آقا تورو خدا به دادم برسید من هنوز شروع نکردم به نوشتن بیس برنامه رنگ پرید از این مشکل تورو خدا یکی یه راه حل بده من اولین کار جدی ام لطفا کمک کنید ممنون میشم
آقا تورو خدا به دادم برسید من هنوز شروع نکردم به نوشتن بیس برنامه رنگ پرید از این مشکل تورو خدا یکی یه راه حل بده من اولین کار جدی ام لطفا کمک کنید ممنون میشم
دوست من عرض کردم collation نه collection
اگر از ms sql 2000 استفاده میکنید، collation دیتابیس رو روی ARABIC_CI_AS بذارید هیچ مشکلی پیش نمیاد
نگران نباشید دوست عزیز اینقدرها هم که به نظر میاد مشکل نیست
موفق باشید
نگران نباشید دوست عزیز اینقدرها هم که به نظر میاد مشکل نیست
موفق باشید[/quote]
فرهاد جان دست درد نکنه منم در برنامه های local همین طوری tablam رو تعریف می کنم یعنی دیتابیسمو
و دیگه مشکل فارسی نداره البته من sql2000 دارم در نتیجه رو ARABIC-CI-A و ... میذارم و مشکلی ندارم ولی گفتم شاید روی سرور فرق کنه پس مشکلی نداره
راستی این تنظیمات رو میشه راحت تو سرور انجا داد ؟
سلام
اشتباه املايي بود. شما ببخشيد ولي منظورم همون Collation بود.دوست من عرض کردم collation نه collection
من از Mysql استفاده مي كنم. روي Mysql امتحان مي كنم. نتيجه رو مي گم.اگر از ms sql 2000 استفاده میکنید، collation دیتابیس رو روی ARABIC_CI_AS بذارید هیچ مشکلی پیش نمیاد
بازم ممنون ازت فرهاد جان
فرهاد جان دست درد نکنه منم در برنامه های local همین طوری tablam رو تعریف می کنم یعنی دیتابیسمو
و دیگه مشکل فارسی نداره البته من sql2000 دارم در نتیجه رو ARABIC-CI-A و ... میذارم و مشکلی ندارم ولی گفتم شاید روی سرور فرق کنه پس مشکلی نداره
راستی این تنظیمات رو میشه راحت تو سرور انجا داد ؟[/QUOTE]
به راحتی آب خوردن
فقط کافیه به جای local آی پی سرور رو قرار بدید
خواهش میکنم دوست منمن از Mysql استفاده مي كنم. روي Mysql امتحان مي كنم. نتيجه رو مي گم.
بازم ممنون ازت فرهاد جان
ممنون از شما
حالا می خوام یه سوال دیگه بپرسم اگه اشکال نداره
وقتی که ما یک table باز می کنیم adotable.active:=true می خواستم بدونم هرچی تیبل ما رکورد بیشتری داشته باشه سرعت باز شدنش هم کند تر میشه یا نه بیشتر منظورم توی sql server هاستم توی اینترنته
صد در صد. مخصوصا اگر به کنترلهایی مانند dbgrid متصل باشه
سلام بر همگی من برنامه نویس دلفی هستم سوالات خود را مطرح کنید من پاسخ دهم
دوست عزیز چیکار کنم که سرعت دسترسی به table ها در هاست زیاد بشه یعنی dbgrid و حذف کنم
میخواستید پست من رو نقل قول کنید!!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)