تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برترین نزد شما کدام است !؟

راي دهنده
33. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ایرانسل

20 60.61%
  • همراه اول

13 39.39%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: سیم کارت اعتباری !! ایرانسل یا همراه اول !؟!

پروفشنال aliarnold's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا اگر همیشه میخوای در دسترس باشی و همه جا آنتنت پر باشه فقط همراه اول بگیر
    ایرانسل فقط آگهی میده/هیچ چیز اضافه تر از همراه اول نداره/gprs که حداکثر سرعتش 20 هم نیست/در کل یه اپراتور آشغاله
    کلا اگر میخوای همراه بخری باید همه جا کار بده((همراه اول))

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

از همگی ممنون ولی من نمیخوام سیم بگیرم که میخوام نظر شما هارو بدونم اونم تازه فقط یه مورد نه که بگی از این فلان اون فلان فقط یکی شو !!
    من خودم دایمی همراه اول دارم الانم دارم میرم یه ایرانسل بگیرم ( فقط به خاطر سرویس ها و امکاناتش ) !!
    ولی تو دنیا هیچ اپراتوری مصل atm و اتصالات نمیشه !! همگی برین جلو بوق بزنید !!! بیب بیب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از همگی ممنون ولی من نمیخوام سیم بگیرم که میخوام نظر شما هارو بدونم اونم تازه فقط یه مورد نه که بگی از این فلان اون فلان فقط یکی شو !!
    من خودم دایمی همراه اول دارم الانم دارم میرم یه ایرانسل بگیرم ( فقط به خاطر سرویس ها و امکاناتش ) !!
    ولی تو دنیا هیچ اپراتوری مصل atm و اتصالات نمیشه !! همگی برین جلو بوق بزنید !!! بیب بیب
    دوست عزیز شما خودت میگی از ایرانسل و همراه اول بگید بعد خودت میگی فقط atm و اتصالات بقیه برن

بوق بزنن .... یعنی این بنده خدا ها که دارن در مورد ایرانسل و همراه اول نظر میدن باید برن بوق بزنن ...

اگه یه چیزی میگی خودت رعایت کن .... منم نظرم ایرانسل .... ثانیا شما که هی اتصالات اتصالات میکنی

... ایرانسل از لحاظ مالی توان ارایه خدمات رو نداره که داره .... از لحاظ فنی توان نداره که داره .... اگه

اتصالات هم اومد تو ایران پدرش رو در آوردن و یه سرویس مثله MMS رو یک و نیم سال الکی متوقف

نکردن و بازم تونست مثله ایرانسل با اینهمه محدودیت ها غولی مثله همراه اول رو به زانو در بیاره ....

اونوقت شاید بشه گفت آفرین ..... پس ایرانسل رو اگه بزارن کارشو بکنه و طرحاشو جلوگیری نکنند هیچ

چیزی از اتصالات و امثال اون کم نداره ....

4. این کاربر از amirsaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sali337's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.a3man.co.cc

پيش فرض

من واسه اس ام اس دادن از ایرانسل استفاده می کنم واقعا به نفع نسبت به همراه اول ولی واسه صحبت ایرانسل خوب آنتن نمی ده.

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ایرانسل اس ام اس بعضی اوقات قاطی میکنه یکی دیروز اس ام اس میده تازه امروز میرسه قاطی داره

اگر مالیات جابجایی و... همراه اول نبود عالی میشد
    الکی ماهی همینطوری باید 1200بدی

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

7

تو دنیا هیچ اپراتوری مصل atm و اتصالات نمیشه !! همگی برین جلو بوق بزنید !!! بیب بیب
    دمت گرم ديگه !!
    مسخره كردي ما رو ؟
    Last edited by PLAΨMID; 01-01-2009 at 16:19.

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

همراه اول فقط یه مزیت داره اونم برتری آنتن دهیش نسبت به ایرانسل وگرنه ایرانسل از نظر تعرفه خیلی بهتره

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اگر مالیات جابجایی و... همراه اول نبود عالی میشد
    الکی ماهی همینطوری باید 1200بدی
    جابجایی به خاطر نوع شبکه هست و نمیشه کاریش کرد مگر اینکه شبکه رو فلت کنه که دیگه 912 با 914 و ... فرق نداره.
    مالیات رو ایرانسل هم میگیره.میگی نه برو یک قبض سیمکارت دائمی ایرانسل پیدا کن ببین.یک کم کمتر هست ولی ....

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

جابجایی به خاطر نوع شبکه هست و نمیشه کاریش کرد مگر اینکه شبکه رو فلت کنه که دیگه 912 با 914 و ... فرق نداره.
    مالیات رو ایرانسل هم میگیره.میگی نه برو یک قبض سیمکارت دائمی ایرانسل پیدا کن ببین.یک کم کمتر هست ولی ....
    این جور که این دوستمون گفتم 1200 فکر کنم منظورش هزینه آبنومان که تو سیم های دائمی هست
    این آبنومان برای سیم های دائمی ایرانسل هم هست ماهی 750 که دو ماهش میشه 1500تومن

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

این جور که این دوستمون گفتم 1200 فکر کنم منظورش هزینه آبنومان که تو سیم های دائمی هست
    این آبنومان برای سیم های دائمی ایرانسل هم هست ماهی 750 که دو ماهش میشه 1500تومن
    آبنومان اعتباری ایرانسل چقدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •