چی؟!! مگه فقط طراحی بدنه نیست؟ یعنی باید اون جوری طراحی کنیم؟چه جالب مگه شما رشتتون مکانیک یا نقشه کشی هست؟ توانایی تهیه مختصا ت بدنه یا همون بلوپرینت خودمون رو دارید؟
من 2ومین طرحم آماده شده فقط مدل سازی سه بعدیش مونده...البته مختصاتی که تهیه میکنم با اندازه و صنعتی هست.تهیه نقشه ماشین اولی 120 ساعت طول کشید واقعا سخته بهتون تبریک میگم. در مسابقات کانسپت تا حالا تیمی از ایران شرکت نکرده .
راست میگه... باید روی چراغ ها و اون آرم شیر هم کار کنید ( کنیم !).مسابقه پژو 2سال دیگس سعی کن رو طرحت کار کنی و پارامتر های اصلی پژو رو توش رعایت کنی و بفرست.
آخرسر هم هیچی جایزه نمیدن! نه؟مسابقات ایران خودرو؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟ تو سایتشون هست؟
من که خیلی کم سن هستم پس رشته بی رشته! اما در مورد سؤال دومی:بله من خیلی زیاد ماشین می کشم منتهی اون جوری که مثلا موتور و گیربکس و دفیرانسیل و کویل و دینام و گاردن و میل گاردن و سیبک و پلتفرم و شاسی و سیستم تعلیق و فنر بندی و باک بنزین و... رو محاسبه کنم؛نه.چه جالب مگه شما رشتتون مکانیک یا نقشه کشی هست؟ توانایی تهیه مختصا ت بدنه یا همون بلوپرینت خودمون رو دارید؟