تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: علی پیرهانی مسلط به 19 زبان زنده دنیا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_ip3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

من یکی از شاگردهای آقای پیرهانی بودم یک پسر با ادب مهربان من کسی بودم که از زبان متنفر بودم وقتی اسم زبان می امد وای خدای مناما وقتی با ایشان اشنا شدم واز شیوه تدریس ایشان استفاده کردم شاید باورتان نشد علاقه زیاد به زبان پیدا کردم و زبان انگلیسی من پیشرفت کرد.
    اگه ممکنه درباره این شیوه های تدریس بیشتر توضیح بدید

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من یکی از شاگردهای آقای پیرهانی بودم یک پسر با ادب مهربان من کسی بودم که از زبان متنفر بودم وقتی اسم زبان می امد وای خدای مناما وقتی با ایشان اشنا شدم واز شیوه تدریس ایشان استفاده کردم شاید باورتان نشد علاقه زیاد به زبان پیدا کردم و زبان انگلیسی من پیشرفت کرد.
    سلام عزیز شما کجا اموزش دیدید؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

هر کسی پشتکار داشته باشه و براساس روش ایشان پیش بره موققیت 80% داره البته اینم بگم هزینه خیلی بالایی کلاس های ایشان داره در مرحله اول شما می روید اموزشگاه ایشان تعیین سطح می شوید بعد برای شما استاد انتخاب می کنند و شروع به یادگیری می کنید حالا یادگیری به چه صورت است مدت 20 دقیقه در تایم مورد نظر که از قبل تعیین شده شما تلفنی با استاد تماس می گیرید و از پشت تلفن تدریس می کنند کلاس ها به صورت تلفنی به مدت 20 دقیقه است شاید بگین مگه میشه تلفنی اونم 20 دقیقه من می گم بله البته نظر م بگم کسی که زمان رفت و امد نداره بله ایده خوبی و گرنه تدریس حضوری خوب بهتر البته ان دوره که من بودم حضوری نداشتن الان هم دیگه برای بزرگسالان کار نمی کنند برای کودکان تدریس می کنند البته فکر کنم تماس بگیرید قبول کنند البته وقتی قیمتش را شنیدین تعجب نکنید خیلی گران اگر هم بخواهید با خودش کلاس داشته باشین این قیمت گرانتر می شود.

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب کجا باید زنگ بزنیم بعد هزینه بگید چقدر بود ؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شما در گوگل تایپ کنید مرکز چند زبانه ها تمام اطلاعات درباره اقای علی پیرهانی از زندگینامه تا ....... در اختیارتان است و شماره مرکز هم وجود دارد خودتان تماس بگیرید و در مورد هزینه ،مسئول دفترش راهنمایی می کند شما را

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •