این نوع سایت سازی مربوزط به کدوم قسمت انجمن میشه؟
استاتیک فکر کنم باید باشه چون برنامه نویسی قرار نیست بکنید و تنها به صورت آنلاین اون سایت میزبان برای شما محیطی ساده رو به وجود میاره که با شی ها بازی کنید و یک سایت ساده طراحی کنید![]()
میشه یک سایت به من معرفی کنید که بدون برنامه نویسی طراحی کرده بشه؟
اگه بدون برنامه نویسی باشه خیلی ساده و بد میشه؟
سلام
تو گوگل سرچ کنید
اینطور نیست شما تنها با داشتن یکی مثل این سایت ها و کار با اون بتونید سایت طراحی کنید این جور سایت ها معمولا برای طراحی یک صفحه یا چند صفحه ساده برای یک کاره عادی هستش
در غیره اینصورت باید دانشش رو بلد باشید و با تگ ها و ... html برای صفحات استاتیک و css , js و ... و بعدش هم یکی از زبان های برنامه نویسی مثل php , asp.net و ...
علاوه بر این ها گرافیک هم باید قوی باشید
تشکر//
چه قدر باید کد نویسی بلد باشم.
خیلی طول میکشه؟
چه قدر کد هست؟
نرم افزار آخری که معرفی کردم نیاز به کد نوسی نداره !!!
با آبجکت های آماده ی فلش میتونید سایتتون رو بسازید
دقت کنید :
ولی خوب شما که کد نویسی بلد نیستید فکر کنم بهتر باشه سایت فلش درست کنید ...
با استفاده از این نرم افزار و تمپلیت های آماده ی اون میتونید یه کارائی انجام بدید :
Trendy Flash Site Builder v1.1
لینک کمکی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت های فلش هم خلاصه در بعضی مواقع نیاز به کد نویسی داره ( action script )ولی خوب شما که کد نویسی بلد نیستید فکر کنم بهتر باشه سایت فلش درست کنید ...
به راحتی اگر اهلش باشی تا آخرش هم باشی راحت یاد میگیریچه قدر باید کد نویسی بلد باشم.
خیلی طول میکشه؟
چه قدر کد هست؟سایز و اندازه نداره
![]()
اگه یک نفر فلش پلیر نداشته باشه نمی تونه بیاد تو سایت من.
حجم زیادی نداره معمولا برای دانلود میزارناگه یک نفر فلش پلیر نداشته باشه نمی تونه بیاد تو سایت من.
فایرفاکس که خودش یه پلاگین داره ie هم که معمولا فلش توش باز میشه با بودو نبود بفلش پلیر کاری نداره
![]()
سلام دوست عزیز
می بخشید ولی به نظر من از فکر طراحی همچین سایت هایی بیا بیرون و به دنبال php برو که هم آسونه و هم کم حجم.
در انجمن جستجو کنی می تونی کتاب های آموزششو پیدا کنی.
Php قدرتمند و پر سرعت
asp.net قدرتمند و کند البته با تجربیات من.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)