آقا کدوم بخش ؟ مگه اینجا بخش درخواست کرک نیست ؟
به هر حال من نیازمند کمک هستم حالا چه با پول چه بی پول ، قصد جسارت هم ندارم که کسی رو اجیر کنم
آقا کدوم بخش ؟ مگه اینجا بخش درخواست کرک نیست ؟
به هر حال من نیازمند کمک هستم حالا چه با پول چه بی پول ، قصد جسارت هم ندارم که کسی رو اجیر کنم
به نظر من جای اشتباهی و با عنوان اشتباهی تاپیک زدید !
اینجا جایی نیست که محصولات معتبری رو که براشون زحمت کشیده شده رو کرک کنیم و به صورت مجانی بدیم دست مردم !
چون این کار یک بی احترامی به وقتیه که فرد سازنده گذاشته ... و دوستان اینجا هم چون خودشون سازنده ی چنین برنامه هایی ممکن است باشند از این برخورد ناراحت خواهند شد .
کرک در اینجا فقط به عنوان تمرین و ... تست قابلیت های خود در کرک کردن برنامه های خود و روش های حفظ امنیت آنها در برابر افرادی از قبیل شماست ...
به هر حال ...
شما برنامه رو که نمیتونید معرفی کنید ... چون بر خلاف قوانینه که یک محصول به صورت مستقیم معرفی بشه ...
شما میتونید با خوندن قوانین و ذکر خواص قفل و یا الگوریتمی که در خفظ امنیت آن محصول استفاده شده از دوستان کمک بخواهید .
به غیر از این راه فکر نکنم راهی باشه ...
ممنون از توجه شما
اما در مورد فرمایشات شما : این محصول آنچنان معتبر و عمومی نیست در مورد معرفی برنامه هم حتی اگر بخوام نمیتونم معرفی کنم چون یک برنامه خاصی هست و این وسط تنها یک فایل دی ال ال هست که باید کرک بشه
ضمنا سایت این برنامه هم تعطیل شده و الا من خودم ترجیح میدادم لایسنسش رو بخرم تا اینکه کرک بشه و حرفهائی از این قیبل بشنوم
شما لینک برنامه یا حدالاقل اسمی از برنامه را بزار.!!!
درضمن مدیر این بخش هخامنش جان هستن:
اینها هم از همکاران عزیز این بخش هستند:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این چنین درخواست کرک دادنی با قوانین در تضاد هست لطفا نام و ورژن دقیق برنامه رو اعلام کنید اگر کرکی براش پیدا نشد به بخش "نرم افزارهای کرک نشده"منتقل میشه.
از جناب هخامنش تشکر میکنم به خاطر لطفی که کردند
اما درخواست :
این برنامه اسم و رسمی ندارهاین فایل شامل سورس برنامه اصلی به اضافه دو تا dll هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه توسط یک نرم افزار اجرا میشه بنام متاتریدر
این برنامه پس از کامپایل شدن و اجرا درون متاتریدر dll ها رو لود میکنه فایل dll لایسنس بصورت قفل تلفنی عمل میکنه این dll تاریخ انقضا هم دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمن اینکه بخشی از محاسبات برنامه اصلی از dll ها گرفته میشه
اگر دلاوری پیدا شد که اینو کرک کنه مابقی توضیحات رو میدم خدمتتون
کسی نمیخواد دست منو بگیره ؟![]()
دوستان کسی نمیتونه الگوریتم توابع خروجی این دی ال ال ها رو هم دربیاره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)