ايرانسل درســـته اگه شارژ نداشــته باشـــه نميتوني تك زنگ هم بزني و ميگـــه موجودي شمـــا ...
آره فـــكر كنم روش بالا كه دوستان گفتن احتياج به اندك شارژي داشـــته باشـــه بدون شارژ نـــه
موفق باشيد!![]()
ايرانسل درســـته اگه شارژ نداشــته باشـــه نميتوني تك زنگ هم بزني و ميگـــه موجودي شمـــا ...
آره فـــكر كنم روش بالا كه دوستان گفتن احتياج به اندك شارژي داشـــته باشـــه بدون شارژ نـــه
موفق باشيد!![]()
نه رایگانه بدون شارژ هم میشه
کلا ایرانسل این راه رو برای شارز تموم کرده ها گذاشته دیگه!!
اقا اگه شارژ داشته باشه دیگه این همه سوسول بازی ها چیه ؟
خب اگه شارژ داشته باشه که زنگ می زنم به گوشی خودم و شماره را می فهمم دیگه
من می خوام وقتی شارژ نداره بفهمم شماره چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ایرانسل شارژ نداشته باشه که اصلا تک زنگ هم نمی شه زد .
پس بنابراین هیچ راهی وجود نداره
درسته ؟
درســـته مهدي جان اگه كسي ميدونـــه راهي وجود داره ما رو بي نصيب نذاره ولي در كل فـــكر نكنم راهي وجود داشته باشـــه
موفق باشيد!![]()
نه عزیزم اون راه درخواست تماس بدون شارژ هم جواب میده ولی مشکلش اینه که باید واسه یه ایرانسل دیگه بزنی همین
عزیزم من این کار را کردم . از یه ایرانسل که شارژ نداشت به یه ایرانسل دیگه ای که شارژ داشت امتحان کردم ولی انجام نشد .
موفق باشی .
نه ، فهیمه جان درست میگن...قبلا امتحان شده و جواب داده راهی که می فرمایند.![]()
![]()
من خودم شخصا تست نکردم ولی فکر میکنم اینطور که فهیمه جان می فرمایند اطلاع دارن و تجربشو دارن{![]()
}
امکان پذیر هست ولی سرویسش یکم بگیر نگیر داره
من هم قبلا امتحان کردم یک بار هم نه چندین بار امتحان کردم و جواب گرفتم ولی به قوله دوستمون بگیر نگیر دارهعزیزم من این کار را کردم . از یه ایرانسل که شارژ نداشت به یه ایرانسل دیگه ای که شارژ داشت امتحان کردم ولی انجام نشد .
موفق باشی .
نه ، فهیمه جان درست میگن...قبلا امتحان شده و جواب داده راهی که می فرمایند.
من خودم شخصا تست نکردم ولی فکر میکنم اینطور که فهیمه جان می فرمایند اطلاع دارن و تجربشو دارن{ }![]()
بابا شماها ماشاءالله چه اسم همدیگه را هم می دونید
اهان پس بگیر نگیر داره .
باشه بازم امتحان می کنم ببینم چی می شه .
ممنون از همه دوستان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)