آقا اگر همیشه میخوای در دسترس باشی و همه جا آنتنت پر باشه فقط همراه اول بگیر
ایرانسل فقط آگهی میده/هیچ چیز اضافه تر از همراه اول نداره/gprs که حداکثر سرعتش 20 هم نیست/در کل یه اپراتور آشغاله
کلا اگر میخوای همراه بخری باید همه جا کار بده((همراه اول))
آقا اگر همیشه میخوای در دسترس باشی و همه جا آنتنت پر باشه فقط همراه اول بگیر
ایرانسل فقط آگهی میده/هیچ چیز اضافه تر از همراه اول نداره/gprs که حداکثر سرعتش 20 هم نیست/در کل یه اپراتور آشغاله
کلا اگر میخوای همراه بخری باید همه جا کار بده((همراه اول))
از همگی ممنون ولی من نمیخوام سیم بگیرم که میخوام نظر شما هارو بدونم اونم تازه فقط یه مورد نه که بگی از این فلان اون فلان فقط یکی شو !!
من خودم دایمی همراه اول دارم الانم دارم میرم یه ایرانسل بگیرم ( فقط به خاطر سرویس ها و امکاناتش ) !!
ولی تو دنیا هیچ اپراتوری مصل atm و اتصالات نمیشه !! همگی برین جلو بوق بزنید !!! بیب بیب
دوست عزیز شما خودت میگی از ایرانسل و همراه اول بگید بعد خودت میگی فقط atm و اتصالات بقیه برن
بوق بزنن .... یعنی این بنده خدا ها که دارن در مورد ایرانسل و همراه اول نظر میدن باید برن بوق بزنن ...
اگه یه چیزی میگی خودت رعایت کن .... منم نظرم ایرانسل .... ثانیا شما که هی اتصالات اتصالات میکنی
... ایرانسل از لحاظ مالی توان ارایه خدمات رو نداره که داره .... از لحاظ فنی توان نداره که داره .... اگه
اتصالات هم اومد تو ایران پدرش رو در آوردن و یه سرویس مثله MMS رو یک و نیم سال الکی متوقف
نکردن و بازم تونست مثله ایرانسل با اینهمه محدودیت ها غولی مثله همراه اول رو به زانو در بیاره ....
اونوقت شاید بشه گفت آفرین ..... پس ایرانسل رو اگه بزارن کارشو بکنه و طرحاشو جلوگیری نکنند هیچ
چیزی از اتصالات و امثال اون کم نداره ....
من واسه اس ام اس دادن از ایرانسل استفاده می کنم واقعا به نفع نسبت به همراه اول ولی واسه صحبت ایرانسل خوب آنتن نمی ده.
ایرانسل اس ام اس بعضی اوقات قاطی میکنه یکی دیروز اس ام اس میده تازه امروز میرسه قاطی داره
اگر مالیات جابجایی و... همراه اول نبود عالی میشد
الکی ماهی همینطوری باید 1200بدی
دمت گرم ديگه !!
مسخره كردي ما رو ؟
Last edited by PLAΨMID; 01-01-2009 at 16:19.
همراه اول فقط یه مزیت داره اونم برتری آنتن دهیش نسبت به ایرانسل وگرنه ایرانسل از نظر تعرفه خیلی بهتره
جابجایی به خاطر نوع شبکه هست و نمیشه کاریش کرد مگر اینکه شبکه رو فلت کنه که دیگه 912 با 914 و ... فرق نداره.اگر مالیات جابجایی و... همراه اول نبود عالی میشد
الکی ماهی همینطوری باید 1200بدی
مالیات رو ایرانسل هم میگیره.میگی نه برو یک قبض سیمکارت دائمی ایرانسل پیدا کن ببین.یک کم کمتر هست ولی ....
این جور که این دوستمون گفتم 1200 فکر کنم منظورش هزینه آبنومان که تو سیم های دائمی هست
این آبنومان برای سیم های دائمی ایرانسل هم هست ماهی 750 که دو ماهش میشه 1500تومن
آبنومان اعتباری ایرانسل چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)