اگه اجازه بدی پست های اضافی چند روزی باشه که هرکی جدید میاد اگه این سوالارو داشت دوباره نپرسه.
ببینیم چکار میشه کرد.
یا علی
اگه اجازه بدی پست های اضافی چند روزی باشه که هرکی جدید میاد اگه این سوالارو داشت دوباره نپرسه.
ببینیم چکار میشه کرد.
یا علی
این شاهکاری از منوهین و شانکار هست که استادم میگفت اهداف کار خیریه بوده و جالبه اینکه کار درون مایه شرقی داره و اجرا برای یک غربی خیلی سخت و تا حدی غیر ممکنه که منوهین این استاد مسلم ویولن به خوبی از پسش بر اومده. اینم لینک دانلود . حجمش زیاده البته.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Amin.M.1986; 19-02-2009 at 23:15.
دوستان عزیز، سلام.
یادآوری:
لینک رو بذارید در جای مناسبش (در زیر شاخه ی دانلود) و اینجا بهش آدرس بدید...6-1- از قرار دادن هر نوع لینک دانلود موسیقی و کلیپ در صفحه ی اصلی انجمن خودداری کنید.
مجددا سلام
تاپيك زير هم كشف شد كه ظاهرا رفته بود پايين
تاپيك خوبيه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ندیده بودم ولی اگه خدا بخواد و ما هم تلاش کنیم هدف تاپیک ما چیز دیگس. فقط دانلود موسیقی نیست. کمااینکه قراره اینجا موسیقی دستگاهی وسنتی هم باشه. ممنون که انقدر پیگیری![]()
میگم دوستان این آهنگهای کلاسیک رو میشه حالا دانلود یا تهیه کرد....یعنی این که ما بیایم یه کار رو معرفی کنیم و بعدش لینکش رو بزاریم واسه دانلود فایده نداره و خیلی کاره کلیشه ای!
بیاید در مورده فلان اثر یا فلان آهنگساز صحبت کنیم
چرا فایده نداره؟ از کجا میشه تهیه کرد؟ من که ندیدم تا حالا اگه میشه تهیه کرد بگو من خودم دنبال خیلی کارها هستم که پیدا نمیشه. مثلا یوروپین کنسرت به رهبری مهتا و تکنوازی چانگ . اگه میشه تهیه کرد بگو لطفا. دوست عزیز اگه میخوای در مورد اثر خاصی صحبت کنیم موردی نداره چون تاپیک فقط دانلود نیست که . تمام موارد رو شامل میشه.
من اون رو که اشاره کردی رو نمیدونم ولی خوب رو نت چیزی که زیاده فروشنده شاید خیلی چیزا رو بشه پیدا کرد...
در کل منظورم این بود که بیایم در مورده چیزهایی که نمیدونیم بحث کنیم!! یعنی به فرض شاید تو نقد یه اثر بعضی از دوستان به چیزی اشاره کنن که واسه من مشخص نبوده..چون مثلا در مورده فلان قطعه ، سمفونی، کنسرتو و ... میشه اطلاعاتی از توی کتاب یا مقالات یا نت پیدا کرد...پس چه بهتر که نقدهای خودمون رو بزاریم
Last edited by Rock Magic; 20-02-2009 at 11:52.
نه عزیزم تو نت چیزای خوب زیاد پیدا نمیشه. مثالش همون لینکی که من گذاشتم واسه دانلود. اصلا فکر میکنی تو ایران چند نفر میدونن این کار وجود خارجی داره؟ اگرم میخوای در مورد اثر خاصی صحبت کنیم خب بسم اله . من پایم
لینک دانلود نمیگمها!دوست جان! فروشنده ها رو میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)