من یه کتاب 150 صفجه ای از آموزش 0 تا 100 sql injection دارم خیلی چیزه جالبیه
آشیانه جزء 15 تای هکر های دنیا هستند خیلی زیاده ها![]()
من یه کتاب 150 صفجه ای از آموزش 0 تا 100 sql injection دارم خیلی چیزه جالبیه
آشیانه جزء 15 تای هکر های دنیا هستند خیلی زیاده ها![]()
من یه کتاب 150 صفجه ای از آموزش 0 تا 100 sql injection دارم خیلی چیزه جالبیه آشیانه جزء 15 تای هکر های دنیا هستند خیلی زیاده ها
یه زمانی 5ام بودن اونم به خاطر زدن دامنه های gov که واقعا ارزش بالایی دارن قبلا هم خود گروه اصلی روی سایت های اسرائیلی عملیات داشتن به احتمال زیاد بعد از اینکه اعضای آشیانه توی این مدت یک سری سایت اسرائیلی رو زدن خود گروه اصلی دوباره یه Deface اساسی رو برای اسرائیلی ها به ارمغان میاره
اس کیو ال اینجکشن هم مقاله و ای بوک آموزشی زیاد داره اکثرا هم مثل هم هستن
به گزارش DarkReading ساعاتي پس از حمله اسرائيل به نوار غزه، يک جنگ سايبري عليه وبسايتهاي اسرائيلي به راه افتاده است که طي آن بيش از سيصد سايت رژيم صهيونيستي هک و deface شده است.
مدير تحقيقات computer forensics در دانشگاه آلاباما بيرمنگام و نيز مدير Anti-Phishing Working Group در سايت خود، ضمن اعلام اين موضوع و با اشاره به اينکه نفوذگران انديشههاي ضداسرائيلي و ضدآمريکايي دارند، گفت که احتمالاً سايتهاي آمريکايي نيز در معرض حملات مشابه قرار خواهند گرفت.
وي گفته است: در شرايط فعلي، هکرهايي که به پشتيباني از غزه برخاستهاند، صريحاً هم اسرائيل و هم ايالاتمتحده را مقصر ميدانند. اين بدان معناست که در حال حاضر، وبمسترهاي آمريکايي بايد هوشيار و گوش به زنگ باشند.
Gary Warner در بخش ديگري از سخنانش گفته است: ما به محض شروع بمباران غزه توسط اسرائيل، شواهدي مبني بر يک پاسخ اينترنتي مشاهده نموديم.به دنبال آن بيش از سيصد وبسايت اسرائيلي deface شد و در آنها پيامهاي ضداسرائيلي و ضدآمريکايي درج گرديد.
وي اين اقدامات را نوعي جنگ تبليغاتي خوانده و به وبمسترها توصيه کرده است که هر روز محتويات سايت خود را به منظور مقابله با نفوذهاي احتمالي بررسي کنند. توصيه ديگر Gary Warner به اين گروه، استفاده از passwordهاي قوي و FTP ايمن است.
به گزارش DarkReading اين نوع جنگ تبليغاتي چيز جديدي نيست. در سال 2001 نيز هکرهاي چيني به دهها هزار سايت آمريکايي يورش بردند.
خوب دوستان اینم مد نظر بگیرید جدیده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باریکلا به همشون دمه همشون گرم واقعا بچه های باحالین
دوستان اینم لینک خبر های جدید
هك زنجيره اي سايتهاي رژيم صهيونيستي كه از روز چهارشنبه با هك 100 سايت اين رژيم توسط گروه امنيتي آشيانه آغاز شده بود با هك 400 سايت ديگر اين رژيم ادامه يافت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ميان سايتهاي هك شده سايت وزير جنگ فعلي رژيم صهيونيستي، ايهود باراك نيز ديده مي شود.
اين اقدام كه در راستاي محكوم كردن جنايات رژيم صهيونيستي در غزه و كشتار بي رحمانه مردم مظلوم و بي دفاع فلسطين صورت گرفته ضعف و عجز رژيم صهيونيستي در فضاي مجازي را به همگان ثابت كرده است.
چه عجب بابا
البته سایت های رسمی و ( Officical ) زیاد مهم نیستن ؛ یه بیوگرافی و چند تا عکس بیشتر نیستن ، امنیت پایینی هم دارن معمولا
اما خب بازم از هیچی بهتره ؛ حد اقل اینه که راسته و مثل اون قبلی ها ( سایت موساد و ... ) الکی نیست
.
ویرایش شد
آقا من یکی دیگه بد بین شدم ؛ گمونم یک عده دوست دارن الکی بگن ما فلان میکنیم و ما بیسار میکنیم
همین الان این سایت رو زدم ؛ یه راست اومد بالا ، با یه مرورگر هم چک کردم
فقط مشکل این بود که اون لینکی که دوستان دادن ، لینک اصلی نیست
لینک اصلی سایت کاریای ایهود باراک اینه :اما اون لینکی که میگن هک شده اینه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک اصلی سایت کاری ایهود باراک بر اساس ویکی پدیا و گوگل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم عکسی که همین الان گرفتم از صفحه اول سایت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدایی ما ایرانی ها هم نوبریم ..... خودتون قضاوت کنید ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Libra; 11-01-2009 at 16:07.
دوست عزیز هک شدن سایت موساد راست اگه خواستی خبرو بدم
واما درباره سایت باراک:
گروه آشیانه هیچ وقت صفحه اصلی سایت رو هک نمی کنه......اینو خوب یادت باشه.
اونا سایت یاهو را هم هک کرده بودن صفحه اولشو دست نزدن.....
اونا به فولدر های سایت حمله میکنند یا یک صفحه با نام ash.htm روی سرور آپلود میکنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)