همگی ما حضریم بیاییم
به وبلاگ رفتم و خواندم اگه میشه مرا در قسمت mods مد ها نویسنده میشم یا اضافات ماشین ها![]()
GTAexcess (محمد) عزیز منم می خوام مدیر بخش ترینرها و چهره ها باشموبت که عالیه حالا سایت بزنی دیگه چی میشه
آهان راستی یه سوال خارج از بحث : می خوای راه اندازه سایتت "وب نگهدار : WebNegahdar.Co.Cc" باشه ؟ اگه می خوای کد تبلیغاتشو به منم بده می زارم تو وبم بعد اگه کسی روش کلیک کرد پولش براتو بی افته ، خوبه ؟
راست میگه یه گروه حرفه ای وبلاگ شاز و جی تی ای باز ! چی میشه ؟ Wow !
عالیه![]()
میشه همچین عکس هایی در جاهایی از بازی نصب کرد ؟
Last edited by Javadgenral; 03-02-2009 at 19:21. دليل: Puma T-Shirt
آقا تا جايي كه من ميدونم ما 6 تا gta داريم كه با san andres پنجميش بود ... من كه تا حالا 5 تا ورژنش رو بازي كردم يه 6 مونده كه دارم دانلود مي كنم .... حالا نميدونم شما چرا ميگيد 5 تاست ....
جواد عزيز حتما اينکار رو مي کنم ، احتمالا زودتر از 25 مارچ هم مي کنم .
من نمي دونم چرا اما يه حسي به من مي گه که اينگار ما از اين تايپيک forum.p30world.net/showthread.php?t=95296&page=70 رونده شديم و فکر يه جايي بالاتر و بهتر هستيم . دوستان اگه همکاري خوب باشه به خدا قسم ديگر وبها هيچي نيستند حتي اونهاي که ادعاي ماشين سازي و اديت حرفه اي دارند .
اسماعيل عزيز اين کدش : persiandrive.net/74452
بعد از دانلود تو يه جاي قالب وبت کپيش کن فرقي نميکنه کجا باشه ، از همکاريت ممنونم .
راستي جوا جان اضافات براي دانلود رو تو اين forum.p30world.net/showthread.php?t=95296&page=70 فروم بذاري بهتره ،طبق همين عنواني که براي تايپيک انتخاب کردي بهتره در اينجا درمورد برلين صحبت بشه ، البته فرقي هم نمي کنه ولي خوب براي نظم انجمن بهتره .
داداش محمد برو که من هواتو دارم . واقعا بعد از افتخار بزرگ پرتاب موشک امید ، راه اندازی این وب افتخار بعدیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)