تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: مصاحبه و گزارش خودروهای تیون شده در ایران

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

تیونینگ روز بر روی اتومبیل مدل روز

دیداری با مظهر زیبایی بی ام و در ایران

.

معرفی خودتون؟

من بهروز زمردیان هستم متولد 1359 ساکن شمال تهران

علاقه مندی شما به اتومبیل؟

علاقه مندی به اتومبیل چیزی نیست که من بتوانم برای شما توضیح بدهم از زمانی که واقعا سن کمی داشتم علاقه مند به اتومبیل بودم

چرا وارد وادی اتومبیل های آلمانی شدید؟

من از ابتداعلاقه مند به اتومبیل های آلمانی بودم چون به نظرم اتومبیل های آلمانی با اتومبیل های دیگر بحث جدایی دارد از لحاظ سرعت و شتاب و سواری و ...

حالا چرا بی ام و؟

این هم به برمی گردد به همان جواب قبل که دادم در اتومبیل های آلمانی دیگر سرآمد همه آنها بی ام و است که واقعا اتومبیلی است که از هر لحاظ لذت سواری را به راننده می دهد

آیا قبلا سابقه جمع کردن بی ام و را داشتید؟

بله E30 داشتم بعد از آن E36 خریداری کردم و یک دستگاه E36 که متعلق به یکی از دوستان بود رو با همت دوستان جمع کردیم و آن اتومبیل در پیست فعلا حرف اول را می زند

چطور به این فکر رسیدید که بی ام و مدل روز را جمع کنید؟

پا فشاری امین! به نظر من کار باید به روز و جدید باشد و من عاشق تیونینگ روز هستم و در این کار هم تا حدی موفق شدم

در مورد جرقه زدن فکر شما که این اتومبیل را جمع کردید؟

ما خیلی به دنبال کار نو و جدید بودیم و از ابتدا گفتیم که اگر قرار است که اتومبیلی جمع کنیم چیزی باشد که مردم ندیدند و به نوعی سنت شکنی باشد چون ما از کار تکراری بیزاریم!

با وجود مد شدن Mpower که روی اتاق E30 می بندند چرا این خرج بزرگ رو متحمل شدی؟

ببینید E30 از اسطوره های بی ام و است ولی به نظر من هر چیزی دوره ای دارد و دوره E30 دیگر به پایان رسیده الان باید به روز بود

از ابتدای جمع شدن این اتومبیل و طرح و برنامه ریزی آن؟

ما این اتومبیل مدل 2005 رو به قیمت 97 میلیون تومان خریداری کردیم و با مدل های مختلفی که از کیت بدنه و رینگ و آپشن و ... دیده بودیم این مدل ها را انتخاب کردیم که من واقعا از زمان بردن آماده سازی این اتومبیل دیگر به تنگ آمده بودم و این اتومبیل را تقریبا رها کرده بودم که دوست خوبم امین حسین زاده که در انتخاب آپشن ها هم کمک کرده بود در ست کردن تک تک اینها یاری کردند و واقعا هم از ایشون ممنونم بالاخره بعد از 2 سال این اتومبیل راهی خیابان ها شد

در مورد بهترین دوستت امین حسین زاده توضیح بده که همیشه با همدیگر هستید؟

ایشون از دوستان قدیمی من و از رانندگان قدیمی پیست هستند که زمانی در کارتینگ و اتومبیلرانی و موتورسواری قهرمانی هایی برای خود داشتند و در بی ام و هم دستی دارند و اطلاعات ایشون هم واقعا به من کمک کرد تا این اتومبیل آماده شود

چقدر برای لوازم هزینه کردید؟ تفکیک کنید

الان تقریبا حضور ذهن ندارم که تفکیک کنم ولی در کل نزدیک به 70 میلیون تومان هزینه کردم

حد اکثر کاری که می شد انجام دادید؟

ما تا جایی که توانستیم کارهایی رو کردیم ولی هنوز چند تا کار دیگر روی این اتومبیل باید انجام بدهیم

لوازم از چه کشوری و توسط چه کسی و چه موسسه ای خریداری و نصب شد؟

از کشور آمریکاو آلمان توسط آقای حسین صدوقیان که ایشون از قدیمی های بی ام و هستند و استاد این کارند تهیه شد البته سفارش از ما بود ایشون فقط زحمت تهیه لوازم را کشیدند

در مورد نصب تک تک لوازم توضیح می دید؟

لوازم دیگر به اون صورت کار نداشت فقط کیت بدنه بود که 16 ماه طول کشید و در کارگاه خودم انجام شد و سوپرشارژ این اتومبیل بود که توسط آقای علیرضا احتیاط کار استاد بی چون و چرای موتورهای بی ام و ست شد

تک تک آپشن های این اتومبیل را نام ببرید؟

رینگ ولاستیک فورجد؛ کیت بدنه GTR ، سیستم اگزوز ، سوپرشارژ و لوازم موتور، کاپوت این اتومبیل که جدا تهیه شد

چرا کاپوت کربنی روی این اتومبیل ست کردی؟

بیشتر وزن کم و این کاپوت هم به سفارش خود ما تهیه شد

در مورد سوپر شارژ این اتومبیل توضیح می دی؟

این سوپر شارژ هم به سفارش ما از شرکت ESS آلمان تهیه شد و با زحمات آقای احتیاط کار روی این اتومبیل ست شد و این اتومبیل را به یک جنگنده خیابانی تبدیل کرد

قدرت موتور این اتومبیل ؟ چند اسب؟

350hp فعلا

چرا از توربواستفاده نکردی؟

توربو برای هوای ایران مناسب نیست و ما با مطالعاتی که داشتیم دیدیم سوپر بیشتر جواب می دهد و ما سوپر روی این اتومبیل ست کردیم

از شتاب اتومبیلت راضی هستی؟ کمی در موردش توضیح می دی؟

بله فعلا که خوبه و من مشکلی ندارم مخصوصا زمانی که من را در صندلی پرتاب می کند ولی باز هم منیجمنت باید ست شود

چه جاهایی بیشتر گاز می دی؟

به وقتش !!!

صفر تا صد و 400 متر این اتومبیل فکر می کنی چقدر باشد؟

هنوز مشخص نیست چون تایم نزدیم

روی زیر بندی این اتومبیل هم کار شده؟

بله از کمک های koniاستفاده کردیم

رینگ هایی که استفاده شده برای این کیت بدنه است؟

هیچ کمپانی بدنه ای رینگ نمی فروشه .. اتومبیل بدنه پهن رینگ گود و پهن می خواهد وسلیقه. و ما این رینگ رو چیزی حدود 13000 دلار هم پول پرداخت کردیم

مشخصات کامل کیت بدنه؟

Gtr m3 e46

سیستم ترمز این اتومبیل؟

std

حداکثر سرعتی که با این اتومبیل تجربه کردی؟

فکر می کنم 240 کیلومتر بود

این اتومبیل را برای شتاب جمع کردی یا زیبایی؟

ما این اتومبیل را نه برای خود نمایی جمع کردیم و نه برای اینکه حال کسی را بگیریم فقط برای دل خودم که واقعا لذت ببریم

جمع شدن این اتومبیل چقدر طول کشید؟

2 سال طاقت فرسا

با نصب سوپر شارژ روی Ecu هم کار شد؟

بله کلا کامپیوتر به آلمان رفت و انجا پروگرام race شد و برگشت

آیا این کار (نصب سوپر شارژ) به راحتی در ایران انجام شد؟

بله خیلی راحت و اصلا هم مشکلی نداشتیم

تخلیه دود این اتومبیل چه تغییری پیدا کرد؟

از سیتم اگزوز پیشرفته Power Sprint استفاده کردیم که صدای گوش نوازی هم دارد

فکر می کنی حریف کدام یک از فایترهای ژاپنی (لنسرها) بشوی؟

باید با هم تست شوند تا ثابت شود

آیا شما هم بر تیونینگ روز تاکید دارید؟

100 در صد بی چون و چرا بر تیونینگ روز تاکید دارم کار باید جدید باشد

در مورد Pc توضیح می دهید؟

این هم نام موسسه آقای حسین صدوقیان از قدیمی های Mpower هستند و ما از خیلی قبل هم را میشناسیم به نظرم حسین پدر تیونینگ ایران هست زحمت هم زیاد کشیده شک نکنید

به نظرت می توانی به تیونری در ایران اعتماد کنی و اتومبیلت را به اون بسپاری؟

بله من که تا به اینجا این کار و این پروژه را انجام دادم 100 درصد فکر کردم و کسانی هم هستند که متخصص این کار باشند مانند آقای احتیاط کار

چه کسی را در زمینه موتور و بدنه قبول داری؟

در زمینه موتور که آقای احتیاط کار و در زمینه بدنه هم حسین صدوقیان

زیبا ترین قسمت بدنه این اتومبیل؟

به نظرم گلگیرهای این اتومبیل و پهنای بدنه اش چشم نوازی می کند

خاطرات خوب و بد از این اتومبیل؟

خاطره بد که طول کشیدن جمع شدن این اتومبیل و خاطره خوب هم همین که دوستان دیگر را در خیابان مغلوب می کنم!

وقتی از جلو به رخ این اتومبیل خیره می شوی چه حسی پیدا می کنی؟

از این زیبایی لذت می برم

به نظرت ضعف گیربکس نداری؟

چرا 100 درصد اگر گیربکس ما دستی بود آن وقت طعم تلخ این اتومبیل را به خیلی از دوستان می چشاندیم!

پروژه های بعدی برای این اتومبیل؟

انجین منیجمنت و صندوق عقب کربنی و گیربکس دستی

تریم داخلی اتومبیلت (داخل کابین) را تغییر نمی دهی؟

به نظرم این اتومبیل روز از لحاط داخل چیزی کم ندارد

قصد ارتقای موتور اتومبیلت را نداری؟

با همان منیجمنت و گیربکس خیلی از لحاظ قدرت این اتومبیل تغییر پیدا می کند

قصد تغییر در لوازم این اتومبیل را نداری؟

فعلا نه

چند درصد از این کاری که انجام دادی علمی بود؟

ما تمام سعیمون رو کردیم که کار علمی شود و به نظرم بیشتر علمی بوده خدا رو شکر

برای آپشن های این اتومبیل مطالعه کردی؟

ما دائم در اینترنت بودیم تا بهترین ها رو پیدا و خریداری کنیم

برای پیشرفت تیونینگ چه کنیم؟

ما نمی توانیم کاری بکنیم چون از ابتدا به همان شیوه غلط تا به اینجا آمده ولی کم کم راه خودش را پیدا می کند

تیونینگ در کشور چند درصد صحیح انجام می شود؟

کسانی به هر حال هستند که درست انجام بدهند ولی در کل کار جالب نیست

نظرت در مورد اتومبیل های بدن پهن؟

واقعا اتومبیل اسپرت به بدن پهن بودنش است و بس!

از تجربه هایی که کنار جمع شدن این اتومبیل کسب کردی؟

صبر کردن بهترین تجربه بود!

اگر روزی بفروشی چه اتومبیل دیگری را مد نظر داری؟

M6

اسم اتومبیلت چیست؟

GTR

این اتومبیل در خیابان چگونه چشم ها را به خود جلب می کند؟

به طور وحشتناک و خیلی هم ابراز احساسات می شود

شما هم اهل تست کردن هستی؟ با چه اتومبیل هایی؟ نتایج آن؟

بله با بنز slو bpها و 335 و ام پاورهای دیگر تست کردیم که همگی را به طرز جالب جا گذاشتم

بهترین تستی که کردی؟

با موتور Suzuki GSX R 1000

سرلوحه ماشین بازی؟

عشق تجربه کار علمی

الفبای تیونینگ علمی؟

مطالعه کردن و تحقیق کردن و هزینه کردن

پیشنهاد به کسانی که می خواهند وارد وادی تیونینگ روز شوند؟

واقعا خوب است من که می گویم بیایند و این کار را مرسوم کنند و از اتومبیل هایی که ذاتا اسپرت هستند مانند بی ام و استفاده کنند

پیشنهاد به کسانی که می خواهند به دنیای بی ام و پا بگذارند؟

به نظرم بی ام و به دنیای آنها پا می گذارد نه کسی به دنیای بی ام و !!!

حرفی به کسانی که این مقاله را می خوانند؟

حرفی ندارم آرزوی سلامتیشان

حرف آخر؟

آرزوی سلامتی برای همه

2. 7 کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sina.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تیون شده یعنی چی؟

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

تیونینگ شده.
    یعنی تغییراتی که در ظاهر و موتور ماشین داده میشه تا به آن کارآیی مورد نظر برسد.
    ارتقاء عملکرد اتومبیل.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

تیون در لغت یعنی میزان و تیونینگ هم یعنی میزان کردن. ولی در اصطلاح تقریبا میشه همین که آقا علی گفتن + اینکه یعنی بهسازی. یعنی بهره وری بیشتر. بیشتر کردن بازده. و ... البته اینی که توی ایران میبینیم خیلی کم تیونینگ علمی هستن و بیشتر عشق بازیه

Last edited by Farshadd; 02-02-2009 at 19:17.

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

گزارشی از پرچم دار پژو 206 ها در ایران !!

شاید تو پایتخت، تا حرفی از 206 اسپرت می شنوید یاد ارتفاع و رینگ و لاستیک و ----- هوای اسپرت و فراتر از اون در های LSD ... می افتید برای خود من هم جالب بود که 206 در تهران باشد که ظاهر اتومبیلش زیاد برایش مهم نباشد و دوست داشته باشد که پژو 206 رو به یک اتومبیل فنی و اتومبیلی برای زورآزمایی های خیابانی تبدیل کند این هم اروپایی بازی ! آقای پژمان صدر زاده که یک ماشین باز واقعی و بی ادعا هست و من که در کارم تقریبا همه اتومبیل های مطرح رو می شناسم این اتومبیل هم اتومبیلی بود که حقیقتا تا به حال ندیده بودمش چه برسد به اینکه من از آن اطلاعاتی داشته باشم این آقا پژمان 29 ساله از 78 به وادی تیونینگ وارد شده و این کار رو با رنو آلپین انجام داده همون رنو آلپینی که فیروزه ای رنگ هست و موتور توربو روی اون ستاپ شده و در حال حاضر متعلق به آقا نامی هستش انجام داده و همیشه دوست داشته که در کارش بهترین باشه و در حال حاضر هم با این اتومبیل رفاقت صمیمی دارد و اتومبیلش زاده 1006 ایران خودرو جایی که مهندس ریشارد مدیریتش را برعهده دارد، هست پژمان صدر زاده به قول امید فقیه با اتومبیل خودش دوست شده و یک راننده خوب خیابانی است دوست داریم ببینیم که این اتومبیل به چه شکل هستش...

علاقه مندیت به اتومبیل از کجا آغاز شد؟
    از سن 15 سالگی بود که رنو داشتم و اون هم تیونینگ بود البته در زمان خودش

چطور وارد تیونینگ فنی شدی؟
    در اون زمانی که ما با رنو کارمون رو شروع کردیم که به این شکل نبود و من هم از همون موقع دوست داشتم که اتومبیلی که دارم همیشه در اتوبان کمی به اتومبیل های دیگر قدرتش رو نشان بده و از همون زمان ها بود که با رنوی توربو به کار آمدم و تا به اینجا رسیدم

چرا 206 ؟
    قبل از 206 من یک پژو 405 داشتم که همه آپشن هایش در زمان خودش اولین بود و هفته ای 3 بار پلیس به من تذکر می داد و می گفت بزن بغل! و بعد من این 206 رو خریدم که 40 درصد از لوازمی رو که می بینید داشت و ما هم این کار رو ادامه دادیم

کمی در مورد آماده سازی این 206 توضیح می دی؟
    من با کمک آقای تیمور ریشارد این اتومبیل رو آماده کردم و بعد از کمی زمان که گذشت به دنبال لوازم شرکت پژو اسپرت رفتیم و آقای ریشارد هم که کانال داشت دیگر زحت این اتومبیل رو به گردن گرفتند

آیا همه معیارهایی رو که می خواستی 206 داشت که این کار را انجام دادی؟
    تا حدودی و من هم که اتومبیل های اروپایی رو خیلی دوست دارم و لوازم تیونینگ 206 هم قابل دسترس است من این کار رو روی این اتومبیل انجام دادم و تا آنجایی که ممکن بود روی 206 با موتور 1600 سی سی ما لوازم ست کردیم و بالاتر از این ممکن نیست روی موتور 1600 سی سی و این موتور هم اتمسفریکی است و این اتومبیل از لحاظ فنی مطابق با پژوی XS Volant شرکت پژو اسپرت هست

ویژگی بارز 206 برای تیونینگ؟
    اتاق بسیار زیبا و مخصوص تیونینگ و هندلینگ خوب این اتومبیل

با آقای ریشارد چگونه آشنا شدی؟
    آن هم بر سر همین اتومبیل بود که آقای ریشارد زحمت ستاپ و جمع کردن این اتومبیل رو کشیدند

در مورد لوازم های این اتومبیل توضیح می دی؟
    موتور- سیم کشی – MAGNET MARELLI ECU – تراتل بادی و سیستم انژکتور- گیربکس- سیستم تعلیق- ملی سوپاپ با فولی قابل تنظیم- هدرز 3 تکه پژو اسپرت- دیسک و صفحه سرامیک- اگزوز Supring – لوله وسط سوپر اسپرینت- و تنها گیربکس 1364 برای اتومبیل من است و این رو به جرات می تونم بگم – سیستم خنک کننده روغن- میل لنگ- شاتون- پیستون- سرسیلندر پژو اسپرت- شمع های R9 که متاسفانه در ایران وجود ندارد- دور موتور این اتومبیل روی 7200 دور به کات آف می رسد- طبق های پژو اسپرت هم مکمل لوازم این اتومبیل شده- سیستم تعلیق برای 206 RC,CC است میل موج گیر جلو و عقب تعویض شده- کمک های قابل تنظیم آیباخ روی این اتومبیل است- چراغ های عقب این اتومبیل هم اولین چراغ های عقب این مدلی است که ما در حال حاضر بر روی 206 های اس دی می بینیم و متعلق به 206 دیزل است و از ترکیه آوردیم- رینگ های این اتومبیل داینامیکس ریسینگ است که بسیار سبک است- دسته موتورهای این اتومبیل 2 تا اضافه شده و کاملا دست ساز است و داخل این اتومبیل هم صندلی های اورجینال Sparco و کمر بندهای SIMOTA و سیستم صوتی حرفه ای هم مکمل این لوازم شده اند

این لوازم چقدر هزینه بردار شده؟
    شاید بخندید ولی من به جرات می تونم بگم که 35 تا 40 میلیون تومان برای این اتومبیل هزینه کردم

تا به حال در نمایشگاهی شرکت کردی؟
    من فقط در نمایشگاه آپشن ایرانخودرو شرکت کردم و فقط به خاطر مهندس ریشارد بود و آقای کلهر هم در آنجا حضور داشتند و همه در تعجب این اتونبیل بودند که در پایان نمایشگاه رییس مرکز تحقیفات ایران خودرو به من پیشنهاد دادند تا این اتومبیل رو از من بخرند ولی من نفروختم

این اتومبیل تنها پژو اسپرت موجود در ایران است؟
    بله

قدرت موتور این اتومبیل؟
    ببینید این اتومبیل طبق کاتالوگ 175 اسب بخار است با 1600 سی سی و این قدرت برای یک اتومبیل فرانسوی مثل پژو 206 با این حجم موتور خیلی عالی است

روی ترمز این اتومبیل هم کار کردی؟
    با عوض شدن ECU ترمز این اتومبیل بسیار قوی تر از ابتدا شده و یک ABS تمام عیار است

تیونینگ به نظرت یعنی چی؟
    یک اتومبیل را اصولی با هزینه و با فکر آماده کردن متاسفانه در ایران در بیشتر اتومبیل ها شاهد این داستان نیستیم

در ایران شاهد تیونینگ علمی هستیم؟
    خدا رو شکر در حال حاضر بهتر شده

الفبای تیونینگ چیست؟
    الفبای تیونینگ این است که با هزینه مطلوب بیشترین قدرت را بگیریم

در مورد ارتفاع سواری این اتومبیل برای ما بگو!
    ما کمک آیباخ بستیم و این کمک بسیار عالی است و برای رالی است و مثل بقیه فنر نباید بریده شود و سواری اسن اتومبیل بسیار لذت بخش است

در مورد درگ که آمدی برای ما توضیح میدی؟
    من متاسفانه چون آدرس رو گم کرده بودم دیر رسیدم با سیستم صوتی و ارتفاع بسیار پایین و تمام صندلی های اتومبیل که بسته بود من تایم 5/14 را به ثبت رساندم که چون از تایم مسابقه گذشته بود فقط به خودم اعلام کردند

کامل شدن این اتومبیل چقدر زمان برد؟
    1 سال

خاطره خوب از این اتومبیل؟
    زمانی است که در اتوبان یک حرکاتی از این اتومبیل می بینم که خودم هم تعجب می کنم چه در هندلینگ چه در شتاب

خاطره بد از این اتومبیل؟
    یک هفته قبل از ازدواجم با این اتومبیل تصادف کردم!

چه اتومبیل هایی رو در اتوبان مغلوب می کنی؟
    ماکسیما که عادی است- بی ام و 630 و 330 و تا به حال همین تست ها را انجام دادم

قصد ارتقای این اتومبیل رو داری؟
    باور کنید دیگر نمیشه اگر می شد من حتی یک پیچ هم اضافه می کردم

صفر تا صد با این اتومبیل چقدر است؟
    6 ثانیه که خودم این زمان رو به ثبت رساندم و دوستان هم دیدند

چقدر به علمی بودن کاری که کردی ایمان داری؟
    100 درصد چون همه کارها طبق کاتالوگ است و این اتومبیل همان اتومبیلی است که در 206 کاپ فرانسه می بینید

در کنار جمع شدن این اتومبیل چه چیزی را یاد گرفتی؟
    این رو که فنی 206 فراتر از آنچه که فکر می کردم بود

با پلیس های اتوبان چه می کنی؟!
    سعی کردم که همیشه در اتوبان آرام حرکت کنم

چه کسانی را در زمینه تیونینگ موتور قبول داری؟
    مراد بذر افشان- هرمز کلهر- مجید انوری- احتیاط کار

پروژه بعدی؟
    من عاشق ژاپنی هستم و در حال مطالعه برای آماده سازی یک فایتر ژاپنی هستم طوری که اگر هم اکنون کارم را استارت کنم چند وقت دیگر یک اتومبیل ژاپنی خوب دارم اما باز هم دست از مطالعه برنمی دارم تا به آنچه که می خواهم برسم البته من اگر این کار را هم انجام دهم این اتومبیل را دارم و ژاپنی را در کنار این اتومبیل جمع می کنم

طریقه آشنایی با Carnp :
    سایت خوبی است و من روزی 2 بار این سایت رو چک می کنم و مطالب خوبی دارد و ابتدا من با Carx1 آشنا شدم بعد از اون با این سایت خوب آشنا شدم

از این به بعد خودت رو عضو تیم Carnp می دونی؟
    چرا که نه؟ این اتومبیل جمع شده تا در این برنامه ها باشد اما همیشه کنار گود را ترجیح داده چرا این اتومبیل رو کسی نباید بشناسه؟ مگه ما زحمت نکشیدیم؟

کار کلوپ Carnp رو چگونه ارزیابی کردی؟
    خیلی خوب بوده و به نظرم اولین سایتی هست در ایران که واقعا زحمت می کشد و به ئنبال این است که جایی برای اتومبیلرانی و موتورسواری حرفه ای باز کند

حرف مستقیم با Carnp : کارشان عالی است فقط با اتومبیل های پیست هم مصاحبه بکنند

حرف به تازه واردها؟
    قبل از اینکه استارت کنند بدانند که چه می خواهند بکنند و اتومبیل رو به کسی بسپارند که از جنس اتومبیل است !

حرف آخر:
    دوست دارم کلاس 1600 جی تی مخصوص به 206 تشکیل بشود و کمی در کشور برای اتومبیل های اسپرت ارزش قائل باشند

منبع: CarNP

7. 4 کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •