تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: لپ تاپی برای زندگی!!!(حتما بیا تو)

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

وقتی در کشور هایی مثل ایران حق کپی رایت وجود نداره سیاست شرکت ها این میشه که دستگاه رو با داس بیرون میدن که قیمت نهایی پایین لباد و فروش بالا بره .

شما هم بجای پرداخت 100 $ اضافی با یه dvd که 5 دلار هم نیست کارت رو راه میندازی .

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

ممنون جناب ravani_13 شما اطلاعات جالبی درباره لپ تاپ ها دارین . نظرت راجع به dell inspiron 1525 که قیمتش 770 تومنه
    و cpu core2 1.8 ( 1 mg cache ) , 1 gig ram , intel x3100 , چیه ؟ به درد میخره ؟ من تو رنج 700-800 میتونم باشم

داره خودمونی میشه hrhgroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    1 mg cache خیلی پایینه.

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستی CACHE چی لپ تاپ ؟؟؟؟ معنیش که می شه ذخیرهگاه اینجا یعنی چی مثلا مال یکی 1mb مال یکی 6mb
    --------------
    راستی نظرتون در مورداین لپتاپ های ایسر چی؟؟؟؟ لپتاپ هاش خوبم
    3 تا مدل جدید 8.9 اینچ زده که خیلی کوچیک و جمع و جورند اونا چطورن CPU شون نوشته Atom 1.6 یکیش atom 1.7 یکیش هم Atom 1.8 که اینی که 1.8 از هم ارزون تره قضیه اینا چی؟؟؟؟

و جای سیدی رام دیویدی رام نوشته N/A یعنی چی؟؟؟
    راستی گرافیکشون 224 اینتل یعنی چی در چه حدی؟؟؟؟ اصلا بازی اجرا میکنه؟؟؟؟
    و اگه زیاد روشن بمونه خراب یا نمی سوزه؟؟؟؟
    ---------
    راستی ی مدل هم داره به نام Extensa 4220 که قیمتش من 550 دارم که از یکی از اون مدل های کوچک 10 تمن ارزونتر چرا؟؟؟ تازه این 14 اینچ
    Last edited by starn; 15-12-2008 at 02:41.

داره خودمونی میشه snebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

--------------
    3 تا مدل جدید 8.9 اینچ زده که خیلی کوچیک و جمع و جورند اونا چطورن CPU شون نوشته Atom 1.6 یکیش atom 1.7 یکیش هم Atom 1.8 که اینی که 1.8 از هم ارزون تره قضیه اینا چی؟؟؟؟

---------
    راستی ی مدل هم داره به نام Extensa 4220 که قیمتش من 550 دارم که از یکی از اون مدل های کوچک 10 تمن ارزونتر چرا؟؟؟ تازه این 14 اینچ

سلام دوست عزیز این دستگاه خوب هست اما Lenovo s 10 رو هم نگاه کن قیمت 495000 توامن اما LCD 10.2 داره

موفق باشی

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    خوب دوستان من فکر کنم از 24 ساهت 20 ساعت وقتمو جلوی PC هستم و کارمم با همونه و این چند وقته به فکرم افتاده که ی لپ تاب بگیرم
    -------------
    1-خوب حالا به نظر شما لپ تاپ خریدن به درد من می خوره؟؟؟؟
    2- شنیدم که می گن لپ تاپ مثلا بیشتر از 3 ساهت روشن بمونه داغ می کنه و خراب می شه!!!!(اگه اینجور باشه به درد من نمی خوره)حقیقت داره؟؟؟
    3-قضیه باطریش چی؟؟؟؟ چند ساعت دوام می اره؟؟؟؟؟؟ و وقتی که باطری نداره باید بزنیم به برق (چون تا به حال لپ تاپ نداشتم هیچ اطلاعاتی ندارم) و شارژش چقدر طول می کشه؟؟؟؟ مثلا وقتی باطریش پر باشه باز به برق باشه مشکلی نداره؟؟؟
    4- قضیه این که توی مشخصات لپتاپ ها o/s رو می نویست DOS چی؟؟؟؟ (یعنی ویندوز نداره؟؟)
    5-آیا تعویض ویندوز لپتاپ هم مثل pc ها هست یا فرق می کنه؟؟؟؟
    6- من الان به pc ایم ADSL وصل (لن هست) آیا به لپ تاپ هم می خوره (از خود شرکت پرسیدم گفت به همه چیز می خوره لپ تاپ هم اوردی وصل کن کانکشن درست کن وصل شو به اینترنت حالشو ببر) (من زیاد کارم با اینترنت پس خیلی مهم)
    7- در اوقات بی کاری فیلم نگاه می کنم بعضی اوقات آیا لپ تاپ برای این کار مناسب هست
    8- بعضی وقت ها هم بازی های کامپیوتری که جدیدا بازی ها خیلی پیشرفت کرده و امکانات بالای می خوان آیا لپ تاپ قادر به اجرای بازی های امروزی هست؟؟؟؟(پس گرافیک و رم و سی پی یو خیلی مهم)
    9- و خود لپ تاب روی خودش اسپیکر داره ؟؟؟ جای هدفون چطور؟؟؟؟
    10- و اما مهم ترین قسمت یعنی قیمت آن که هرچی پایینتر باشه بهتر (البنه نه دیگه خیلی که هرچ امکاناتی نداشته باشه )ترجیحا نمی خوام خیلی بزرک باشه پس 14 این و 15 اینج خوبه
    قیمتش هم تا 900 تمن اگه پایینتر هم بوخ که خیلی بهتره توی ولی عصر نمایندگی مهرگان فکر کنم قیمتاش مناسبه اینطور نیست؟؟؟؟ راستی به نظر شما چه برندی خوبه ؟؟؟؟ مثلا o/s بعضی ها که نوشته vista یعنی نمی شه روش xp هم ریخت؟؟؟؟؟؟؟ ------------ راستی چه چیزای نوت بوک قابل ارتقاع هستند؟؟؟؟
    خلاصه دمتون گرم ی راهنمای توپ به ما بکنید
    و درضمن پیشنهاد شما چیست؟؟؟؟
    با تشکر
    خب این هم جواب شما از دید من ... :
    1-بله به درد شما هم میخوره و ربطی به نوع آدمش نداره و در حال حاضر خرید لپ تاپ نسبت به دسکتاپ خیلی ارجح تر هست ...
    2-نه خیر ، اگه اینجوری بود که تمام این برند ها باید در کارخونه هاشون رو میبستن و میرفتن پی یه تجارت دیگه !!
    3-باطری لپ تاپ هم مثل بقیه باطری ها یک طول عمر مشخص و محدودی داره و معمولا بین 300-500 چرخه شارژ هست و بعد از این زمان عم مفید تموم میشه و زمان نگه داری به تدریج پایین میاد تا اینکه به صفر میرسه و باید تعویض بشه و شارژ باطری هم بستگی به آمپراژ و نوع شارژه و چند سلولی بودن باطری هست و بین 3-5 ساعت طول میکشه شارژ کامل و در باطری های جدید به محض شارژ شدن باطری منبع AC از باطری قطع میشه و باطری هی شارژ و دشارژ نمیشه و مشکلی از این بابت نیست ( البته همه دستگاه ها نه تا جایی که من میدونم برخی مدلهای سونی و دل )
    4-بله منظور از DOS اینه که سیستم عامل پیش فرض دستگاه Dos هست و ویندوزی در کار نیست و خودت باید زحمت نصب بکشی ...
    5-تقریبا مشابه هست و خوب باید از قبل درایور ها رو براش آماده کنی
    6-آره مگه فکر کردی فرقی هم میکنه عزیز من ؟ شما تو لپ تاپ همون پورت RJ45 که تو دسکتاپ استفاده میکنی رو داری و مشکلی نیست
    7-بسیار مناسب و لذت بخش است !!
    8-بله به شرطی که سخت افزار مناسب و Base قوی داشته باشه و تو این زمینه قیمت میره بالای 1 میلیون و 300 هزار تومن
    9-بله کاملا به این جور چیزا مجهز شده
    10-سعی کن کیفیت رو فدای قیمت نکن و چیزی بخر که تا 2 سال راحت باشی و بله میشه کنار ویستا هم یه XP ریخت و استفاده کرد و اجزا قابل ارتقا رم و هارد و درایو DVD هست و CPU و گرافیک رو نمیتونی ارتقا بدی و مدل خوبی که الان تو بازار هست میتونی 1310 وسترو دل بخری با قیمتی که دادی ...

برای آموزش نصب XP کنار ویستا به این تاپیک مراجعه کن ، با تشکر از رجیستر جان :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Pami; 25-02-2009 at 09:22.

7. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

--------------

---------
    ایسر هم برند خوبی هست و قیمت هاش مناسبه و CPU های Atom اینتل هم جدیدا به بازار اومده و برای دستگاه های کوچیک هست و چون مصرف پایینی داره سرعت پایینی هم داره و کش 512 KB داره و احتمالا اونی که شما دیدی از بقیه امکاناتش کمتر بوده که ارزونتر در اومده ...

اینا چون کوچیک هستن امکان نصب درایو ندارن و مجبوری اکسترنال بخری و N/A مخفف Not Available هست ...
    بازی اجرا میکنه اما خب دیگه ... !!! باید باهاش کنار بیای
    نه اونجور نیست که فکر میکنی و درسته ظریف هستن اما به این زودی خراب نمیشن

9. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •