عزیزتوی آنتن دهی سونی اریکسون حرف اول رومیزنه
عزیزتوی آنتن دهی سونی اریکسون حرف اول رومیزنه
سلام معین جون خوبی
G900 می تونه انتخاب خوبی باشه که هم دوربینش خوبه هم برای خوندن فایل های PDF صفحه نمایشش بزرگه 2.4 inches هست ولی نمیدونم حالا صفحه کلیدش رمز می خوره یا نه ولی انتخاب خوبیه
P1 هم بدک نیست با قیمتی که الان داره
آره ، یکی دیگه از دوستان هم 78 و 79 رو بهم توصیه کرد ، خودم هم تو نخ 6220 بودم از قبل ، اما سوال اینه که واقعا سیمبیان می تونه همه این ها رو مو به مو برام انجام بده ؟ ( وگرنه خودم با 78 مشکلی ندارم ، 79 هم که یه کم گرونه6220 هم گزینه خوبیه ، غیر از قیافه اش
)
الآن شما بک آپ از کال لاگ رو مطمئن نیستی
به هر حال ممنونم ، تو فکر این هستم که همه موارد رو با 6120 داداشتم تست کنم ، بعد برم هزینه کنم![]()
خب خود من یه 3 سالی هست که سونی دستمه هااز نوکیا هم من بد ندیدم راستش
سلام
چطوری احمد جان ، خوبی ؟ مخلصیم
900 هم بدک نیست ، اما قیمت اش اصلا جالب نیست ، در مقابل گزینه هایی مثل 78 یا 6220 نوکیا
p1 هم قیمت اش یه نموره بالاس .
اما حتی امکان ، نمی خوام تاچ باشه ، من به گوشی اصلا رحم نمی کنم ، تاچ باشه ، 2 روزه به فنا می ره ....
از دوستان ممنونم بابت راهنمایی ، گزینه های خوبی معرفی شده ، فقط باید وقت بذارم ، ببینم برای همه نیاز هام ، برنامه ای وجود داره یا خیر ؟ کسی می تونه کمکم کنه ؟ ( برادرم 6120 داره)
مرسی
یا حق
سیمبین نا سلامتی بعد از ویندوز بهترین سیستم عامل بابا...هیچ مشکلی نداره...
خلاصه منو که دیگه میشناسی من به غیر از se چیز دیگه ای پیشنهاد نمیدم
سلام
چطوری احمد جان ، خوبی ؟ مخلصیم
900 هم بدک نیست ، اما قیمت اش اصلا جالب نیست ، در مقابل گزینه هایی مثل 78 یا 6220 نوکیا
P1 هم قیمت اش یه نموره بالاس .
اما حتی امکان ، نمی خوام تاچ باشه ، من به گوشی اصلا رحم نمی کنم ، تاچ باشه ، 2 روزه به فنا می ره ....
از دوستان ممنونم بابت راهنمایی ، گزینه های خوبی معرفی شده ، فقط باید وقت بذارم ، ببینم برای همه نیاز هام ، برنامه ای وجود داره یا خیر ؟ کسی می تونه کمکم کنه ؟ ( برادرم 6120 داره)
مرسی
یا حق
![]()
سلام عزیز
مرسی که من رو در این حد دونستی تا بیام راهنماییت کنم.
( آره قبول دارم تنبلم و هر روز به جز چند تاپیک تاپیکهای دیگه رو نمی خونم خوب شد که بهم پیغام دادی )
می دونی دیگه من فقط بهت نوکیا رو پیشنهاد میدم.
در مورد سوال اول که مطمئن باش pdf رو مثل مرد میخونه.
منشی تلفنی رو هم که برنامه های زیادی رو می تونی روی گوشی نصب کنی که بصورت اتومات موقع تماس گرفتن میره تو برنامه و منشی کار میکنه.( خودم الان 2 تا برنامشو روی گوشیم دارم ).
بک آپ از مسیجاتم که توسط pc suit راحت انجام میشه.
در مورد کانتکت ها هم همینطور راحت می تونی این کارو انجام بدی.
درباره کال آپ برنامه ایی ندیدم که بتونی بک آپ بگیری ازشون.
در مورد ظبط کلیه مکالمات هم بهترین برنامه Alon Mp3 هستش که راحت و بدون هیچ دردسری بصورت اتوماتیک این کار رو انجام میده ( برنامه های دیگه هم وجود داره )
در مورد فلایت مود هم که توی نوکیا با زدن یک دکمه گوشیت میره توی این حالت و دیگه نیازی به ریست کردن هم نداری و خیلی خیلی راحت می تونی اینکارو انجام بدی.
در مورد آلارم هم من خودم همیشه با تنظیم گوشی از خواب بیدار میشم توی نوکیا هم می تونی تنظیم کنی که فقط ویبره بلرزه که باید زنگ خالی رو انتخاب کنی تا فقط ویبره بلرزه و تا الان هم که خواب نموندم فقط تنها ایرادی که داره توی هفته روزهای مختلف رو نمی تونی تنظیم کنی و باید هر شب برای روز بعد رو تنظیم کنی ( که می دونم سونی اریک این قابلیت رو داره ).
در مورد کی لاک هم که باز با زدن یک دکمه می تونی گوشیت رو کی لاک کنی یا حتی اینکه تنظیم کنی در سر دقیقه مشخص گوشیت بره توی کی و حتی پسورد گذاری هم بکنی دپس یعنی میشه 2 حالت برای کی لاک یکی با پسورد یکی بدون پسورد.
من بهت پیشنهاد میکنم که الان که داری گوشی انتخاب میکنی یک گوشی با دوربین 5 بگیری چون 2 به بالا دیگه الان جواب نمیده یعنی به 2 یا 3.15 راضی نباش.
در مورد رادیو هم که دیگه اکثر مدل های نوکیا رادیو داره.
در مورد پیچوندنم یک برنامه الان به تازگی اومده برای نوکیا که یک بوق کوچیک فقط میخوره و بعد خط می افته روی اشغال یک برنامه هم هست که روی گوشیم نصبه پیغام مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد رو میده که به نظرم این خیلی بهتر عمل میکنه حتی اگه مسیج هم برات بیاد روی صفحه گوشیت اصلآ نشون نمیده و مسیج مستقیم میره توی برنامه ( به درد جاهایی می خوره که نمی خوای طرفی که باهاشی بفهمه برات مسیجی چیزی اومده چون گوشیت نه زنگ میزنه نه ویبرش کار میکنه فقط نور صفحه گوشیت روشن میشه که اونم مشگلی نیست).
پس به نظر من با نوکیا می تونی به همه اهدافت برسی به جز بک آپ کال که اونم نمی دونم برنامه ایی هستش یا نه که شایدم باشه.
فقط در مورد پولی که می خوای خرج کنی بگو تا بهت بگم چی بخری ولی به نظر من تا جایی که می تونی خرج کنی خرج کن که یه چیزه کامل بگیری و فردا نخواد دلتو بزنه.
امیدوارم تونسه باشم راهنماییت بکنم.
موفق باشی![]()
سلام عطا
مرسی از این که پسر خوب بودی و به حرفم گوش دادی
راستی ، من رو که هنوز یادت نرفته ؟ مکه اپراتور ؟ اون حرف ها ؟فکر می کنم هنوز یه ته ذهنی از من داشته باشی ....
اگه جسارت به بعضی از دوستان نشه ، واقعا احساس می کنم برای مشاوره ، چند تا یوزر فعال و این کاره ، هم از سونی ، هم از نوکیا ، باید به این جا سر بزنن ، پیشنهادات سلیقه ای شده ( درسته که تو خرید ، سلیقه هم هست ) اما احساس می کنم که بحث فنی ، کم شده این طرف ، حالا خود دانید
خب ، مرسی از نظرت ، آره من هم فهمیدم که نیاز هام رو ، فقط و فقط با سمبیان می تونم بر طرف کنم ، اگه کسی هست که ادعا می کنه که همه این کار ها رو می تونم با جاوای عادی ( پچ و الف رو هم بذارید روش ) انجام بده ، بگه ، مهمه برام ، به نظر خودم سونی یوزر فرندلی تر هست ، معمولا تو منوهای گوشی داداشم گم می شم![]()
اگه فقط و فقط سیمبیان باشه ، گزینه هام می آد رو نوکیا ، از uiq (اولترا آی کیو) و تاچ بدم می آد ( سونی هم که سیمبیان ساده نداره ، داره ؟ ) می مونه این که کدوم نوکیا رو ابتیاع کنم ...
شما نظرت 5 به بالا ، و عملا رو کدوم گوشی هست عطا جان ؟ 79 ؟ قیمت اش زیاد نیست ؟
من خودم رو 78 گیر کردم فعلا ، چیزای خوبی داره ، قیمت هم منصفانه است ، البته اگه 6220 رو بی خیال شده فرض بگیریم .
فعلا دارم برنامه های رو روی گوشی داداشم تست می کنم ، مهم ترین مشکل ، ساین کردم ، که در مراحل هک هستم ، و مشکل بعدی هم این که چرا بعضی از برنامه که عقلانی باید روش نصب بشه ، نمی شه ، ارور می ده ؟ توی جاوا این مشکل نیست اصلا اما سیمبیان ها به نظرم بازی زیاد در میارن ....
مرسی
*** ادیت : راستی عطا جان ، دوستان من ، خیلی آپ تو دیت نیستن ، اما چون من با اون ها در ارتباط ام ، از لینک من آپ می شن ، پس خودم باید بهترین شیوه ها رو بتونم استفاده کنم ، اون راهی که می گی یه بوق کوچیکی می خوره ، فایده نداره ، طرف تیز شده ، می فهمه ، این دوستم اوایل حتی ریجکت اش هم می کردم ، متوجه نمی شد ، حالا که با من زیاد می گرده ، تیز شده ، دیگه روش های قبلی ، فایده نداره ، اما به هر از راهنمای ات ممنونم ، ان شاالله ابتیاع که بشه ، ازت می گیرم برنامه رو ... مرسی
یا حق
Last edited by akhoond; 21-01-2009 at 16:19.
خب دیگه کلی برنامه خفن میخای دردسر ساین کردن هم داره.کلا مال سیمبینی ها شدیدا میتونیم با برنامه های زیاد پز بدیم دیگه
راستی برای قفل گذاری این برنامه ها رو تست کن.رو گوشی خودم هستش.عمرا کسی بتونه وارد گوشیت بشه وقتی همه ی اینا با هم فعاله: اینا رو میگم چون میدونم مشکل اونایی که سونی اریکسون دارن یکیش عدم قفل گذاری رو گوشی هست.میخام ببینی نوکیا چه کارها که نمیکنه
advanced device lock این برنامه هر جای گوشی رو بخای قفل میکنه.حتی میتونی واسه تلفن کردن هم قفل بزاری که کسی با گوشیت تماس نگیره
smart setting این برنامه رو همه واسه start menu که داره میشناسنش اما تو ورپن جدیدش میتونی قفل عدای صفحه کلیدت رو برداری.مثلا تنظیم کنی باید 12345 تا صفحه کلیدش از قفل در بیاد
best crypto این یکی روی فایل ها قفل میزاره مثل عکس.وقتی هم قفل بزاری روش چون پسوندش عوض میشه تو گالری نشون نمیده دیگه
تازه قفل خود گوشی هم هستش.میتونی رو مموری هم پسورد بزاری که با رم ریدر اجرا نشه تو کامپیوتر
من که خودم از خونه میرم بیرون همه اینا رو فعال میکنم.یه دفعه دیدی دزز گوشیمو زد.بزار دهنش سرویس بشه یکم!!!
آره ، جاوا این دردسر ها رو نداره ، عوض اش کلی دستت بسته است اون تو ...
آره ، هک کامل شد ، و کلی برنامه رو دارم روش تست می کنم ، خوبه ، خوبه ، کم کم داره خوشم میاد ازش
مشکل قفل گذاری روی سونی شدیدا قابل حله ، خدا پدر پچ و الف رو بیامرزه ، حتی کال لاگ که من ازش بک آپ می خوام هنوز کسی برنامه ای معرفی نکرده بود جایی ، با یه الف حل بود ولی خیلی موارد هست که برای جاوا اساسا و پایه ای حل نشدنی می مونه ، انسر ماشین ، فلش اس ام اس ( هر چند که این مورد با مای فون قابل حله ، اما برنامه ای من ندیدم تا به حال ) ولی کلا سمبیان دنیای بهتری داره ، کال چیتر خودش یه دنیا ارزش داره
به هر حال کم کم داره دستم با نوکیا روون می شه ، تا هزینه عمرانی جور شه ، دلم می خواد دوستان نظرشون رو بگن ، بین 78 و 6220 ، هم از نظر تخصصی و هم سلیقه ای ، اگه کسی هم این 2 نظرش فرق داره ، بگه از هر نظر کدوم یکی ، تو این رنج قیمت ، اگه گوشی ای رو جا انداختم ، خوشحال می شم بدونم .
راستی ، uiq های سونی ، مزیتی داره نسبت به سیمبیان عادی ؟ زجر ! بکشم برای تاچ () ارزشش رو داره ، یا همونه اساسا ؟
مرسی از دوستان
6220 کلاسیک به نظر بنده!
برنامه هایی هم که گفتی، هم منشی تلفنی هم ضبط مکالمات، نرم افزار های بسیار عالی هست.
Voice Inbox - Xelnex و ...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)