arasharyani جان
اون پستي كه بنده دادم ماله پنج شيش ماه پيش هست
و بله الان بخاطر فشار و مصرف پهناي باند بيش از حد FTP شون در گذشته... دسترسي رو محدود كردند.
از اين لينك دريافت كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
arasharyani جان
اون پستي كه بنده دادم ماله پنج شيش ماه پيش هست
و بله الان بخاطر فشار و مصرف پهناي باند بيش از حد FTP شون در گذشته... دسترسي رو محدود كردند.
از اين لينك دريافت كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماكرو در آدرس زير نوشته هاي فارسي در اتوكد كه توسط كاتب نوشته شده باشد را ويرايش و ويندوز و يا فارسي تبديل مي كند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط sa3er
دمت گرم sa3er جان
ممنون . عزيزم اگه ميشه يك لطفي بكن اينكه چجوري اين فونتها را توي اتوكد 2006 نصب كنم مانند ويدوزه يا نه؟
نصب نمي خواد ، فونتها رو كپي كن داخل فولدر فونت در شاخه اي كه اتوكد نصب شده
به آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم سري بزن
سلام عزیزم
برنامه ای را که در شبکه آموزش سیما مشاهده کردید و در آن فارسی ساز Persian را مشاهده نمودید، کار اینجانب بود. ببخشید که جواب دیر شد چون من به تازگی این سئوال را دیدم. و اما در مورد برنامه ای که شما در
تلویزیون دیدید(persian):
این برنامه به عنوان cd همراه کتابی تحت عنوان مرجع کامل AutoCAD 2007 و یا راهنمای استفاده از AutoCAD 2007 به بازار کتاب ارائه شده است. این کتاب از انتشارات ناقوس و نوشتة این حقیر می باشد.
به امید موفقیت.
علی محمودی
ایمیل:
سایت:
سلام دوستان. من موندم چه کار کنم. من تمام فونت ها را مثل البرز یا کاتب یا هر چی فونت دیگه بود در فولدر فونت ویندوز و هم فولدر فونت اتوکد کپی کردم ولی بعضی از فونتها را نشون نمیده در اتوکد یا موقع چاپ نقشه درهم برهم نشون میده من در اتوکد کاتب را هم لود می کنم فایده نداره یا زبان ویندوز را فارسی میزارم بازم فایده نداره ولی نقشه میبرم جای دیگه اونجا درست نشون میده و چاپ میشه همه میگن مشکلت فونت است ولی من از هر جا که می تونستم فونت گرفتم یا دانلود کردم. اون جایی که هم درست میزنه چون منو میشناسند و می دونند هم صنف هستیم فونت هاشون را نمی دند خودم هم موندم از فونت یا چیز دیگری اگه می تونید راهنمائی کنید منو مرسی موفق باشید
من دفتر فنی دارم با اچ پی 500 پلات میگیرم.
کدوم ورژن برنامه اوتکد بیشتر استفاده میشه؟
مثلا توی آفیس
آفیس 2003 معروفر و استفاده بیشتری داره
اوتوکد چی؟
سلام
برنامه IPT تو اتوکد خوب جواب میده من دارم استفاده می کنم برای استفاده 1- زبونسیستمت انگلیسی باشه
2 و باید توی multiline text (A) کپی کنی تا توی برنامه درست نشون بده
با توجه به استقبال کاربران از نرم افزار فارسی نویسی در اتوکد نسخه جدید آن را امروز منتشر میکنم این نرم افزار که منویی را به اتوکد شما می افزاید که از طریق آن میتوانید در محیط اتوکد فارسی تایپ کنید و بدون هیچ مشکلی آن را چاپ کنید برای دریافت نرم افزار از لینک زیر کمک بگیرید
خصوصیات این نسخه نسبت به قبلی
1- تعداد فونتها افزایش یافته
2- نوع فونتها متنوع شده
3- مشکل نسخه قبلی در تایپ حرف (ح) برطرف شده
فایل راهنما جهت نصب را راه اندازی در داخل پوشه زیپ شده موجود میباشد اگه مشکلی بود اطلاع دهید
پسوورد فایل فشرده :دانلود فقط برای اعضای سایت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدروش استفاده از نرم افزار : بعد از نصب شما با انتخاب فونت مورد نظر قادر خواهید بود با انتخاب یک نقطه در صفحه و حرکت موس از سمت راست به چپ و یا با دادن اندازه ارتفاع نوشته به صورت دستی در اتوکد فارسی تایپ کنید دقت کنید که در ابتدا فونتها به صورت جدا جدا درج شده که بازدن دو بار اینتر نتیجه نهایی به دست می آید . نظرات خود را برای ما بنویسید متشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای فارسی نویسی در اتوکد میتونید از CadFa استفاده کنید. از لینک زیر CadFa رو دانلود و تست کنید:
لینک زیر هم توضیحاتی رو در مورد آخرین ورژن CadFa به شما میده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دانلود فونت فارسی برای اتوکد هم لینک زیر رو ببینید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم مفید بوده باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)