حالا که اصرار دارید باشه .
به طور مثال مثال می خوایم فلشی بسازیم که اسم یوزر بگیره و در بانک اطلاعاتی ذخیره کنه .
اول باید یک بانک اطلاعاتی مای اس کیو ال درست کنی که مثلا اسمش باشه test .
رو این بانک اطلاعاتی یه table با نام flash_test و با مقادیر مورد نیاز درست می کنیم که میشه از قسمت دستورات SQL با تایپ دستورات زیر و اجراش این table رو به وجود آورد :
نکته : وقتی بانک اطلاعاتی میسازی یه یوزر نیم و پسورد و نام هاست حاوی بانک و نام خوده بانک رو باید داشته باشی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب ادامه کار .
می رسیم به فایل کانفیگ که برای دسترسی به بانک اطلاعاتی ازش استفاده میشه .
یه فایل متنی باز می کنی و دستورات زیر رو توش می نویسی و بعد با پسوند php ذخیره می کنیم :
خوب این یه کلیت از یه کانفیگ بود . این فایل رو مثلا با نام config.php ذخیره می کنی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مر حله بعد نوشتن یه فایل php دیگه ست که اطلاعات رو رو دیتابیس بنویسه . دوباره در یک فایل متنی کدهای زیر رو وارد می کنیم :
خوب این فایل رو با اسم write_mysql.php ذخیره می کنیم و میریم سراغ فایل فلش اصلی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فلش باید اطلاعات آی دی یا یه یوزر نیم رو ( در حالت کلی یه کلمه ) به فایل php بفرسته . حالا آموزش این که چه جوری متن رو داخل فلش وارد کنیم و یا این که چه جوری دکمه تعیین کنیم که اطلاعات رو از ورودی بگیره مجالش این جا نیست و من با فرض این که اینا رو بلدید به توضیحات تخصصی تر می پردازم .
تو فریم اول فلش با یه اکشن ساده فایل php هدف رو مشخص می کنیم به این شکل :
خوب حالا یه اکشن باید بنویسیم که یه کلمه رو که به عنوان یوزر وارد شده رو به فایل php بفرسته . به این شکل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به همین سادگی با همین تابع میشه اطلاعات رو به فایل php فرستاد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلیت فرستادن فایل به دیتابیس از طریق فلش همین طوره البته این یه مثال ساده بود و من فقط کد های مهم رو نوشتم .
یه توصیه : هیچ وقت یهو دنبال کارایی مثل برقراری ارتباط فلش با دیتابیس و ... نرید چون دلتون رو می زنه . اول و اول اکشن اسکریپ رو خوب یاد بگیرید . بعد برنامه نویسی تحت وب و بعد هم ساختمان داده . اینا خیلی مهمه چون همین جوری و مثلا با زیر و رو کردن چند تا کد نمیشه کاری از پیش برد . تمرین تمرین تمرین
موفق باشی دوست من