اگه ممکنه درباره این شیوه های تدریس بیشتر توضیح بدید
اگه ممکنه درباره این شیوه های تدریس بیشتر توضیح بدید
سلام عزیز شما کجا اموزش دیدید؟!
هر کسی پشتکار داشته باشه و براساس روش ایشان پیش بره موققیت 80% داره البته اینم بگم هزینه خیلی بالایی کلاس های ایشان داره در مرحله اول شما می روید اموزشگاه ایشان تعیین سطح می شوید بعد برای شما استاد انتخاب می کنند و شروع به یادگیری می کنید حالا یادگیری به چه صورت است مدت 20 دقیقه در تایم مورد نظر که از قبل تعیین شده شما تلفنی با استاد تماس می گیرید و از پشت تلفن تدریس می کنند کلاس ها به صورت تلفنی به مدت 20 دقیقه است شاید بگین مگه میشه تلفنی اونم 20 دقیقه من می گم بله البته نظر م بگم کسی که زمان رفت و امد نداره بله ایده خوبی و گرنه تدریس حضوری خوب بهتر البته ان دوره که من بودم حضوری نداشتن الان هم دیگه برای بزرگسالان کار نمی کنند برای کودکان تدریس می کنند البته فکر کنم تماس بگیرید قبول کنند البته وقتی قیمتش را شنیدین تعجب نکنید خیلی گران اگر هم بخواهید با خودش کلاس داشته باشین این قیمت گرانتر می شود.
خوب کجا باید زنگ بزنیم بعد هزینه بگید چقدر بود ؟!
شما در گوگل تایپ کنید مرکز چند زبانه ها تمام اطلاعات درباره اقای علی پیرهانی از زندگینامه تا ....... در اختیارتان است و شماره مرکز هم وجود دارد خودتان تماس بگیرید و در مورد هزینه ،مسئول دفترش راهنمایی می کند شما را
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)