سلام.از كجا رم رو بذارم روي 1000؟منظورتون باس رم هستش؟باس رم رو كه دستي نميتونم.فقط 800 داره با 1067.چيز ديگه اي نداره.
من يك رم kingmax با باس 1066 از يكي اماني گرفتم روي مادربرد نصب كردم.نتيجه اين بود كه سيستم بدون تنظيمات باس رم رو 800 شناخت و وقتي وارد ويندوز شدم با نرم افزارهاي مربوطه هم باس رم روي 800 بود.سيستم هم پايدار بود.ولي وقتي توي بايوس تنظيمات رو روي 1067 گذاشتم باز هم موقع بالا اومدن پيغام صفحه آبي اومد.
آيا امكان داره اشكال از رم يا اصلا از مادربرد باشه؟بدجوري پكرم.
امكان داره اين مادربرد با هر رمي سازگار نباشه؟
حالا بايد از كجا رم رو بذارم روي 1000؟
نه دوست عزیز مشکلی نیست این کاملا طبیعی هست . رم DDR800 رویه ولتاژ 1.8 یا 1.9 کار میکنه وقتی شما رم رو میزاری 1066 مینبورد ولتاژ رو همون 1.8 - 1.9 نگه میداره در صورتی که رویه 1066 باید ولتاژ حداقل 2.1 - 2.2 البته بازم رم هم با رم فرق میکنه ولی در 99% اوقات همینه، وقتی رم رو بهش درست ولتاژ ندی و ولتاژ کافی بهش نرسه یا اینکه تایمینگ ها رو درست تنظیم نکنی نتیجش میشه همون ارور صفحه آبی یا اینکه ممکنه اصلا سیستم بالا نیاد این کاملا طبیعیه. شما ولتاژ رو دستی درست کن مشکل حتما رفع میشه . مینبورد شما هم من باهاش کار نکردم ولی برام عجیبه که چرا نمیشه ولتاژ رو 2.1 گذاشت آخه این خیلی چیز تابلو و معمولیه به نظر من یبار دیگه هم برای 2.1 کردن ولتاژ سعی بکن من سرچ زدم برای این مشکل دیدم تو خیلی از Forum ها که افرادی که این مینبورد رو داشتن رمشون رو رویه ولتاژ 2.1 گذاشتن و اصلا نتونستم چیزی در مورد این مشکل پیدا کنم، حتی مثلا ولتاژهای عجیبی مثل 2.38 که اصلا رند نیست .
مثلا اینجا :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی آخرش اگر نشد دو راه داری اول اینکه رم رویه DDR800 بزاری و تایمینگ ها رو میتونی بیاری پایین رویه 4-4-4-12 که سرعت مناسبی میگیری راه دومم اینه که رم رو یه همون 1066 بزاری و ولتاژ رو رویه 2.2 و تایمینگ رو رویه 5.5.5.15 .