تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: مشكل در مادر برد Asus M3A32-MVP DELUXE

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولتاژ رم رو اشتباه گذاشتی که 2.2 یا 2.1 شما گذاشتی 2.02 خیلی فرقشه . در مورد ولتاژ هم دقت نکردین گفتم ولتاژی که رویه خوده رمتون نوشته رو ببین چقدر گفته . 2.1v هم 99% باید داشته باشه . تنظیمات تایمینگ رمم همونطوری که گذاشتین درسته . گفتم اگر مشکلی پیش اومد تو بایوس گزینه ای برای Load Default داره اونرو بزنید همه تنظیمات رو برمیگردونه حالت اول .
    Last edited by milky way; 15-11-2008 at 14:08.

داره خودمونی میشه omid emamhadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زير پادري P30World

پيش فرض

سلام دوست عزيز.ممنون از اينكه جواب داديد.روي ليبل رم ولتا‍‍ژ 2.1 نوشته شده است.ولي توي مادربرد 2.00 دارد.يعني 2.1 ندارد.

ميتونم روي همون 2.00 بذارم.از اينكه گفتيد وقتي مشكل پيدا شد گزينه Load Default را بزن.من اين كار را كردم براي همين الان دارم براي شما مينويسم.وگرنه سيستم پايدار نيست.حالا ميتونم سر 2.00 بذارم.نميخوام زياداذيتتون كنم.

پروفشنال sirchicco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    No Idea

پيش فرض

دوست عزیز شاید من اشتباه کنم ولی فکر کنم ولتاژ 2.1 رو باید با عدد های کیبورد وارد کنی!!!
    با توجه به اینکه نوشته please key in voltage number directly
    امتحانش ضرر نداره!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امکان اینکه ولتاژ 2.1 نداشته باشه تقریبا صفره و خیلی مسخرست منم فکر کنم دوستمون درست میگن با توجه به جمله ای که نوشته باید عدد مربوط به ولتاژ رو وارد کنید خودشم گفته بین 1 - 2.5 ولت داره . ولتاژم همون 2.1 بزار چون رویه 2.0 احتمال زیاد تو اون سرعت ناپایدار میشه .
    Last edited by milky way; 16-11-2008 at 01:24.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زير پادري P30World

پيش فرض

با سلام خدمت عزیزان.من دیشب یک سری کارهایی کردم که نتایج آنها را اینجا میگویم تا شاید بهتر بتوان در مورد این وضع نظر داد و بزرگان را راهنما باشد.
    1.در قسمتی که دوستمان فرمودند که باید عدد را به صورت دستی وارد کرد من عدد را 2.1 میدهم ولی وقتی enter میکنم عدد دوباره روی 2.2 میرود.در پیش فرض های خودش هم 2.1 ندارد.یا 2.00 دارد یا 2.2 دارد.اصلا نمیتونم روی 2.1 بذارم.ولی روی لیبل رم 2.1 دارد.حتی روی 2.00 هم که میذارم بازهم پیغام صفحه آبی میاید

2. وقتی این وضع را دیدم یکی از رمها راکه روی اسلات زردB1 بود را برداشتم و سیستم را با یک رم روی اسلات A1 روشن کردم.وارد بایوس شده تنظیمات تایمینگ را 15-5-5-5 انجام داده باس هم روی 1067 گذاشتم.ولی ولتاژ را دست نزدم.سیستم بالا آمد و سرعت خیلی خوب و بالا رفته بود.زمانی بااون کار کردم.از پیغام صفحه آبی خبری نبود.اول بایوس هم رم من رو 1067 شناخت.دستگاه را خاموش کرده اون یکی رم رو تست کردم.نتیجه خوب بود.
    3. در اول که پیغام صفحه آبی میامد رمهای من در اسلاتهای A1 و B1 (زرد رنگ) قرار داشت.من بعد از انجام مرحله دوم، 2عدد رم را در اسلات A1 و A2 جا زدم.(زرد و سیاه).
    4. دوباره وارد بایوس شده تنظیمات تایمینگ را 15-5-5-5 انجام داده باس هم روی 1067 گذاشتم. ولی ولتاژ را پیش فرض روی Auto قرار دادم.نتیجه رضایت بخش بود.وارد ویندوز شده سرعت بسیار خوب شده بود.یه زمانی کار کردم.حتی بازی فارکرای 2 هم کردم.سرعت خوب بود.در حال حاضر رمها به این صورت قرار دارد.از پیغام صفحه آبی هم خبری نیست.
    5. ولی نکته مهم این است که در زیر قسمت Dram Timing Canfiguration دو گزینه در مورد اسلاتها نوشته که عددهاش یکی نیست.در مورد Channel A وB Channel

6. آیا این Channel A وB Channel همون کانالهای رم نیست؟ شاید اشتباه از من باشه ولی من وقتی یه رم روی اسلات زرد که B1 بود میزدم پیغام صفحه آبی میآمد.آیا عدد کانال B هم باید مثل بالایی 450 باشد.البته این کار رو نکردم ببینم چی میشه چون ترسیدم.گفتم عکس بگیرم ومطرح کنم شاید تونستید راهنمایی کنید.
    7. آیا الان که رم من روی اسلات زرد و سیاه قرار داره در حالت Dual کار میکند؟البته در تنظیمات دفترچه هم ذکر کرده.

8. حالا نتایج و مشورت عزیزانی که تجربه بیشتر دارند چیه؟ قبلا از همه شما سپاسگذاری میکنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وقتی رویه اسلات زرد بزاری رم Dual Channel میشه (همرنگ) اگر همرنگ نزاری دیگه Dual Channel نمیشه . اگر Dual Channel بزاری که بهتره سرعت قائدتا کمی بهتر میشه ولتاژم 2.1 نمیشه گذاشت برای من خیلی عجیبه !!! ولی 2.2 هم بزاری فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی 2.0 ولتاژ کم میاره مگه اینکه سرعت رو بیاری پایین ولتاژ رو بزاری رو 2.0 مثلا سرعت رو بزاری بین 900-1000 بجایه 1066 . میتونی رم رو بزاری رویه 1000 و تایمینگم بکنی 4.5.5.15 و ولتاژ رویه 2.0 اینو یه تست بزن ببین چی میشه .
    Last edited by milky way; 16-11-2008 at 15:42.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زير پادري P30World

پيش فرض

سلام.از كجا رم رو بذارم روي 1000؟منظورتون باس رم هستش؟باس رم رو كه دستي نميتونم.فقط 800 داره با 1067.چيز ديگه اي نداره.
    من يك رم kingmax با باس 1066 از يكي اماني گرفتم روي مادربرد نصب كردم.نتيجه اين بود كه سيستم بدون تنظيمات باس رم رو 800 شناخت و وقتي وارد ويندوز شدم با نرم افزارهاي مربوطه هم باس رم روي 800 بود.سيستم هم پايدار بود.ولي وقتي توي بايوس تنظيمات رو روي 1067 گذاشتم باز هم موقع بالا اومدن پيغام صفحه آبي اومد.
    آيا امكان داره اشكال از رم يا اصلا از مادربرد باشه؟بدجوري پكرم.
    امكان داره اين مادربرد با هر رمي سازگار نباشه؟
    حالا بايد از كجا رم رو بذارم روي 1000؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.از كجا رم رو بذارم روي 1000؟منظورتون باس رم هستش؟باس رم رو كه دستي نميتونم.فقط 800 داره با 1067.چيز ديگه اي نداره.
    من يك رم kingmax با باس 1066 از يكي اماني گرفتم روي مادربرد نصب كردم.نتيجه اين بود كه سيستم بدون تنظيمات باس رم رو 800 شناخت و وقتي وارد ويندوز شدم با نرم افزارهاي مربوطه هم باس رم روي 800 بود.سيستم هم پايدار بود.ولي وقتي توي بايوس تنظيمات رو روي 1067 گذاشتم باز هم موقع بالا اومدن پيغام صفحه آبي اومد.
    آيا امكان داره اشكال از رم يا اصلا از مادربرد باشه؟بدجوري پكرم.
    امكان داره اين مادربرد با هر رمي سازگار نباشه؟
    حالا بايد از كجا رم رو بذارم روي 1000؟
    نه دوست عزیز مشکلی نیست این کاملا طبیعی هست . رم DDR800 رویه ولتاژ 1.8 یا 1.9 کار میکنه وقتی شما رم رو میزاری 1066 مینبورد ولتاژ رو همون 1.8 - 1.9 نگه میداره در صورتی که رویه 1066 باید ولتاژ حداقل 2.1 - 2.2 البته بازم رم هم با رم فرق میکنه ولی در 99% اوقات همینه، وقتی رم رو بهش درست ولتاژ ندی و ولتاژ کافی بهش نرسه یا اینکه تایمینگ ها رو درست تنظیم نکنی نتیجش میشه همون ارور صفحه آبی یا اینکه ممکنه اصلا سیستم بالا نیاد این کاملا طبیعیه. شما ولتاژ رو دستی درست کن مشکل حتما رفع میشه . مینبورد شما هم من باهاش کار نکردم ولی برام عجیبه که چرا نمیشه ولتاژ رو 2.1 گذاشت آخه این خیلی چیز تابلو و معمولیه به نظر من یبار دیگه هم برای 2.1 کردن ولتاژ سعی بکن من سرچ زدم برای این مشکل دیدم تو خیلی از Forum ها که افرادی که این مینبورد رو داشتن رمشون رو رویه ولتاژ 2.1 گذاشتن و اصلا نتونستم چیزی در مورد این مشکل پیدا کنم، حتی مثلا ولتاژهای عجیبی مثل 2.38 که اصلا رند نیست .

مثلا اینجا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی آخرش اگر نشد دو راه داری اول اینکه رم رویه DDR800 بزاری و تایمینگ ها رو میتونی بیاری پایین رویه 4-4-4-12 که سرعت مناسبی میگیری راه دومم اینه که رم رو یه همون 1066 بزاری و ولتاژ رو رویه 2.2 و تایمینگ رو رویه 5.5.5.15 .
    Last edited by milky way; 17-11-2008 at 14:39.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زير پادري P30World

پيش فرض

سلام خدمت دوست عزیز.من آرزو کردم که ایکاش شما خودتان بودید پشت سیستم من شاید مشکل من حل میشد.ولی افسوس.من خیلی شما رو خسته کردم.خودم میدونم.از مدیر سایت و تمام کسانی که به من اجازه دادند مشکلم را اینجا مطرح کنم ممنونم.از شما هم همچنین.
    عرضم به حضور شما رفتم توی سایت asus دیدم آخرین آپدیت بایوس اومده.آپدیت من 1203 بود که 1301 اومده بود.البته توضیحی که داده بود ربطی به مشکل من نداشت ولی من بایوس را آپدیت کردم.دوباره تنظیمات را سر 1067و تایمینگ را تنظیم و ولتاژ را 2.2 گذاشتم.دیدم ویندوز بالا اومد.بدون صفحه آبی.ولی توی بازی که میرفتم یک ذره به رم فشار میامد یا از بازی میامد بیرون یا همون ارور صفحه آبی میامد.فهمیدم که مشکل حل نشد.ولی حرف شما در مورد تنظیمات روی 800 درسته.سیستم رو که روی 800 وتايمينگهاي مربوطه تنظیم میکنم خوب کار میکنه.
    ولي ميدوني چيه عزيز قسمت ولتاژ بصورت دوتا دوتا بالاوپايين ميره.مثلا وقتي ميذارم روي 2.00 بالا كه ميرم ميره روي 2.2 بعد ميره روي 2.4 ميره روي 2.6 اصلا فرد نداره كه قرار بدم.دستي هم وارد كه ميكنم ميذارم روي 2.1 اينتر كه ميكنم ميره روي 2.2 ! حالا عزيز من براي عوض كردن رم مشكل ندارم.آيا رمي هست كه با ولتاژ 2.2 كاركنه؟اگر خودت رمي رو ميشناسي يا پيشنهاد ميكني كه 1066 و دوئال هم باشه وولتاژ اون هم 2.2 باشه بگو تا بگيرم.من نميدونم توي فروم ها چه جوري ولتاژ رو روي 2.1 ميذارن.كه مال من نميشه.فكر ميكنم بنابر حرف شما اگر ولتاژ روي 2.1 قرار بگيره احتمالا درست ميشه.منتظرتون هستم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت دوست عزیز.من آرزو کردم که ایکاش شما خودتان بودید پشت سیستم من شاید مشکل من حل میشد.ولی افسوس.من خیلی شما رو خسته کردم.خودم میدونم.از مدیر سایت و تمام کسانی که به من اجازه دادند مشکلم را اینجا مطرح کنم ممنونم.از شما هم همچنین.
    عرضم به حضور شما رفتم توی سایت asus دیدم آخرین آپدیت بایوس اومده.آپدیت من 1203 بود که 1301 اومده بود.البته توضیحی که داده بود ربطی به مشکل من نداشت ولی من بایوس را آپدیت کردم.دوباره تنظیمات را سر 1067و تایمینگ را تنظیم و ولتاژ را 2.2 گذاشتم.دیدم ویندوز بالا اومد.بدون صفحه آبی.ولی توی بازی که میرفتم یک ذره به رم فشار میامد یا از بازی میامد بیرون یا همون ارور صفحه آبی میامد.فهمیدم که مشکل حل نشد.ولی حرف شما در مورد تنظیمات روی 800 درسته.سیستم رو که روی 800 وتايمينگهاي مربوطه تنظیم میکنم خوب کار میکنه.
    ولي ميدوني چيه عزيز قسمت ولتاژ بصورت دوتا دوتا بالاوپايين ميره.مثلا وقتي ميذارم روي 2.00 بالا كه ميرم ميره روي 2.2 بعد ميره روي 2.4 ميره روي 2.6 اصلا فرد نداره كه قرار بدم.دستي هم وارد كه ميكنم ميذارم روي 2.1 اينتر كه ميكنم ميره روي 2.2 ! حالا عزيز من براي عوض كردن رم مشكل ندارم.آيا رمي هست كه با ولتاژ 2.2 كاركنه؟اگر خودت رمي رو ميشناسي يا پيشنهاد ميكني كه 1066 و دوئال هم باشه وولتاژ اون هم 2.2 باشه بگو تا بگيرم.من نميدونم توي فروم ها چه جوري ولتاژ رو روي 2.1 ميذارن.كه مال من نميشه.فكر ميكنم بنابر حرف شما اگر ولتاژ روي 2.1 قرار بگيره احتمالا درست ميشه.منتظرتون هستم.
    سلام , به نظر من ارزش نداره شما رمت رو بزار رو 800 رویه تایمینگ 4.4.4.12 کار کنه مطمئن باش خیلی از 1066 کند تر نیست و کاملا جواب میده . میگی رو 800 و تایمینگ 4.4.4.12 هم که مشکلی نداشتی پس بزار باشه انقدر سخت نگیر .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •