با سلام
چقدر میخواهید هزینه کنید ؟
با سلام
چقدر میخواهید هزینه کنید ؟
یکی دیگه از مواری که باید رعایت کنید حمل ونقل وسایل و تجهیزات تصویربرداری است .
برای هر وسیله یک کیف مناسب انتخاب کنید .سیمها و کابلها و فیشها باید در کیف جداگانه باشد دوربین در کیف مخصوص خودش و هر سه پایه در یک ساک . برای نورها و تمامی وسایل حتما یک کیف جداگانه داشته باشید .
همخوانی رنگ و مدل کیف ها برای شما در محیط کار یک امتیاز ارزنده است و نباید آن را فراموش کرد .
با یک مثال منظورم را کامل میکنم .
فرض کنید به یک مجلس دعوت شده اید به عنوان میهمان در آن مجلس تصویر برداری را میبینید که با چند دقیقه تاخیر با یک دوربین به یک دست بدون جعبه و با دست دیگر چند پلاستیک دسته دار که در آنها احتمال میدهید کابل و وسایل جانبی تصویر برداری است وجود دارد . این را داشته باشید تا بریم سراغ میهمانی بعدی
در مجلس دیگری دعوت شده اید و شما جزو نفرات اولی هستید که به میهمانی میروید در آنجا کادر تصویربرداری را میبینید که یک نفر در حال نوشتن است دیگری در حال حمل کردن وسایل به داخل و همه کادر با لباسهای هم رنگ و منظم
خوب اگر انتخاب باشماباشد که برای میهمانی بعدی یک تصویر بردار را معرفی کنید کدام را اتنخاب میکنید ؟
این را گفتم تا ببینم تا چه اندازه برای کاری که میخواهید انجام دهید ارزش قائل هستید ؟
خودتان فکر کنید و ببینید اگر کار کمی به شما پیشنهادمیشود دلیلش چیست ؟
آیا تا به حال به این موارد فکر کرده بودید ؟
در این کار به خاطر نوع خاص بودنش باید به خیلی چیزها دقت کنید شاید کوچکترین چیزهای بی اهمیت از نگاه شما برای دیگران عیب و نقص کار باشد و به همین دلیل مردم بین تصویر برداران افراد را انتخاب میکنند .
البته این یک امتیاز برای شما است شما باید تصویربردار خوبی هم باشید تا شما را اتنخاب کنند .![]()
قبل از اینکه تصویربرداری را آغاز کنید آیا به میزان بودن سه پایه دقت کرده اید ؟
قبل از هر تصویربرداری حتما صاف و همسطح بودن آن را توسط ball leveling (دایره سبز رنگ روی تصویر پایین)
مطمئن شوید.
تا جای ممکن با سه پایه تصویربرداری کنید تا از لرزش کمتری در تصویر برخوردار باشید .ثبت و ضبط لحظه ها بسیار مهم است وشاید نتوان آن فرصت را بدست آورد پس سعی کنیم تا جای ممکن بدون عیب تصویر بگیریم .
اما ...
whitebalance
متاسفانه به برکت دوربین های دیحیتالی همه چیز اتوماتیک شده و فقط کافی است تا دکمه رکورد را فشار دهید و همه چیز به خودی خود با داده های از قبل تعریف شده ضبط میشود .
اما افراد حرفه ای هیچگاه از سیستم اتومات استفاده نمیکنند. پس شما هم به جمع حرفه ای ها بپیوندید و همه چیز را دستی تنظیم کنید .
واما وایت بالانس چیست ؟
در حقيقت نورهاي مختلف دماهاي رنگ مختلفي دارند و با تنظيم وايت بالانس ميتوان در شرائط مختلف رنگهاي واقعي داشت.
در تنظيم وايت بالانس غير از حالات از پيش تعريف شده ميتوان از تنظيم اتوماتيك آن استفاده كرد كه البته هميشه خوب عمل نميكند. راه ديگر استفاده از تنظيم دستي وايت بالانس است. اگر دوربين اين امكان را داشته باشد، با استفاده از يك کاغذ سفيد و يا حتي هر چيز سفيد ديگر ميتوان وايت بالانس را تنظيم كرد.
به این ترتیب که تمامی نورهای لازم را روشن میکنیم سپس کاغذ سفیدی که هیچ نوشته حتی پشت آن نباشد را در فاصله چند متری دوربین قرار میدهیم و وایت بالانس دوربین را تنظیم میکنیم . در حقیقت شما با این کار
kelvin نوری محیط را بدست می آورید و تصویر شفاف و سفید تر و طبیعی تری میگیرید .
در اینجا به اندازه چند kelvin استاندارد اشاره میکنم .
نورهای artificial یا مصنوعی 3200 kelvin
نورهای fluorescent lamps یا همان لامپ مهتابی 4300 kelvin
نورهای daylight یا همان نور روز زوشن 5600 kelvin
نورهای daylight هوای ابری در روز روشن 6300 kelvin
شاید دوربینی که شما از آن استفاده میکنید قادر به تنظیم دستی برای وایت بالانس نباشد چاره ای نیست
باید اتومات استفاده کنید . اما چنانچه دوربین شما قابل تنظیم است حتما قبل از شروع کار وایت بالانس کنید تا تصویر بهتر داشته باشید.
در صورت امکان تصویر خود را در مونیتور سیاری که همراه دارید کنترل کنید چون همیشه شما کیفیت اصلی را در
LCD دوربین به صورت واقعی نمیبینید پس بهترین کار این است که یک مونیتور همراه داشته باشید .
یکی دیگر از مواردی که شما زیاد با آن سر وکار دارید مسئله زوم و زوم بک ( zoom & zoombac ) است
زوم و زوم بک: این عدسی به فیلمبرداری امکان می دهد از یک نمای باز به یک نمای بسته وبرعکس برود، بدون اینکه به تغییر محل دوربین نیاز داشته باشد. بهترین استفاده ازاین عدسی درفیلمهای گزارشی_ خبری ومستند صورت می گیرد . چون لحظاتی رادراین نوع فیلمهاهست که می بایست به سرعت به سوژه نزدیک شد وغالبا امکان نزدیکی فیزیکی وجود ندارد.
سعی کنید تا جای ممکن در مواقع بیکاری زوم و زوم بک را تمرین کنید تمرین زیاد شما باعث میشود تا در لحظه لزوم بدون هیچ ترس و دلهر های از این که شاید تصویر از کادر شما خارج شود تصویر را عوض کنید.
دیدن فیلمهای اکشن به شما کمک میکند تا سرعت و دقت حرکت دوربین را در این راستا ببینید و چنانچه مایل هستید تا از لطافت و زیبایی این هنر لذت ببرید شما را دعوت میکنم به دیدن فیلمهای رمانتیک .
در فیلمهای رمانتیک با توجه به نوع سوژه لطافت خاصی در تصویر برداری لحاظ میشود نماهای بسیار زیبا زوم و زوم بک های حرفه ای فلو و فوکوس های بی نظیر و خلاصه خودتون ببینید و از بعد فنی لذت ببرید و درس بیاموزید .
فقط فیلم هندی نباشه
فوکوس : به وضوح تصویری درفیلمبرداری و نیز درنمایش گفته می شوند. به عبارت دیگر، تنظیم فاصله ی کانونی عدسی نسبت به موضوع درطول فیلمبرداری یک صحنه را فوکوس می گویند.
دیدن فیلمهای رمانتیک کمک میکند تا کسانی که میخواهند از مجالس عقد و عروسی تصویر برداری کنند با تصاویر این دسته بیشتر آشنا شوند و نوع تصویر خود را در این مجالس انتخاب کنند
اگر اجل مهلت داد ادامه دارد
این آموزش تصویری برای یک تصویربرداری خوب می باشد . در این درسها یاد می گیرید که چطور زاویه ها و نورها را برای یک تصویر برداری خو ب تنظیم کنید.
موفق باشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عالي بوده تا اينجا
ممنوم از دوستان
خیلی وقت بود از این تاپیک خبری نبود تا اینکه چندتا آموزش پیدا کردم گفتم شاید بدرد دوستان بخوره .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود;
ایول بابا. خیلی وقت بود پیدا میدا نبودی...
شما خودت فیلمبرداری؟ کجا کار میکنی؟
...
فیلمبردار که نمیشه گفت ااااااااای
من در بلژیک هستم دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)