تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: درمان مشکل کم رویی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

تمام حرفهای دوستان تایید میشه ..

سعی کن توی زمینه هایی که معمولا میخوای صحبت کنی اطلاعات داشته باشی که بتونی با اعتماد به نفس حرف بزنی ..

وقتی میخوای بشینی باد کن خودتو و بشین و راحت باشه ..

در جمع های مختلط دختر و پسر سعی کن زیاد حرف بزن ...

من خودم تجربش رو داشتم و واقعا نتیجه گرفتم که مثلا توی کلاسی که دختر و پسر قاطی هست ، شاید اولش یه کم سخت باشه اما اعتماد به نفست رو بالا میبره ..

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

در جواب دوستمون ir-dgm

خوب شما مشكلت اينه كه اعتماد به نفس گذرا داري مثلا يه روز كه يه اتفاق خوب برات ميفته مثلا يكي از تيپت يا رفتار خاصيت تعريف ميكنه يا با دوستات يه مدت زياد ميري بيرون اون روز تو خودت رو از همه كس برتر ميدوني اينه كه اعتماد به نفست به شدت بالا ميره تا جايي كه ممكنه كار دست خودت بدي (شوخي) اما به محض اينكه كسي سرزنشت ميكنه يا بدور از جمع دوستان زياد تو خونه هستي اعتماد به نفست به شدت مياد پايين .
    راه حلش زياد كردن همين موارد بالاست البته مواظب باش زياده روي نكني چون يكي رو ميشناختم مثل تو بود اينقدر زياده روي كرد كه ميرفت بيرون تا آخر شب ميومد خونه ,كم كم دوستاي تازه پيدا كرد و تحت تاثير اونا سيگاري شد بعد هم كاراي خلاف و ازين حرفا
    Last edited by starpars; 22-12-2008 at 20:02.

3. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

اونقدر حاد نیست که به روانشناس احتیاجی باشه که.
    توی یه جلسات روانشناسی یه بحثی بود به اسم دایره نفوذ.
    یعنی شما اگه روی یه مطلب نفوذ زیادی داشته باشی میتونی راحت در اون مورد صحبت کنی.
    فرض کن بقیه دارن بحث سیاسی میکنن من مثلا از سیاست سر در نمیارم اون وقت نمیتونم باهاشون بحث کنم.
    جراتش رو هم نخواهم داشت.
    ولی اگر در زمینه تخصصیم یا یه همچین چیزی باشه منم میتونم وارد بحث بشم تو جمع و بدون خجالت صحبت کنم.
    شما اطلاعات عمومیت رو بیشتر کن.از روزنامه و اینترنت و ...
    وقتی اطلاعاتت زیاد باشه خودت ترغیب میشی به بیانش تو جمع.
    و...
    اگه نتونه مشکلشو حل کنه به تدریج بزرگتر و بزرگتر میشه و درنهایت به افسردگی منجر میشه.رفتن پیش یک روانشناس هیچ ضرری نداره

در آغاز فعالیت شیر برنج's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان..من یک خجالتیم..البته به جز خونمون اونجا پر روترینم..یعنی شادترین وشنگول ترین فرد خانواده که لبخند رو لبای همه میاره..اما وقتی میرم بیرون یه جوری میشم.از خودم واین رفتارم بدم مباد..نمیتونم حرفامو بزنم..وتو گلوم گیر میکنه..از بچگی دوس داشتم مجری یکی از برنامه های مدرسمون بشم اما جمعیتو ببین! خلاصه توی فامیل که دیگه هیچی نگو..از من به عنوان لبخند یاد میکنند اخه هرچی میگن من هیچی نمیگمو فقط لبخند میزنم..وجوابارو خیلی کوتاه میدم وشونه بالا میندازم..میشم یه ادم دیگه کلا..خیلی به هم ریختم..هیچ کی منو درک نمیکنه..دوست دارم پر رو باشم بتونم..از پس خودم بر بیام..واز هیچ کس خجالت نکشم..از بچگی تو مدرسه به من میگفتن تو ساکتی ومظلوم..دوست دارم تو کلاس شوخی کنم اما نمیشه..خوانوادم میگن تو خجالتی نیستی اما خودم قبول ندارم..خواهش میکنم کمکم کنید..من16سالمه..نمیخوام دیگه اینطوری باشم..هیچ کتابیم روم تاثیر نداشته..وواقعا الان در موندم..چون دیگه دارم دیوونه میشم از دست خودم واین اخلاق..دوست دارم عوض بشم..واین ماسکو بندازم دور..خواهش فقط کمک! یه راهکار بدید تا منو از این رو به اون رو بکنه..میخوام روم حساب کنن ...دوستون دارم..وبه کمکتون احتیاج!خداحافظ

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

جواااااااااااااااب بدین لطفا

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان..من یک خجالتیم..البته به جز خونمون اونجا پر روترینم..یعنی شادترین وشنگول ترین فرد خانواده که لبخند رو لبای همه میاره..اما وقتی میرم بیرون یه جوری میشم.از خودم واین رفتارم بدم مباد..نمیتونم حرفامو بزنم..وتو گلوم گیر میکنه..از بچگی دوس داشتم مجری یکی از برنامه های مدرسمون بشم اما جمعیتو ببین! خلاصه توی فامیل که دیگه هیچی نگو..از من به عنوان لبخند یاد میکنند اخه هرچی میگن من هیچی نمیگمو فقط لبخند میزنم..وجوابارو خیلی کوتاه میدم وشونه بالا میندازم..میشم یه ادم دیگه کلا..خیلی به هم ریختم..هیچ کی منو درک نمیکنه..دوست دارم پر رو باشم بتونم..از پس خودم بر بیام..واز هیچ کس خجالت نکشم..از بچگی تو مدرسه به من میگفتن تو ساکتی ومظلوم..دوست دارم تو کلاس شوخی کنم اما نمیشه..خوانوادم میگن تو خجالتی نیستی اما خودم قبول ندارم..خواهش میکنم کمکم کنید..من16سالمه..نمیخوام دیگه اینطوری باشم..هیچ کتابیم روم تاثیر نداشته..وواقعا الان در موندم..چون دیگه دارم دیوونه میشم از دست خودم واین اخلاق..دوست دارم عوض بشم..واین ماسکو بندازم دور..خواهش فقط کمک! یه راهکار بدید تا منو از این رو به اون رو بکنه..میخوام روم حساب کنن ...دوستون دارم..وبه کمکتون احتیاج!خداحافظ
    همش 16 سال و اینهمه عجله؟!
    در سن شما طبیعی هست . البته نگید که اگر طبیعی هست چرا همکلاسهام چنین و چنان اند چون اونها هم درگیر موضوعات دیگری از این دست که مقتضای بلوغه هستند اما شکل حالات هر کدوم بسته به شرایط محیطی و ژنتیکی، بروز و ظهور متفاوت و متحصر بفردی داره

بجای دست بدامن نسخه های ناسالم و نادرستی که عوام می پیچند شوید که در بهترین حالت همیشه یک جا رو درست و چند جا رو خراب میکنه شوید سعی کنید بر روی فعالیت های سالم و موضوعات مفید دیگری تمرکز کنید . باید در این سن سعی کنید بسرعت استعدادهای مخفی خودتون رو در زمینه های علمی و عملی کشف کنید . اگر میخواهید عضو خنثی در جمع نباشید باید حرفی نو برای گفتن به دیگران داشته باشید که این هم با مطالعه ی دقیق و زیاد حاصل میشه

فعالیتهای اجتماعی رو هم میتونید همزمان افزایش بدید . مثلاً بجای وقت تلف کردن در تابستان یا اوقات فراغت و در کنار درس برای تفریح و کسب تجربه هم که شده سعی کنید در مغازه ی یکی از نزدیکان و یا حتی افراد ناشناس شروع به فعالیت کنید . سروکار داشتن زیاد با مردم بشما یاد خواهد داد که چطوری شخصیت خودتون رو محکم و رفتارتون رو مثل لیزر، دقیق و هدفدار کنید چون این همون چیزی هست که در چنین فعالیتهایی مردم از شما انتظار دارند . مثلاً مردم در مراجعه به صاحب یک مغازه انتظار ندارند در پاسخ به سوالشون شانه بالا بیاندازه و لبخند تحویل بده . پس این باعث میشه شما بفهمید در هر موقعیت چکار باید بکنید

و اطمینان 100 درصد هم داشته باشید که این مسأله خودبخود مثل بسیاری از مسائل دیگه که در سن پایین تر دچارش بودید حل شده و در زندگی شما به خاطره تبدیل خواهد شد اما راهکارهای ذکر شده برای عبور سریعتر از این پیچ کوچک زندگیتون بود
    پس موضوع رو اینقدر بزرگ و بغرنج نکنید
    Last edited by NorthBridge; 12-08-2013 at 02:14.

8. این کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

برخلاف بعضی نظرات دوستان که میگن چنین مواردی طبیعی هست و برطرف میشه باید بگم میتونه خیلی خطرناک تر از این حرفا باشه.
    خود من تقریبا از 14 سالگی این احساس کم رویی و خجالتی بودن ایجاد شد تو وجودم و به مرور تبدیل به کم حرفی شدید، مشکل تکلمی(لکنت) و در نهایت افسردگی شدید شد. طوری که دانشگاه هم ول کردم. همه اینا بانیش مراجعه نکردن به روانپزشک بود.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ضرب المثلی در فارسی هست که میگه هر گردی گردو نیست
    با توصیفاتی که ایشون کردند واضحه کم رویی اون دوستمون از نوع مرضی نیست . در این مورد خاص و جزئی مراجعه به روانپزشک معمولاً نتیجه ای جز تجویز دارو و مضرات وابسته شدن به اون نمیتونه داشته باشه
    گرچه یک روانکاو و یا روانشناس حاذق هم میتونه مورد رو خوب تحلیل کنه ولی سرانجام تنها راه حلی که در سن ایشون توصیه خواهد کرد همونهایی هست که قبلاً نوشتم
    Last edited by NorthBridge; 12-08-2013 at 03:42.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خیلی ممنون دوستم....میدونی سنم کمه..اما خب اعصابم خیلی خورده
    میخوام امسال مث یه ادم جدید وارد مدرسه بشم...به نظرت الان چیکار میتونم بکنم؟ میخوام دید بقیه نسبت بهم عوض شه

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کتاب ارزشمندی هست که در این زمینه دست شما رو میگیره بلکه مسیر زندگی شما رو تغییر میده :
    قلمروی اشتباهات شما (Your erroroneous zones) . به نامهای دیگری هم ترجمه شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعلت عمق تأثیرگذاری که روی مخاطب داشته گفته میشه یکی از پر فروش ترین کتابهای تاریخ آمریکاست و در ایران هم 12 بار تجدید چاپ شده
    بد نیست ابتدا کمی درباره ی نویسنده اش جستجو کنید ...
    Last edited by NorthBridge; 12-08-2013 at 13:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •