اقا محمد در قران امده كه حضرت محمد اخرين فرستاده ي خداست و در نتيجه وحي قطع شده و اين چيزا همش من در اورديه
وشما اگه نگاه كنيد اين جور كتابها فقط در كشورهاي اسلامي پخش ميشه
مواظب باشيد كه اينجوري به دام استعمار نيفتيد
راستي عيد قربان هم بر شما مبارك
اقا محمد در قران امده كه حضرت محمد اخرين فرستاده ي خداست و در نتيجه وحي قطع شده و اين چيزا همش من در اورديه
وشما اگه نگاه كنيد اين جور كتابها فقط در كشورهاي اسلامي پخش ميشه
مواظب باشيد كه اينجوري به دام استعمار نيفتيد
راستي عيد قربان هم بر شما مبارك
سلام Ehs@n جان
اگه پستهاي قبلي رو ميخوندي من همون اول گفتم اينا همش وسله اي هست براي تغيير باورهاي مردم نسبت به خدا و دين.
در مورد چيزايي كه بالا نوشتم از قول خودشون هست نه من ...
محمد جان پستهاي قبلي شوما رو خونده بودم
ولي اين رو به در گفتم ديوار بشنوه
اميدوارم ناراحت نشده باشي
ِیه نفر یه جا آپلود کن...رجیستر میخواد
سلام علیکم
ضمن عرض معذرت برای اینکه تاپیک رو بیرون کشیدم. خواستم چن نکته رو اضافه کنم
من این کتاب رو 2 سال پیش خوندم البته 3 تا بود. حرف هاشون کاملا ضد و نقیضه.
مثلا به مسلمون ها گفته بیاد بیاورید که توی قران کسانی که پیامبران رو اذیت کردن منع شدهاند و...
اما چرا نباید به خاطر بیاریم که توی قران نوشته شده بود حضرت محمد اخرین پیامبر خداست؟
در کل واسه ی کسانی که هنوز میخوان کتابشو بخونن به سایت پارس تک برن
شماها اونقدر اونقدر تعصب دارین که اصلا تحمل یک چیز درست رو ندارید.اما چرا نباید به خاطر بیاریم که توی قران نوشته شده بود حضرت محمد اخرین پیامبر خداست؟
اول از همه بگم این کتاب چون اولین پیامیه که الوهیم دادن، اطلاعاتش ناکامله. مطمئن باشین اگر این کتاب درست باشه، همه شیرفهم میشین که چرا بعضی از فایض علمی مثل تکامل، سن زمین و... ناکامل مونده.
مطمئن باشین که یک روزی تا وقتی زنده این بهش خواهید رسید.
ثانیا اونهایی که میگن قرآن فلان و بهمان گفته:
عزیز من، من فیلسوف نیستم ولی آخه قرآن چیه؟ آدمه؟ ذهن داره؟ چیه؟ فکر کن!
یک مطلب روی کاغذ، طی 1400 سال، اصلا تحریف نمیشه؟
نه فرض کن میشه؟
مخصوصا وقتی همه ی اماما و روحانیون در زمان عباسی خفه شدن، بهترین زمان برای بوجود آوردن این جور***شعرها و تحریف قرآن قرآن بوده.
نباید کورکورکی بگیم آخوند گفت درسته، قرآن گفت درسته، فلان گفت درسته!
راستی این ای بوک هم دوتا کتابه، الوهیم مرا به سیاره ی خویش بردند رو بخونین ببینین شخص رایل چجوریه! بوجود آوردن این فرضیات حداقاش 1000 تا مغز متفکر میخواد!
شما میخواین نیمه ی پر لیوان، یعنیی فرایض واقعی و علمی ای رو که آورده شده نبینین و همش تقصیر تحریف قرآن و علمایِ دینیه که هرچی میکشیم از دست اوناهاست.
شما خیال میکنین خدا کیه؟ یک نوره که توی آسمون هفت طبقه نشسته؟ چرا نمیفهمین پیشرفت و تکنولوژی همه چیز رو به ارمغان میاره؟ یک چیز دیگه:
توی این کتاب گفته شده تله پاتی.
چرا الان کمتر کسی به صورت تکنفری به فرضیه، اختراع یا کشفی نمیرسه؟
چون تله پاتی کم شده! تمام فرضیات به وسیله ی تله پاتی و خود دانشمند ارایه شدن!
همین کمی تا قسمتی خوبه.
من نمیگم که از ته دل قبول دارم، ولی نگاه کنین به دین اسلام!
فقط و فقط مال هزارسال پیشه! اصلا نمیتونیم با دین اسلام پیشرفتی داشته باشیم!
واقعا خیلی کور شدین!
امیدوارم ناراحت نشده باشین.
بای
عزیزم من به دلایلی به وجود خدا ایمان کامل دارم.
نه بخاطر قران و یا پیامبر و...
در ضمن بنده توی خانواده مون چهار پنج تا از این عشق ماشین ها ومسابقه ها داریم که تا نصف شب بیدار میمونن تا مسابقه ی رالی نگاه کنن. هیچکدوم این رایل رو نمیشناختن.
در کل من ارابه ی خدایان رو ترجیح میدم نویسندش منطقی تر بود و پدرش در اومد تا نوشت کتابشو. ولی این یکی فقط اسمون رو به ریسمون بافته
جیگرجان سال 64 راننده شده فکر کنم سال 73 تموم شده! مایکل شوماخر که نبوده.در ضمن بنده توی خانواده مون چهار پنج تا از این عشق ماشین ها ومسابقه ها داریم که تا نصف شب بیدار میمونن تا مسابقه ی رالی نگاه کنن. هیچکدوم این رایل رو نمیشناختن.
آره اون بهتره.در کل من ارابه ی خدایان رو ترجیح میدم نویسندش منطقی تر بود و پدرش در اومد تا نوشت کتابشو.
به نظر من فرایض رایل یکم میلنگه ولی ارابه ی خدایان درست و حسابیه.
ولی در هر صورت من الان گفتم بیاین بیخیال اسلام و نماز ، آخوند شیم... معلومه خدا کیه دیگه. نه؟
داستانهای ایزاک آسیموف قشنگتره
میشه یکی این کتابا رو یه جا آپلود کنه لطفا؟ من از هیچکدوم از این لینکها نمیتونم دانلود کنم... همه ***** شدن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)