هزار تومن بود من با کلی ذوق رفتم خریدم بعد از 1 ماه رنگ بدنه رفت . بعد از 6 ماه کیبوردش مثل شلوار کردی که کش نداره می افتاد پایینسر 1 سالم کابل فلتش ترکید . نخرین آقا نخرین . TV mobile بخرین i-mate نخرین
![]()
این یک تیکه خیلی باحال بود![]()
کلا منم میگم ای میت مفت گرونه.
این مدلای جدید htc رو که ندیدم ! و در مورد ساختش زیاد تحقیق نکردم ...
اما مدلهای قبلی ش همچی با کیفیت نیست هر چند که جذاب و با کیفیت به نظر میاد .. مخصوصا اینکه خشکه کیفیت ساختش ... وای ایمیتو شنیدم که ...![]()
اچ تی سی رو نمی دونم.اما آیمیتو می دونم که فاجعس.
اچ تی سی هر چی باشه از آیمیت خیلی بهتره(کیفیت ساخت).
بله در کل بهتره
ولی یه زمانی آی-میت بهتر بود
این جوریم که این آقا میگه نیست
من چندین مدل از آی-میت رو داشتم راضی بودم
سلام.
والا منم از سال 2003 با PDA2K آیمیت رو شروع کردم و تا همین الان هم هر چی گوشی از آیمیت گرفتم سالم دستمه.نه تا حالا کش تمبونشون شل شده و نه هیچ یک اط این مشکلاتی که میگن واسش پیش اومده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)