چرا کم میارن!
من خودم Q6600 داشتم، تا وقتی حداقل تا 3.0 گیگاهرتز اورکلاک نشه واقعا توی بازی برای یک سیستم متوسط محدودیت بوجود میاره، و تا وقتی تا 3.6 گیگاهرتز اورکلاک نشه برای سیستم های رده بالا. تفاوت تقریبا 800 مگاهرتزی بین Q6600 و E8500 این محدودیت رو حداقل برای سیستم های متوسط برطرف می کنه.
نه دوست عزیز، کاملا بهینه سازی نشدند که هیچ، فقط یک سری پیشرفت کوچیک وجود داشته. اون بنچمارکی که گذاشتی CPU تست هست، مثل CPU تست 3DMark06 که چهار هسته ای ها امتیاز بیشتری می گیرند. ولی وقتی بحث 3D Rendering با GPU (نه CPU) باشه باز هم برتری سمت محصولیه که فرکانس بالاتری داره. اگه به نوع پردازش های RAGE هم نگاه کنی می بینی توی خود بازی (نه بنچمارک) باز هم Multi-threaded قوی ای نداره.سال!!؟؟؟؟؟مطمئنی!؟؟!؟!؟تا اونجایی که من می دونم الان GTA IV-GodFather 2-Mafia 2 و ....خیلی از بازی های PC که در 9 ماه دیگه عرضه میشن کاملا برای چهار هسته ای ها بهینه شدن!و بنچ های این بازی ها فاصله نسبتا محسوسی با دو هسته ای های قوی مثل E8500-E8400 نشون میده!
من Review معتبر و علمی ای از MAFIA 2 یا Godfather 2 ندیدم! شما سراغ داری؟ منظورم سر هم کردن چند تا چارت به عنوان بنچمارک نیست (کاری که خیلی از سایتها در انجامش تخصص دارند!)
آینده یعنی وقتی مثلا CRY Engine 3 عرضه بشه.
منظور من رو درست نگرفتی!گرافیک و رم که البته!!نمیشه گفت که هرچی دیگه تولید نمیشه ارزش خرید /آینده نداره!(اونم تو کشوری مثل ایران و وضعیتش!)حالا 4200 و 6800 که دیگه تعطیل تشریف دارن !ولی چهار هسته ای نسبتا جدید مثل Q8200!؟
![]()
محصولی که دیگه تولید نمیشه از طرف سازنده های نرم افزاری ارزش هزینه و تحقیقات رو نداره. همین بهینه سازی برای یک سری محصولات یک کلیک از طرف سازنده نیست! مسلما نیاز به تحقیقات و هزینه هایی داره که کم هم نیستند. هیچ کمپانی بازی سازی ای حاضر نیست بازی دو سال دیگه اش رو مثلا برای SLI کردن G92 بهینه سازی کنه، چون نسبت به مخاطبی که داره ارزش هزینه نداره. (این مباحث (trade-off studies) توی دروس MBA یا System Engineering خیلی دقیق تر بررسی میشه)
یک واقعیت اینه که الان کسی در دنیا (چه به غلط چه به درست) Core 2 Quad رو برای بازی نمی خره، بازی سازها هم این رو می دونند و بر اساس نیازهای مخاطب هاشون روی محصولاتشون سرمایه گذاری می کنند. Core i7 هم که الان با قیمت مناسب توی بازاره و برای سیستم های High-End بازی هم همه Core i7 می خرن، و Core 2 Quad سهم زیادی از مخاطب هاشون رو تشکیل نمیده، فقط کمپانی ای روی این محصولات سرمایه گذاری می کنه که واقعا تیم مدیریت خیلی ضعیفی داشته باشه! حالا شاید این وسط Core 2 Quad برای بازی مظلوم واقع شده باشه ولی واقعیته
سلام
اگه بخوای همیشه به روز و قوی سیستم بخری که باید یه دو هزار دلاری داشته باشی!
آرمان عزیز تمام اینهایی که میگی درسته ولی به شرایط بازار ما هم توجه کنید!
...
وقتی بازی می تونه از چهار هسته با فرکانس 3 استفاده کنه!(البته باید اور بشه دیگه!)تفاوتش با دو هسته فرکانس 3.1 محسوس نیست!؟
یعنی می خوام بدونم مثلا اگه توی این تست Q6600 تا 3 و 3.5 اور بشه چه جایگاهی نسبت به 8400-8500 داره!؟
GTA 4 (PC) - Processor benchmark review: Conclusion
GTA 4 benefits from quad-core CPUs as no game did up to now. Even a 4.0 GHz E8500 is not able to compete with a quad-core that has 25 percent less core frequency. Both, the K10 and the K8 architecture are doing quite well.
و البته در مورد سه هسته ای /چهار هسته ای AMD !؟
به هر حال شما استادی!و حرفت کاملا درست و منطقیه!
![]()
چطوری؟ خوبی؟
Q6600 رو تا 3 و 3.5 اور می کنی و با اور نشده E8500 مقایسه می کنی؟
لازم نیست بگم قابلیت اورکلاک E8500 نسبت به Q6600 بالاتره و Dual Core ها نسبت به Quad Core ها برای اورکلاک نیاز به دانش خیلی کمتری دارند. یک کاربر ساده هم می تونه E8500 رو تا 4 گیگاهرتز بدون مشکل اورکلاک کنه، ولی بالا رفتن Q6600 از 2.7 شروع به اذیت کردن می کنه!
این قضیه ربطی به بازار ما نداره!
هر CPU از خانواده Core 2 (چه Core 2 Duo چه Core 2 Quad) اگه به فرکانس 3.6 گیگاهرتز برسه تقریبا باعث میشه محدودیتی که CPU در بازیها بوجود میاورد از بین بره. حالا برای سیستم های High-End این میزان فرکانس می تونه بالاتر هم باشه. یعنی اگه شما می تونید Core 2 Quad رو تا 3.6 گیگاهرتز اورکلاک کنید برای بازی مشکلی نداره، (حالا اگه با همون هزینه و دانش یک Core 2 Duo رو تا 4.5 گیگاهرتز اورکلاک می کردید چی می شد؟)
اون متن انگلیسی هم نظرش رو درباره بنچمارک CPU گفته، من هم حرفش رو تایید می کنم. (همین بنچمارک یک جورایی تایید می کنه GTA IV به خوبی برای Quad Core ها بهینه سازی نشده!)
AMD هم بزودی با Phenom II بر می گرده.