موس بدترین گزینه است؟؟!پس حتما کیبرد بهترین گزینه است!
پیشنهاد می کنم دانلود نکن بدردت نمی خوره،برو آندرکاور بازی کن!
موس بدترین گزینه است؟؟!پس حتما کیبرد بهترین گزینه است!
پیشنهاد می کنم دانلود نکن بدردت نمی خوره،برو آندرکاور بازی کن!
اصلا فکرش هم زجر آوره ... با موس ! بهترین گزینه به نظرم دسته پلی باشه . حتی فرمون هم به قول حمزه این ۴٠-۵٠ تومنی هاش به درد نمی خوره !
دانلود شد ولی هاردم پره !!! موندم کجا نصبش کنم !!!!!!
من خودم هم وقتی تو tuningtalk دیدم که همه می گن با موس بازی کن حالم بهم خورد ولی وقتی رفتم تو پیست دیدم که خیلی باحاله/البته باید یه موس خوب هم داشته باشی
واقعا ممنون به خاطر معرفی بازی و لینک دانلود. خیلی بازیه توپیه.آدم هرچی بازی می کنه دلش می خواد بیشتر بازی کنه. به هیچ وجه خسته کننده نیست.مرسییییییییییییییییی یییییییییییییییی
من یه فرمون از قدیم دارم. فکر کنم خریدم 30 تومن ولی نسبت به موس و کیبرد بهتر می شه باش بازی کرد. پیشنهاد می کنم دوستان اگه مثل من پول این فرمون گرون ها رو ندارن همین ارزون ها رو بگیرن که این بازی با هر فرمونی سازگاره. آدم با این بازی لذت بازی با فرمون رو درک می کنه.
باز هم مرسی
یکی از بچه ها تو مسابقه آنلاین یه شخصی به نام yassi دیده،اگه از بچه های همینجاست خودشو معرفی کنه
دوستانی که Online بازی می کنن، لطف کنن بگن تو کدوم سرور و چه ساعت هایی هستن تا من هم بهشون اضافه شم.
در این تاپیک اعلام میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبخشید Grand جون ، چون لینکای اول پست یکم به هم ریخته هست میشه هرچی لینک که باید دانلود کنم رو اینجا بذاری تا سردرگم نشم ؟
ممنون از راهنماییت رفیق. ولی به نظرم بهتره تو این تاپیک هم توضیحات باشه و قرار ها گذاشته بشه. تا هم بچه های فروم خودمون راحت باشن، هم بتونیم یه رقابت سالم با فروم tuningtalk داشته باشیم.
لینک دانلود بازی:
لینک دانلود کرک بازی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اگه بازی کرک بشه دیگه نمی شه به صورت آنلاین بازی کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
من خودم از بچه های تیونینگ تاک هستم،یه سر اومدم اینجا تا به شما هم کمک کنم تا فیض ببرین(البته زیر سایه جناب حمزه) سعی می کنم اگه قراری پیش اومد به شما هم خبر بدم،ولی باید گوش به زنگ باشید چون ساعت مسابقه ظهر اعلام میشه خود مسابقه هم شب بر گزار میشه.
علی خان لینک ها رو که این دوستمون دادن،کمک دیگه ای خواستی در خدمتم.
راستی بازی اگه کرک بشه میشه آنلاین بازی کرد،من خودم بازیم کرک شدس،با کرک همه قفل های بازی باز میشه اما توی مسابقات آنلاین،حتی اگه کرک کرده باشین فقط از همون 3 تا ماشین و 1 پیست میشه استفاده کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)