تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: ويروس autorun.inf

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

دوست عزیز من هم که به این ویروس مبتلا شدم همچین فایلی رو دقیقا بدون آیکون ( فقط یک Lsass خالی حتی بدون پسوند ) پیدا کردم ولی اگه اون فایل مبدا هست چطور ویروس اسکن ها نتونستند پیداش کنند ؟ مطمئنید پاک کردنش مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
    مال من که نود32 بود به محض این که آپدیتش کردم و کامپیوتر رو رستارت کردم به این فایل lsass.exe (بدون آیکن) گیر داد اگه میتونید وارد safemode بشید(مال من که سیف مودش غیر فعال شده.تا روی safe mode اینتر میزنم کامپیوتر رستارت میشه) اول از همه از طریق run اسم درایو c رو تایپ کنید و وارد فولدر ویندوز بشید و فایل اصلی رو پاک کنید(دقت کن بدون آیکن باشه)بعد وارد سیرچ ویندوز شو و autorun.inf و autoplay.exe رو سرچ کن و فقط فایلهای autorun.inf در ریشه هر درایو رو پاک کن و فایلهای autoplay.exe در فولدر recycler به عنوان فولدر سیستمی هست(تیکش رو در folder options بردار) رو پاک کن
    ولی همون نود فول آپدیت از همه اینکارا مطمینتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دقت کنید که از این norman Malware Cleaner باید در حالت safe mode استفاده کنید اینم لینک دانلودش
    با تشکر از شما من در حالت غیر safemode ویروس رو با همین ویروس پاک کن از بین بردم . منتها مشکلی برام پیش اومده که سرعت سیستم پایین اومده و دلیلش هم فکر کنم فولدر Quaratine مربوط به ویروس اسکن Mcafee که ازش استفاده می کنم باشه . چون حدود 70000 فایل قرنطینه شده هست !

پروفشنال p_s_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

با تشکر از شما من در حالت غیر safemode ویروس رو با همین ویروس پاک کن از بین بردم . منتها مشکلی برام پیش اومده که سرعت سیستم پایین اومده و دلیلش هم فکر کنم فولدر quaratine مربوط به ویروس اسکن mcafee که ازش استفاده می کنم باشه . چون حدود 70000 فایل قرنطینه شده هست !
    ولی من فکر کنم دلیلش خود مک آفی باشه

4. این کاربر از p_s_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان دوباره مزاحم شدم من هم از نورمن در حالت غیر safe mode استفاده کردم الان چه مشکلی پیش میاید ؟ سرعت سیستم من هم پایین آمده مشکل از کجاست؟ چه کار باید بکنم؟ آیا باید از خیر ویندوز بگذرم و همه چیز را فرمت کنم ؟ البته چند تا مشکل دیگه هم پیش امده مثلا اکروبات ریدر چند بار پیغام خطا میدهد و بعد فایل باز میشود و مهمترین مشکل همان سرعت است لطفا راهنمایی نمایید
    Last edited by toorajjj; 26-11-2008 at 17:51.

در آغاز فعالیت kazem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من درایو سی رو فرمت کردم بازم پاک نشد

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

من درایو سی رو فرمت کردم بازم پاک نشد
    مگر قرار بود پاک بشه
    دوست عزیز اگر یک سری به تاپیک ها مختلف توی همین فروم بزنی می بینی که توضیحات زیادی درمورد این ویروس داده شده و نکته ای که درهمه موارد وجود داره اینه که
    چون این ویروس در همه درایو ها پخش میشه فقط با فرمت کردن درایو ویندوز پاک نمیشه

به هرر حال این برنامه در اکثر موارد جواب میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما بعد از اجرای برنامه باید همه گزینه ها را فعال کنید (یعنی تیک آخری را هم بزنید
    بعد بر روی مربع اول از سمت راست کلیک کنید
    موفق باشید

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چند نوع Autorun هست مثه : csrcs.exe (جدیده) ، LSASS.exe ، Autoplay.exe و... که توی پوشه های درایو C و اینارو سیستمی میسازه و برای درایو ها مشکل ایجاد میکنه.
    از تو Safe mode میشه LSASS.exe ، Autoplay.exe رو پاک کرد. ولی از توی ویندوز حالت استاندارد میشه csrcs.exe رو پاک کرد.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •