تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: تله تئاتر هایی که در شبکه 4 بخش میشه

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شبكه چهار تله تئاتر «پسران طلايي» را دوباره پخش مي‌كند
    خبرگزاري فارس: شبكه چهار سيما تئاتر تلويزيوني «پسران طلايي» را به مناسبت درگذشت «احمد آقالو» دوباره به روي آنتن مي‌برد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تئاتر تلويزيوني « پسران طلايي» به مناسبت درگذشت هنرمند با سابقه تئاتر، سينما و تلويزيون به كارگرداني «محمد رحمانيان» چهارشنبه 6 آذرماه ساعت 21:15 از شبكه چهار پخش مي‌شود.
    اين تله تئاتر از درون‌مايه‌اي طنز و فضايي شاد برخوردار است و به تهيه كنندگي «جواد ظهيري» ضبط شده است.
    ضبط تله‌تئاتر «پسران طلايي» كه پيش از اين «پسران آفتاب» نام داشت، يك‌ ماه ونيم به‌طول انجاميد و در آن براي نخستين‌بار در ايران از فن‌آوري كروماكي استفاده شد.
    در تئاتر تلويزيوني «پسران طلايي» بازيگراني چون زنده ياد احمد آقالو، مهدي هاشمي، افشين هاشمي، مهتاب نصيرپور، هنگامه صالحي و شايسته ايراني ايفاي نقش كرده‌اند.
    در خلاصه داستان «پسران طلايي» آمده است: «ويلي كلارك» و «ال لوئيس» دو بازيگر قديمي سينما و تلويزيون هستند كه پس از سال‌ها بازنشستگي و خانه نشيني براي يك كار مشترك دعوت به كار مي‌شوند. «ويلي» و «ال» سال‌هاي سال با هم همبازي بوده‌اند و از چهره‌هاي درخشان تاريخ كمدي محسوب مي‌شوند.
    آنها در طول زندگي حرفه اي‌شان علاوه بر دوستي بسيار نزديك درگير حسادت و رقابت حرفه‌اي هم بوده‌اند. اكنون پس از گذشت سال‌ها رقابت‌هاي بي‌دليل و حسادت‌هاي كهنه زنده شده و ماجراهاي جالبي به‌وجود مي‌آورند و ...

2. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SHABAHPASHA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    shabahpasha.blogfa.com

پيش فرض

اگر مثل قبل نا هماهنگي پيش نياد که امشب ميبينيم اين تاتر رو .
    پسران آفتاب-ماروين نيل سايمون

عکسي از خود تله تاتر:

خلاصه داستان:
    پست قبلي
    ماروين نيل سايمون نويسنده و نمايشنامه نويس آمريکايي در سال 1927 به دنيا اومده.سبک او مابين ترا‍ژدي و کمدي در نوسانه.مثل کمدي سياه در سينما و اين موجب شده اثرات روابط انساني و همچنين طبقه متوسط رو به خوبي در آثارش به نمايش بگذاره.از آثار معروف او مي توان به : "زوج عجیب"، "زوج ناجور"، "عاقبت عشاق سینه چاک"، "اتاقی درهتل پلازا"، "پابرهنه درپارک" و"پسر طلا‌ها(پسران آفتاب )اشاره کرد.سبک کار اون رو با نويسنده معروف انگليسي سامرت موام مقايسه مي کنن.چيزي که او در کمدي انساني و اشارت بشري به اون اشاراتي داشته در آثار سايمون پررنگ تره.به قول منتقدان نمایش های تراژدی كمیك او ضعف های انسان را آشكار می سازد و كاری می كند كه مردم به خودشان بخندند.به مدت چهل سال نگرانى ها، ترس ها و ناراحتى هاى تماشاگران را تسكين مى دهد و از سويى ديگر كارى مى كند كه آنها به ضعف هاى شخصيتى خود بخندند.تصويرهايى كه او از بيم هاى فردى و مشكلات خانوادگى ارائه مى كند نمونه مبالغه شده اى از واقعيت هاى فردى و اجتماعى است. سايمون وقتى حقيقت زندگى را جست وجو مى كند، تماشاگر را از خنده به گريه مى برد و برمى گرداند.او بيش از هر نمايشنامه نويسى در برادوى تئاتر به روى صحنه برده و اين مسئله او را به ثروتمندترين نمايشنامه نويس تاريخ تئاتر جهان تبديل كرده است.او در گفت و گوگفته:
    خاطرات نوشتن هميشه دردناك است، چرا كه بايد موقعيت هاى تاريكى را طى كنيد. اما چنين تجربه اى به شما اين شانس را مى دهد تا بفهميد چه كسى هستيد نه اينكه آدمى كه فكر مى كرديد، خواهيد شد. لذت بخش ترين خاطرات، يادآورى شروع روابطى است كه فكر مى كرديد تا ابد پايدار خواهد ماند. يادآورى لحظات آغاز نوشتن نمايشنامه ها هم جذاب است. موقع شروع به نوشتن جورى تمام فكر و ذكرتان را معطوف به آن مى كنيد كه يك بچه تازه متولد شده مورد توجه خانواده است. وقتى كه ازدواج يا نمايشنامه اى به سرانجام نمى رسد واقعاً نااميدكننده است.
    موضوع نمايش زوج ناجور، دشوارى زندگى مشترك آدم ها با يكديگر است. البته همه خوب مى نويسند، به خصوص در اروپا، اما براى من تعجب برانگيز است كه نمايش پسران آفتاب-البته من چك هاى حق التأليفم را مى گيرم- در هر كجاى جهان اجرا مى شود. فكر مى كنم آن دو كمدين پير مشخصاً نيويوركى بودند.

او در سال 1990 جايزه معتبر پوليتزر را از آن خود کرد.آثار فراواني از او در ايران به چاپ رسيده .مترجم اصلي آثار او در ايران شهرام زرگر بوده که از دهه 80 شروع به ترجمه نموده .در مورد اين نسخه نمايشي گويا بر اساس ترجمه آهو خردمند (با عنوان پسران آفتاب ) مي باشد.(شهرام زرگر بعد ا ترجمه اي ديگر به نام پسر طلاها را از اين نمايشنامه به چاپ مي رساند)
    در اين نسخه صد در صد قسمتهايي مانند صحنه‌هايي که به ارتباط دختر"آل لویس" و"بن سیلورمن" ـ برادرزاده ویلی کلارک ـ می‌پردازد و چند صحنه ديگر از نمايشنامه اصلي حذف شده است.زمان اصلي تاتر روي برادوي نزديک به سه ساعت طول کشيده که بعيد مي دونم زمان اين نسخه تلويزيوني بيشتر از دو ساعت طول بکشه.
    به هر حال بايد ببينيم تاتر رو .
    ياد احمد آقالو هم بخير واقعا صداي گيرايي داشت.
    لينک ويکي:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by SHABAHPASHA; 26-11-2008 at 15:26.

4. این کاربر از SHABAHPASHA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

خوب متاسفانه من نتونستم که زود برسم و این تله رو ضبط کنم حالا بگید البه آخرش رسیدم نگاه کنم که دارن میرقصن
    تکرارش کی پخش میشه تا ضبط کنم
    راستی میدونم که یکشنبه پخش میشه نمیدونم ساعت چند
    Last edited by roohi_rsh; 27-11-2008 at 22:08.

پروفشنال SHABAHPASHA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    shabahpasha.blogfa.com

پيش فرض

سلام
    الان سایت شبکه 4 رو نگاه می کردم.متاسفانه به هیچ وجه به روز نیست.ولی معمولا تکرار تاتر ها بین ساعت 3 تا 4 در نوسانه.

7. این کاربر از SHABAHPASHA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با بازي اصغر همت
    تله تئاتر «بچه‌هاي من، آفريقاي من»12 آذر ماه كليد مي‌خورد

تله تئاتر «بچه‌هاي من، آفريقاي من» در گروه فيلم و تله تئاتر شبكه‌ي چهار سيما ساخته مي‌شود.

رضا خوشدل‌راد ـ تهيه‌كننده اين نمايش تلويزيوني ـ در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، اعلام كرد كه تمرين بازيگران تله‌تئاتر «بچه‌هاي من، آفريقاي من» از پنج‌شنبه (7 آذر ماه) آغاز شده است و حدود پنج روز به طول مي‌انجامد.
    وي زمان كليد خوردن تله تئاتر «بچه‌هاي من، آفريقاي من» را 12 آذر ماه اعلام و خاطر نشان كرد: اين نمايش تلويزيوني كار پربازيگري است اما تعداد بازيگران اصلي آن به عدد سه مي‌رود و 15 هنرور نيز با اين تله‌تئاتر همكاري دارند.

رضا خوشدل‌راد از حسين مختاري به عنوان كارگردان هنري نمايش تلويزيوني «بچه‌هاي من، آفريقاي من» نام برد و اصغر همت، مهدي ساكي و رويا ميرعلمي را سه بازيگر اصلي اين تله تئاتر خواند.
    اين تهيه‌كننده تلويزيوني با اعلام اين كه «بچه‌هاي من، آفريقاي من» در قالب يك قسمت 90 دقيقه‌اي ساخته مي‌شود، برآورد كرد كه ضبط اين تله تئاتر 10 روز به طول بينجامد.
    وي هم‌چنين خاطرنشان كرد كه تله تئاتر «بچه‌هاي من، آفريقاي من» در استوديو تكنولوژي آموزشي تصويربرداري شود.

رضا خوشدل‌راد با بيان اين كه اين نمايش تلويزيوني بر اساس متني از آسول پوگارد ساخته مي‌شود، از محمدباقري قهرماني به عنوان مترجم اين نمايشنامه نام برد.
    وي دربار ه داستان تله تئاتر «بچه‌هاي من، آفريقاي من» گفت: داستان اين نمايشنامه در مدرسه‌اي در آفريقاي جنوبي اتفاق مي‌افتد، در اين مدرسه مدير مدرسه با نام «آقاي ام» به همراه دو دانش‌آموز دختر و پسر كه يكي سياه‌پوست و ديگري سفيد‌پوست است، درگير ماجراهايي مي‌شوند.

به گزارش ايسنا، عوامل تهيه و توليد تله تئاتر بچه‌هاي من، آفريقاي من عبارتند از:
    تهيه‌كننده: رضا خوشدل‌راد، كارگردان هنري: حسين مختاري، كارگردان تلويزيوني: بيژن صمصامي، مدير توليد: مهدي شيباني‌زاده، طراح صحنه ولباس: نرمين نظمي، طراح چهره‌پردازي: حميد حمزه.

9. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واقعا که متاسفم و شرمنده
    متاسفم برای اینکه من اون هفته دقیق یادم بود که تکارا رو یکشنبه نشون داد اما حالا هر چی صبر کردم دیدم نه نشون نمیده
    عجب
    خلاصه رفتم سایت مسخرشون دیدم نوشته شنبه حتی خودمم ندیدم این تئاتر روهیف شد

واقعا شرمنده از این به بعد در هر صورتی که باشه سعی میکنم که همون چهار شنبه ضبط کنم
    بازم عذر میخوام برای این اتفاق
    Last edited by roohi_rsh; 30-11-2008 at 16:54.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

"هنر" رشیدی روی آنتن شبکه چهار می‌رود

تئاتر تلویزیونی "هنر" به تهیه‌کنندگی و کارگردانی هنری داود رشیدی بیستم آذرماه از شبکه چهار پخش می‌شود. به گزارش خبرنگار مهر، این تئاتر تلویزیونی به نویسندگی یاسمینا رضا و کارگردانی تلویزیونی مسعود فروتن تهیه شده و رشیدی در کنار سعید پورصمیمی و فرهاد آئیش در آن بازی کرده است.
    داستان "هنر" درباره سه دوست قدیمی به نام‌های ایوان، سرژ و ماکس است. سرژ تابلویی گرانقیمت می‌خرد، اما دوستانش نمی‌توانند علاقه او را نسبت به این تابلو درک کنند، به همین دلیل این رابطه به هم می‌خورد.
    یوحنا حکیمی طراح گریم، مهدی متوفی، رضا فراهانی و سعید مهمانچی تصویربرداران، رشیدی طراح صحنه و سیدعلی موسویان طراح نور تئاتر تلویزیونی "هنر" بوده‌اند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اسماعيل شنگله فردا تله‌تئاتر «مادر» را به شبكه 4 مي‌آورد

خبرگزاري فارس: نمايش تلويزيوني «مادر» به كارگرداني «اسماعيل شنگله» چهارشنبه 13 آذر از شبكه چهار سيما پخش خواهد شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي شبكه چهار سيما، در تئاتر تلويزيوني «مادر» بازيگراني چون آتيلا پسياني، كاظم بلوچي، مينا صارمي، و مرحومه جميله شيخي ايفاي نقش كرده‌اند.
    بنابر اين گزارش، اين تله تئاتر ماجراي زندگي پيرزني را روايت مي‌كند كه تصميم مي‌گيرد وارد فعاليت‌هاي اجتماعي شود ولي از كار اخراج شده و به نزد پسرش مي‌رود تا با آنها زندگي كند اما پس از تنش‌هاي بسيار به اين نتيجه مي‌رسد كه هيچ جايي منزل خودش نمي‌شود و ...

13. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    نام تله : مادر
    حجم :25 مگابایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تله تئاتر «هنر» چهارشنبه در شبكه چهار سيما

خبرگزاري فارس: تئاتر تلويزيوني «هنر» روز چهارشنبه 20 آذر از شبكه چهار سيما پخش خواهد شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي شبكه چهار سيما، تئاتر تلويزيوني «هنر» به تهيه كنندگي و كارگرداني «داوود رشيدي» چهارشنبه 20 آذر ساعت 21:15 از شبكه چهار سيما پخش مي‌شود.
    بنابر اين گزارش، اين تله تئاتر ماجراي سه دوست قديمي به نامه‌هاي «ايوان»، «سرژ» و «مارك» را روايت مي‌كند كه «سرژ» يك تابلوي گرانقيمت خريداري مي‌كند و رابطه اين سه نفر با خريد تابلوي نقاشي دچار ماجراهايي مي‌شود و ...
    سعيد پور صميمي، فرهاد آئيش و داوود رشيدي در تله تئاتر «هنر» بازي كرده‌اند و ساير عوامل آن عبارتند از: نويسنده: ياسمينا رضا، صفيه روحي، كارگردان تلويزيوني: مسعود فروتن، طراح گريم: يوحنا حكيمي، مدير توليد و دستيار برنامه‌ريز: محمد عاقبتي، گروه كارگرداني: پريسا گودرزي، حامد حاجيان، تصويربرداران: مهدي متوفي، رضا فراهاني، مهمانچي، عكاس: شاهين صفاري، طراح نور: سيد علي موسويان، منشي صحنه: تهمينه هموطن، اجراي گريم: جلال اميري مرند، مدير صحنه: مسعود سرمدي، صدابردار: نادر رضايي، اجراي دكور: امير حسين بابائيان، مرتضي شريف پناهي، گروه توليد: حسين قدبيگي، مسعود عابديني، دستيار صدا: محمود كاشاني، دستيار گريم: جلال فردوسي، تدوين: سهراب شاه‌محمدلو.

فارس

16. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •