وقتی در کشور هایی مثل ایران حق کپی رایت وجود نداره سیاست شرکت ها این میشه که دستگاه رو با داس بیرون میدن که قیمت نهایی پایین لباد و فروش بالا بره .
شما هم بجای پرداخت 100 $ اضافی با یه dvd که 5 دلار هم نیست کارت رو راه میندازی .
وقتی در کشور هایی مثل ایران حق کپی رایت وجود نداره سیاست شرکت ها این میشه که دستگاه رو با داس بیرون میدن که قیمت نهایی پایین لباد و فروش بالا بره .
شما هم بجای پرداخت 100 $ اضافی با یه dvd که 5 دلار هم نیست کارت رو راه میندازی .
ممنون جناب ravani_13 شما اطلاعات جالبی درباره لپ تاپ ها دارین . نظرت راجع به dell inspiron 1525 که قیمتش 770 تومنه
و cpu core2 1.8 ( 1 mg cache ) , 1 gig ram , intel x3100 , چیه ؟ به درد میخره ؟ من تو رنج 700-800 میتونم باشم
--------------
راستی نظرتون در مورداین لپتاپ های ایسر چی؟؟؟؟ لپتاپ هاش خوبم
3 تا مدل جدید 8.9 اینچ زده که خیلی کوچیک و جمع و جورند اونا چطورن CPU شون نوشته Atom 1.6 یکیش atom 1.7 یکیش هم Atom 1.8 که اینی که 1.8 از هم ارزون تره قضیه اینا چی؟؟؟؟
و جای سیدی رام دیویدی رام نوشته N/A یعنی چی؟؟؟
راستی گرافیکشون 224 اینتل یعنی چی در چه حدی؟؟؟؟ اصلا بازی اجرا میکنه؟؟؟؟
و اگه زیاد روشن بمونه خراب یا نمی سوزه؟؟؟؟
---------
راستی ی مدل هم داره به نام Extensa 4220 که قیمتش من 550 دارم که از یکی از اون مدل های کوچک 10 تمن ارزونتر چرا؟؟؟ تازه این 14 اینچ
Last edited by starn; 15-12-2008 at 02:41.
سلام دوست عزیز این دستگاه خوب هست اما Lenovo s 10 رو هم نگاه کن قیمت 495000 توامن اما LCD 10.2 داره
موفق باشی
خب این هم جواب شما از دید من ... :
1-بله به درد شما هم میخوره و ربطی به نوع آدمش نداره و در حال حاضر خرید لپ تاپ نسبت به دسکتاپ خیلی ارجح تر هست ...
2-نه خیر ، اگه اینجوری بود که تمام این برند ها باید در کارخونه هاشون رو میبستن و میرفتن پی یه تجارت دیگه !!
3-باطری لپ تاپ هم مثل بقیه باطری ها یک طول عمر مشخص و محدودی داره و معمولا بین 300-500 چرخه شارژ هست و بعد از این زمان عم مفید تموم میشه و زمان نگه داری به تدریج پایین میاد تا اینکه به صفر میرسه و باید تعویض بشه و شارژ باطری هم بستگی به آمپراژ و نوع شارژه و چند سلولی بودن باطری هست و بین 3-5 ساعت طول میکشه شارژ کامل و در باطری های جدید به محض شارژ شدن باطری منبع AC از باطری قطع میشه و باطری هی شارژ و دشارژ نمیشه و مشکلی از این بابت نیست ( البته همه دستگاه ها نه تا جایی که من میدونم برخی مدلهای سونی و دل )
4-بله منظور از DOS اینه که سیستم عامل پیش فرض دستگاه Dos هست و ویندوزی در کار نیست و خودت باید زحمت نصب بکشی ...
5-تقریبا مشابه هست و خوب باید از قبل درایور ها رو براش آماده کنی
6-آره مگه فکر کردی فرقی هم میکنه عزیز من ؟ شما تو لپ تاپ همون پورت RJ45 که تو دسکتاپ استفاده میکنی رو داری و مشکلی نیست
7-بسیار مناسب و لذت بخش است !!
8-بله به شرطی که سخت افزار مناسب و Base قوی داشته باشه و تو این زمینه قیمت میره بالای 1 میلیون و 300 هزار تومن
9-بله کاملا به این جور چیزا مجهز شده
10-سعی کن کیفیت رو فدای قیمت نکن و چیزی بخر که تا 2 سال راحت باشی و بله میشه کنار ویستا هم یه XP ریخت و استفاده کرد و اجزا قابل ارتقا رم و هارد و درایو DVD هست و CPU و گرافیک رو نمیتونی ارتقا بدی و مدل خوبی که الان تو بازار هست میتونی 1310 وسترو دل بخری با قیمتی که دادی ...
برای آموزش نصب XP کنار ویستا به این تاپیک مراجعه کن ، با تشکر از رجیستر جان :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Pami; 25-02-2009 at 09:22.
ایسر هم برند خوبی هست و قیمت هاش مناسبه و CPU های Atom اینتل هم جدیدا به بازار اومده و برای دستگاه های کوچیک هست و چون مصرف پایینی داره سرعت پایینی هم داره و کش 512 KB داره و احتمالا اونی که شما دیدی از بقیه امکاناتش کمتر بوده که ارزونتر در اومده ...
اینا چون کوچیک هستن امکان نصب درایو ندارن و مجبوری اکسترنال بخری و N/A مخفف Not Available هست ...
بازی اجرا میکنه اما خب دیگه ... !!! باید باهاش کنار بیای
نه اونجور نیست که فکر میکنی و درسته ظریف هستن اما به این زودی خراب نمیشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)