نظر بنده هم با قاطعیت همراه نبود چون میگم صوت و صدا به گوش هر کس یه نوع اثری رو میذاره و برداشت ها مختلفه.
پسندیدن صدای هر هدفونیم تا حدودی سلیقه ایه مثل میکس موسیقی.
نظر بنده هم با قاطعیت همراه نبود چون میگم صوت و صدا به گوش هر کس یه نوع اثری رو میذاره و برداشت ها مختلفه.
پسندیدن صدای هر هدفونیم تا حدودی سلیقه ایه مثل میکس موسیقی.
من ex85 رو دارم و از نظر کیفیت واقعا عالیه تا حالا سن هایزر رو نداشتم ولی اگه بخوایم از نظر مشخصات فنی بحث کنیم توی Frequency Response سونی برنده است چون :
Frequency (Hz) 5-24,000
ولی سن هایزر cx500:
Frequency range 17-22000Hz
اما توی Sensitivity سن هایزر برندس :
Sensitivity 113 dB
ولی سونی ex85:
Sensitivity 105 dB/mW
البته چند تا سایتو که دیدم مشخصات رو متفاوت زده بودن که من بهترینشونو در نظر گرفتم.
مثلا این :
و این :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که اولی Sensitivity رو 105db زده ولی دومی 100db .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محدوده شنوایی گوش انسان حدودا بین 20 تا 20 کیلوهرتز هست بالا یا پایین تر از اینارو به سختی یا اصلا نمی شنویم حالا 5 هرتز چیه و به چه درد می خوره هه نمیدونم سونیم با این اخلاق های تجاریش!
این دو گزینه رو : freq resp و sensitivity اصلا در مورد کیفیت صدا ملاک ارزیابی قرار ندید. حداقل تجربه اینو ثابت کرده که freq resp ربطی به کیفیت صدا نداره. اون یکی ام که اصلا ربطی نداره و مربوط به چیزه دیگه ایه.
------------------------------
seymour جان این مشکل اشتراک ای میل تو thread ها هم حل نشدا.
Last edited by caruso; 30-01-2009 at 19:56.
در مورد حساسیت (در مقابل امپدانس) اینجا یه توضیحی دادم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
//
در مورد مشکلت ، کاروسو جان : (همونطور که گفتم گاهی گیر داره این قابلیت)
یا باید در بخش مربوطه مطرح کنی:
یا به نظرم این راه رو امتحان کن ، ببین جواب میده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه پوشه جدید ایجاد کن (قسمت ویرایش پوشه ها) ، بعد تاپیک مربوطه رو بفرست توش و بعدش انتخابش کن و گزینه "خبررسانی فوری بوسیله mail " رو انتخاب کن ..
من می دونستم که اون محدوده فرکانسی چیه و ربطی به کیفیت نداره ولی یکی از مشخصاتیه که معمولا روی همه هدفونا درج میشه ...
خوب مشخصاتی که معمولا روی هدفونا می نویسن یکیش همینه یکیش هم همون sensitivity هست و امپدانس و ...
حالا اگه هدفون یه کم حرفه ای تر باشه 4 تا چیز دیگه هم نوشته که فقط اساتید فن متوجه میشن.پس برای بقیه افراد معیار کیفیت میشه یا خریدن و تجربه کردنیا استفاده از تجربه دیگران !!!!
![]()
البته يه سري هدفونهاي جديدي هم کريتيو زده : مدلش يادم نيست چون پشت ويترين ديدم ولي قيمتش 123000 تومان بود
بسيار زيبا و حرفه اي ميزد
بين کريتيو و سوني در وسايل صوتي کريتيو معتبر تره
فک کنم کريتيو رو هم يه تحقيق در موردش بکنين ضرر نميکنين
بچه ها از همتون ممنونم .من چون یه mp4 درست حسابی نداشتم رفتم Creative Zen X-fi رو خریدم روش هم یه هدفون Ep-830 بود مال خود کرتیو ..حالا این هدفون بهتره یا اون ex85 ؟
اگه اون خیلی بهتره لطفا راهنمایی کنید برم اون رو بخرم چون این mp4 رو تا اونجایی که تحقیق کردم از نظر کیفیت بهترین و البته جدیدتر بود.
هدفونی که داری هدفون خوبیه ... Ex85 احتمالا بهتره ، اما گرونتر ... کوتاه اینکه : اگه همین هدفون راضی ات می کنه ، نیازی به تعویض نیست...
(راستی نظرت در مورد Xfi چیه؟)
دوستان این تجربه شخصی منه! بنده خودم تا حالا یه چیزی نزدیک به 13 تا هدفون خریدم و خراب کردم با قیمت های مختلف! حاصل این همه اینه که اگه یه پلیر خیلی خوب مثل آیپاد و امثالهم دارید و اکثر آهنگهاتون هم با بیت ریت 192 یا بالاتر هستش اونوقت ارزش داره واسه هدفون حتی تا 800 دلار و بالاتر هم هزینه کرد ولی اگه پلیر معمولی دارید و کیفیت آهنگ هاتون هم اکثرا 128 و همون حدود هاست هدفون های ارزون تر هم دقیقا همون کار رو میکنن!(و کیفیت و بلندی دوتا هدفون که هم قیمت هم نیستند تقریبا عین همه با یه ذره اختلاف ناچیز که باید گوشی خیلی تیزی داشته باشید تا متوجهش بشید!) این چیزیه که من از مقایسهep630 کریتیو با ex32 سونی و ex32 با ex85 و ex85 با ex90متوجه شدم!البته اگه پولش رو دارید و خیلی هم دوست دارید که بهترین رو داشته باشید اون دیگه بحثش جداست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)