گیج شدم
من تا 300 تومن میخوام هزینه کنم حالا 10 تومن بالا پائین تر
نمیدونم چه کنم![]()
گیج شدم
من تا 300 تومن میخوام هزینه کنم حالا 10 تومن بالا پائین تر
نمیدونم چه کنم![]()
دو دوربین sx110 و h10 هر کدوم مزیت کوچیکی نسبت به اون یکی داره.شما نسبت به نیازتون و هزینه یکی رو انتخاب کنین.
این رو هم در نظر داشته باشین که یک جفت باطری و شارژر با کیفیت حداقل 25 تومن پول می خواد(برای کنون) و هزینه ای هم برای مموری در نظر بگیرین(هر دو).
گیج شدن نداره اگر هنر عکاسی و علاقه مندید یاد بگیرید و تنظیمات دستی و میخوایید تجربه کنید همون SX110 is
اگرم کاربرد ساده و راحت خانوادگی و میخوای SD880
از نظر کیفیت عکسم تفاوت زیاد محسوس نیست
870 دو خوبی داره: 1) ساخت ژاپنه 2) اگه واید بودنش رو تجربه کنی محاله سراغ گزینه دیگه ای بری!
الان که شبه . فردا واست از یه منظره دوتا عکس ( یکی با 870 و یکی با دوربین غیر واید ) میگیرم ، آپ میکنم.
سلام
بعد کلی گیج بودن بالاخره 870 رو خریدم، دوربین رو واسه هدیه می خواستم مهم نبود که حرفه ای باشه به این نتیجه رسیدم که کامپکت هم کار راه می ندازه
ولی خدایی خیلی باحاله کلی با لنزش حال کردم فقط یه چیزی واسم مبهمه توی مود هاش مود زیر آب داشت، این دوربین واقعا ضد آبه یا چی؟
نه - محفظه مخصوص داره ...
طبیعتا از نمایندگی ها و مراکزی که لوازم جانبی canon دارن ... مثلا باید بری جمهوری و بگردی ... بخصوص از نمایندگی خود canon
قبلا تو پایتخت دیدم. طبقه دوم . کنار راه پله اصلی . فروشگاه Canon .
سلامنوشته شده توسط mohamad_beauty
بین دوربین های غیر حرفه ای و کوچیک ، اگه از نظر قیمت خیالی نیست ؛ فقط و فقط و فقط ixus 860 چون :
1- تو عکس های خانوادگی اصلا نیازی نیست همه بچپن تو هم یا هی دولا-راست شن تا بیآن تو کادر. بخاطر فاصله کانونی کم ( 4.6 میلیمتر ، بجای 5 میلیمتر در 870 یا 6.2 میلیمتر در ixus90 ) خیلی خیلی wide تره. ( ممکنه فکر کنی بین 870 و 860 که فقط 0.4 باهم فرق دارن تفاوتی نیست ، ولی تو یه مهمونی من خودم از یه سه پایه استفاده کردم و تو عکس دسته جمعی 870 دو نفر کناری رو تو کادر حذف کرد ). مطمئنم مخصوصا تو سفر موقع عکاسی از مناظری مثل کوه و دریا و جنگل و چمنزار و .... در مقایسه با دوربین های دیگه عکس های زیبا تری بهت میده. بعضی اوقات که با دوربین های دیجیتال دیگه عکس میگیرم احساس خفگی میکنم . دوست دارم بگیرم لنز رو از دوطرف بکشم
2- من هم زیاد از زوم استفاده نمی کنم. ( البته وقتی میخوای عکس بگیری و فلاش سوژه رو خیلی روشن میکنه ، یکی از تکنیک های خوب اینه که از سوژه دور بشی و بجاش زوم کنی - البته فقط optical زوم نه دیجیتال ! اینجوری فلاش روی سوژه اثر نمیذاره و نور متعادلی میده ).
3- باطری هر سه لیتیومی هستش. این سری از دوربین های canon بهشون مستقیما شارژر وصل نمیشه و واسه شارژ کردن باطری باید اون رو از دوربین در بیآری و روی شارژر جداگانه ای که باهاش هست قرار بدی. مشکل این روش اینه که درب قسمت باطری رو باید دائم باز و بسته کنی و همین ممکنه موجب خرابی اون بشه . ولی خوبیش اینه که مثل من میتونی یه باطری لیتیومی دیگه ( حدود 50 تومن ) بگیری و وقتی داری عکاسی میکنی ( مثلا تو یه مهمونی ) ، باطری دوم زیر شارژ باشه و اینجوری هیچ صحنه ای رو از دست نمیدی .
4- از نظر کیفیت عکس 90 و 870 و 860 باهم فرقی ندارن چون مشخصات لنز ، پردازنده تصویر و سنسور عکاسی اونها تفاوتی باهم ندارن ( جز در فاصاله کانونی ) . من خودم تا A4 هم با پرینتر canon 4500 پرینت رنگی رو گلاسه زدم درحد تیم ملی ! فوق العادست.
توصیه میکنم چون عکس های خانوادگی میخوای به هیچ چیزی غیر از 860 فکر نکن . اول 860 ، بعد 870 ، بعدشم 90 .
الان همه جا تاریکه ، فردا از یه جا با دو دوربین واست عکس میگیرم تا تفاوت رو ببینی. واسه اینکه دوستان هم از بحث استفاده کنن ، پیشنهاد میکنم بحث رو تو تاپیک ادامه بدیم . فردا عکس ها رو هم همونجا آپ میکنم.
یا حق . . .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)